2777
2789
خیلی خوبه من چندبار تو دیوار فروختم.بردیم طلافروشی و صحت طلا و وزن و فاکتور چک کرد و تایید داد ماهم ...

ببخشید واسه شما چه سودی داره این‌مدل فروختن ؟ 

میخام بدونم تفاوت فروش دیوار با حضوری چیه ، متشکر☘️

خانما از دیشب ساعت ۱۰،میلی رو فروش زدم،‌هنوز به حسابم ننشستهاسترس بگیرم یا زوده؟☹️☹️☹️مامان سبحااااا ...

ای خدا حس ۱۲۵ بودن بهم دست داد . 😂😂😂😂

عزیزم من با میلی کار نمیکنم اصلا ولی احتمالا چون امروز تعطیل هست دیرتر میاد تا فردا صبر کنید . 🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید واسه شما چه سودی داره این‌مدل فروختن ؟ میخام بدونم تفاوت فروش دیوار با حضوری چیه ، متشکر☘️

خوب من ۱۵۰بالای تابلو فروختم.طلا فروشی زیر قیمت تابلو برمیداشت.شما فک من تو ۱۰۰گرم طلا حدود ۲۰ملیون فرق داره.

سلام . مامان سبحان با ۳۰ تا ۴۰ میلیون میشه از بانکی وام گرفت؟؟؟

سلام عزیزم یعنی ۳۰ تا ۴۰ میلیون پول دارید الان ؟

بله خوب میشه وام گرفت میتونید داخل ویپاد یا رسالت یا طرح مهربانی یا اعتبار ملی بگذارید .

بهم بگید چه قدر وام میخواد بگیرید و چه قدر قسط میتونید بدید ؟

اگر خواستید داخل خصوصی درخواست بدید . 

ای خدا حس ۱۲۵ بودن بهم دست داد . 😂😂😂😂عزیزم من با میلی کار نمیکنم اصلا ولی احتمالا چون امروز تعطی ...

امیدمون به شماست😂😍

وقتی میگین واریز میشه، ماها آرامش عجیبی بهمون دست میده🫢🥰🥰

خلاصه حستون مثبته ، شدیددداااااا💖😘

بریز تو مخلوط کن یا غذاساز میکس شه بعد بریز تو تابه روغن بریزو سرخ کن تا اب اضافش خشک شهپیاز سرخ کرد ...

شیشه نمیترکه تو آبجوش؟؟به جز املت کاربرد داره؟آخه ما املت دوس نداریم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
عزیزم گوشت گوسفند آیا تو کورش گرم و تازه هستش مگر میشه اینقدر اختلاف چون من فکر می کنم اون گوشت وارد ...

نه وارداتی نیست من خواهرم خریده بود از نزدیک دیدم چربی و پوست زیاد داشت

خیلی خوبه من چندبار تو دیوار فروختم.بردیم طلافروشی و صحت طلا و وزن و فاکتور چک کرد و تایید داد ماهم ...

من فردا میخوام برم طلا و سکه هامو بفروشم دیوار ریسکیه با یکی هماهنگ کنه کیفتو بزنن چی😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم داخل سامانه بام یک محاسبه گر داره که هم برای طرح مهربانی هست و هم اعتبار ملی اونجا قشنگ مبلغ ر ...

ضامن چی میخواد؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
2810