2777
2789
خیلی خوبه من چندبار تو دیوار فروختم.بردیم طلافروشی و صحت طلا و وزن و فاکتور چک کرد و تایید داد ماهم ...

طلافروش همکاری کرد؟ چون سودی واسش نداشته 

میخوای ازشون طلا بخری اکثرا بداخلاقن این طلافروشا

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
خوب من ۱۵۰بالای تابلو فروختم.طلا فروشی زیر قیمت تابلو برمیداشت.شما فک من تو ۱۰۰گرم طلا حدود ۲۰ملیون ...

چند درصد شد سودش؟ 

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما میلی طلا رو با سود چقد میفروشه؟ و موقعی که ما بخوایم بفروشیم چه قیمتی محاسبه می‌کنه 

ممنون

ضامن کسی که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش a یا b باشه .

ممنون عزیزم 

خانوم ها یه راهنمایی 

منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم 

الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار که جمع اینا میشه 200میلیون 

200میلیون هم وام اداره دادن که الان به صورت نقدی هستش 

گذاشتیم بانک 

دوماه دیگه هم 200میلیون وام میدن بهمون 

درسته که خیلی خیلی زیر بار فشار اقساط میریم ولی بی ماشینی اذیتم می‌کنه و قصدم اینه ماشین بخریم حتما 

حالا به نظرتون با همین چهارصد میلیون یه تیبا بخریم و دویست  میلیون دو ماه دیگه رو طلای آبشده بخریم 

یا اینکه صبر کنیم دو ماه دیگه همه ی پول رو بدیم 207بخریم 

یعنی از لحاظ پس انداز صفر بشیم 

شوهرم میگه دو تا وام رو بدیم طلای آبشده بخریم و هر وقت رفت بالا بعد بفروشیم و ماشین بخریم حالا ممکن این مدت مثلا شیش ماه طول بکشه 

به نظرتون چیکار کنم 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
خانوم ها یه راهنمایی منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار ...

عزیزم سلام خوبین 

میشه بگین کدوم بانک گذاشتین که بعد دوماه این وامو دریافت کنین ؟؟  من پاشدم یروز  رفتم کل بانکای شهر ولی سردرگمم هنوز که  ؟

چه اقدامی کنم 

خانوم ها یه راهنمایی منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار ...

با ۴۰۰تومن یه ماشین بخرید ۲۰۰ دیگه هم طلا 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

۲۰۷

طلا بره بالا ماشینم میره بالا

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
2810