2777
2789
عنوان

طلسم با عکس 😐

139 بازدید | 14 پست

من زیاد به طلسم و سحر و اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی دوستم دیروز تعریف میکرد که با داشتن فقط یک عکس میتونن طلسم های سنگینی برای یکی بنویسن و گفت که این رو از نزدیکانم دیدم 

واقعیتش من یکم ترسیدم چون کلا پروفایل واتساپ و اینستا و کل فضای مجازی عکس خودمه و چند سالیه عکس خودمو می‌زارم و اتفاقیم نیافته ولی یجوری تعریف کرد ترس به جونم افتاده 

یعنی برم کل عکسامو بردارم؟ 

چنین تجربه ای داشتین؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با عکس، گذاشتن، چشم زخم زیاد دیدم.طلسم را میگن اگر ایمانت قوی باشه روت اثری نداره.

والا منم اعتقادی ندارم ولی دوستم گفت که چندین مورد دیده که با عکس طلسم میکنن بخاطر همین دلهره دارم 

بله عزیزم منم با اینکه اعتقاد ندارم و مطمئنم اگه خدا نخواد هیچ کس نمیتونه آسیبی به بندش بزنه ولی متأسفانه هم چین چیزی وجود داره و عده ایی از روی جهل و حسادت همچین کارایی میکنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بله عزیزم منم با اینکه اعتقاد ندارم و مطمئنم اگه خدا نخواد هیچ کس نمیتونه آسیبی به بندش بزنه ولی متأ ...

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

به نظرتون عکسامو بردارم؟ یا بزارم باشن

والا منم اعتقادی ندارم ولی دوستم گفت که چندین مورد دیده که با عکس طلسم میکنن بخاطر همین دلهره دارم

هیچ چیز تو دنیا بعید نیست.

حتی چشم زخم هم به ظاهر کوچیکه ولی وقتی میاد سخته از بین بردنش.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

ماهمداعتقادنداشتیم به جادو وطلسم اگه ایمانتم قوی باشه اگه یکی جادوکنه اثرشومیزاره خواهرم اصلااعتقادی نداشت ولی معلوم نیست کی جادویاطلسم کرده دچارجن عاشق شده همه ی خواستگارامیرن برنمیگردن البته تازه فهمیدیم ودرحال درمانه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  
هیچ چیز تو دنیا بعید نیست.حتی چشم زخم هم به ظاهر کوچیکه ولی وقتی میاد سخته از بین بردنش.

فک کنم با صدقه و اینجور چیزا بشه از چشم زخم جلوگیری کرد.

مثلا وقتی عکس بچه کوچک می‌زاریم اینستا قبلش صدقه بدیم ممکنه اثر چشم زخمو از بین ببره ؟

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو به نظرتون عکسامو بردارم؟ یا بزارم باشن

کلا عکس تو پروفایل رو به دلایل دیگه مثل استفاده افراد سو استفاده گرتو سایتای صیغه یابی نمیپسندم ولی تو این جور مواقع به صدای قلبت گوش کن ببین اگه حس کردی ممکن هست حتی چن در صد آسیب ببینی بردار و اگر قلبا اعتقادت اینه که خدا از شما محافظت میکنه ..همونکاری کن که خدا دوست داره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

فک کنم با صدقه و اینجور چیزا بشه از چشم زخم جلوگیری کرد.مثلا وقتی عکس بچه کوچک می‌زاریم اینستا قبلش ...

تا حد زیادی دفع میکنه

ولی چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی، از عکس های گوگل استفاده کن، اینطوری مطمئن تره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
ماهمداعتقادنداشتیم به جادو وطلسم اگه ایمانتم قوی باشه اگه یکی جادوکنه اثرشومیزاره خواهرم اصلااعتقادی ...

ای بابا خدا بگم چکار کنم اینجور آدمارو 

هرکاری با هرکی کنی سرت میاد اینام تاوانشو پس میدن مطمئن باش

بله با عکس هم میشه طلسم گرفت ولی تا اعتقاد نداشته باشی اتفاقی نمیفته بخاطر یه موضوع الکی نیازی نیست پروفایل رو پاک کنی عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2810