2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم ، به نظرم الان یک طرحی بود بانک صادرات یکی از دوستان گفتن ۱۰۰ میلیون بگذارید بعد ا ...

عزیزم بانک صادرات(طرح سنا) ۱۰۰ تومن بزارید بعد از دوماه ۱۰۰ تومن با اقساط ۱۸ ماهه میتونید بگیرید.

(یعنی معادل پول رو بعد از دوماه وام میده)

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید بگید چطور وام دی جی کالا رو گرفتید،تا منم بتونم وام رو بگیرم، ممنون 

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

سلام خانومی مبارکتون باشه ان شاء الله بیشتر و بیشتر بخرین اگه میه لطف کنید بگین مراحل وامش چجوریه چون من زدم اعتبار سنجی فقط 3 تومن فعال شد برام ☹️

30 تومنی کجا و چجوری فعال میشه؟! 

پیشاپیش ممنون از لطفتون 

لطف کردید عزیزم انشاءالله پیداش کنممطمئنه دیگه ؟؟؟

عزیزم من همیشه حضوری ازش میخرم ، دفعه قبل رفتم تو ویترین یک جفت گوشواره داشت قیمت کردم ، گفت بیعانه زدن فروخته شده ،، برای شهرستان ، نمیتونم ب شما بفروشم . توی تلگرام هم گروه دارن هرکی میخره بعدا عکس طلا و فاکتورش رو توی گروه میزارن . بازم میخوای عضو گروه تلگرامشون بشو ، یک مدت اگ دیدی اوکی بودی خرید کن .منم مشتری معمولیم آشناشون نیستم .

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام عزیزم میشه لطف کنید بگید چطور وام دی جی کالا رو گرفتید،تا منم بتونم وام رو بگیرم، ممنون

دیجی پی رو. نصب کن مرحله به مرحله توضیح داده وام سی تومنی با سفته هست پنجاه تومنی با چک قبلش هم سه تا پنج میلیون حق عضویت میگیره

خواهش میکنم عزیزم ، به نظرم الان یک طرحی بود بانک صادرات یکی از دوستان گفتن ۱۰۰ میلیون بگذارید بعد ا ...

بانک صادرات یه طرحی هم داره به اسم ثناهرچقدربزارین بعددوماه همون مبلغ ومیده بابازپرداخت 18ماهه وبعدسه ماه 100درصدسپرده رومیده بابازپرداخت 28ماهه که من بین این طرح بانک صادرات وبانک سپه.سپه انتخاب کردم که اقساطش سبکترمیشن بازپرداختش 36ماهه 

2810