2777
2789

دو هفته پیش پسرم میگفت مامان دوس دارم یه چیزی بفروشم پول در بیارم پس انداز کنم

منم خودم تو ۱۰ سالگیم ذوق کاسبی کردن داشتم و لواشک میپختم الوچه بسته بندی میکردم تو مدرسه به دوستام میفروختم😅و حس میکنم هوش اقتصادی پیشرفت کرد

منم رفتم یه جین جوراب مردانه و جوراب اسپرت ساق کوتاه عروسکی خریدمو چیدم تو جعبه گفتم ببریم طالقان به خاله هاو دخترخاله ها بفروش

چون قیمت پایین گذاشتمو کیفیتشم خوب بود رو هوا خریدن همشو

پسرم کلی ذوق کرد قلکشم اورده بود همشو ریخت تو قلکش😅تازه پیشنهاد دادن پیج بزن بازم جوراب بیار ازت میخریم😅

حالا احتمالا یه پیج بزنم واسه پسرم و جوراب بفروشیم😉

خواهرای پول جمع کن و گلم  میخوام با وام دیج_ی کالا اسپیلت(کولر گازی) ترجیحا مارک ال_جی بخرم. آشنایی زیاد با انواع اسپیلت ندارم. میشه اونایی که توی خونه شون کولر گازی دارند راهنمایی کنند   کدوماش برق کمی مصرف میکنند و ... نصبش چند میگیرن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا قوت عزیزم اون پول که خابوندی سود میاد روش حیفه بی ارزش میشه بذار رسالت وام بگیرمیشه شرایط خرید م ...

آخه میدونی عزیزم امسال جای قسطمون پرپره....

واینکه موتورها مزایده ای هستن ...۵تاخریدیم ۷۵تومن .چون شغل همسرم مکانیکی موتوره.ازهمکارش خریده ...

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

سلام عزیزم ، مبارکتون باشه .

خواهش میکنم من کاری نمیکنم واقعا ، ان شا الله برای خوشی های زندگیتون پشتوانه بشه . 🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

عزیزم یه سوال 

اقساطش چندماهه هست؟ماهی چقد باید قسط بدی؟چقد سود می کشه رو سی تومن؟

عزیزم یه سوال اقساطش چندماهه هست؟ماهی چقد باید قسط بدی؟چقد سود می کشه رو سی تومن؟

2700 اقساط

3300 حق عضویت و وام23 درصد سکه هارم کمی پایین تر تو بازار میخرن یکم زیاده ولی برای من که امکان وام گرفتن ندارم خوبه

سلااااااااااام به همه دوستان گلم.....امیدوارم حال واحوالتون خوب باشه.....اومدم یه گزارش بدم ...منتها ...

در ادامه گزارشم..

اپلیکیشن تارا رونصب کردم و۵۰۰اعتبار دارم که میخوام باهاش وسایل شوینده بخرم برای خونه تکونی..چندروز دیگه وام ۱تومنی همسرمو تسویه کنم و۲تومنی روبگیرم ....ولوازم تحریر دخترا رو بخرم ..یه کیف برای یکی ازدخترام خریدم برای یکیشون مونده..+کفش مدرسه شون...لباس فرم پارسالشون هم نو نو هستش امروز شستم واتوکنم ..

2810