2777
2789
سلام عزیزان.میشه راهنمائی کنین در سفرچکارکنیم هزینه ها کمترشع؟و چه خوراکی های مفیدی واسه بچه هاتون ب ...

سلام عزیزم اینجا همه استاد هستن و با تجربه، چیزایی که من مدتی هست انجام میدم رو برات مینویسم امیدوارم به دردت بخوره:

سعی کن برنج، روغن، ادویه جات با خودت برداری 

نمیدونم شرایط تون چطوریه،

کجا مستقر میشید توی سفر، 

من برا وقتایی که هتل نریم این کارا رو انجام میدم :

معمولا یک گاز مسافرتی کوچولوها توی جعبه داریم،

بشقاب روحی و قابلمه کوچولو هم میذارم که مجبور نشم غذای بی کیفیت بخرم، 

اول صبح زودتر بیدار شو ناهار رو بذار،

من معمولا پاپ کورن برمیدارم برا پسرم، میوه خشک میذارم همسرم هم دوست داره، خرما رو حتما میذارم چون توی سفر بدن ممکنه ضعیف بشه، حتما چند تا دونه پیاز میذارم وقتایی که فرصت سالاد درست کردن ندارم پیاز و خلالی میکنم با آبلیمو و نمک و فلفل دورچین عذا میذارم پسرم خیلی دوست داره

ی کم مربا میذارم برا صبحونه ها، 

چای خشک و قند و... برمیدارم چون عصرها چای لازم میشیم نخوام هزینه گزاف بدم بابت چای ، 

کلمن آب حتما داشته باش که هر شهری می‌رسید آب خنک پر کنی داشته باشی 

تخمه بردار از خونه تو مسیر بشکونید لذت ببری 

سعی کن برای خرید عجله نکنی، اول ببین واقعا چیزی لازم داری یا نه، خودت مدیریت کن من اگر خودم نباشم همسرم و پسرم هرررررررچیزی ببینن تو بازار از خوردنی و تنقلات و.... به مقدار زیاد می‌خرن میارن 

سعی کن بیشتر از سفر لذت ببری ، ناهار و شام رو از قبل به تعداد روزها برنامه ریزی کن، یادداشت کن، هرررررچیزی که میبینی میتونی با خودت ببری، حمل راحتی داره با خودت ببر که اون هزینه ها رو بتونی به جاش مثلا اماکن تفریحی و گردشگري بیشتری رو استفاده کنید 

مایع دستشویی و ظرفشویی، کرم مرطوب کننده، دمپایی، اینجور چیزایی حتما بردار با خودت چون ضروری و لازمه

ی کم آبلیمو، عرق نعنا اگر معده تون حساس هست ، ی کم آویشن و اینجور چیزایی خدای نکرده آدم آب به آب میشه ممکنه نیاز بشه 

در آخر اینکه از لحظه حرکت سعی کنید از مسیر لذت ببرید، خریدهای هیجانی رو به صفر برسونید، مدیریت زندگی دست زنه، خودتون خوشحال باشید، شاد باشید، تا هوا گرم و سرد شد خودتون و نبازید، زندگی کلا لذت بردن از مسیره 

ببخشید که طولانی شد امیدوارم مفید باشه براتون عزیزم 😘😘😘😘

آخی عزیزم چه جالب😍من متولد ۵ شهریور ۶۹ هستمپسفردا ۳۴ سالم میشههمسرم متولد ۶۵پسرم ۹۷

ای جانم عزیزدلم

ممنونم ازت بخاطر پستای مفیدی که میذاری 👏🏼🥰

فوق العاده ای دختر

منم شهریوری ام😘🥳

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال،من اوکالا رو میزنم هیچی نمیاره،البته ب جز چنتا خوراکی و نوشابه

آدرس خونتونو باید بزنین نزدیک ترین فروشگاه های زنجیره ای‌و میاره 

شما وارد یه فروشگاه دلخواه میشی پ هر چی میخوای تهیه میکنی 

عزیزم من برنامه تارا رو احراز هویت انجام دادم و مبلغ 500بهم اعتبار داد و از تارا اکالا رو انتخاب ک ...

موقع پرداخت درگاه بنک رو انتخاب نکن درگاه تارا رو انتخاب کن پول ازت نمیخواد از تارا کم میکنه

نه عزیزم دیر نیست تامین اجتماعی خیلی بهتر از بیمه ی عمر هست باید بری سازمان تامین اجتماعی شهرتونمیتو ...

ممنون قشنگم از توضیحت اتفاقا منم بهش میگم نه دیر نیست انشاالله در آینده زودترم بازنشسته میشه چون نوع کارشون سختی کار محسوب میشه 

حتما پیگیری میکنیم واقعا بیمه خیلی چیز مهمیه آدم خیالش از آینده راحت تره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم اینجا همه استاد هستن و با تجربه، چیزایی که من مدتی هست انجام میدم رو برات مینویسم امیدوار ...

منم هروقت میرم مسافرت حتی شمال که دوساعت راهه مریض میشم اصطلاحا همون آب به آب

نبات همیشه میبرم و نعناخشک دم میکنم میخورم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان فقط یه نکته ای بگمدرباره خرید طلااگر برای مصرف میخرید و زینته،که مبارکتون باشهولی اگر برای پس ...

اتفاقا من دارم تحقیق میکنم درباره درآمد ثابت و صندوق طلا و تا الان چیزی که بهش رسیدم این بوده که سکه ۲۸درصد سود دهی بیشتری نسبت به صندوق ها داشته.در بازه ۳ساله گذشته.

در مورد بیمه صحبت شد خواستم یه تحربه از اشناهامون بگم (به مدیریت اقتصادی برمیگرده)مرد خونه یه زمانی ...

موافقم 

همچین موردی رو هم ما توی فامیل داشتیم که اقا وضع مالی خیلی عالی داشت ولی بیمه نریخت،بعد از فوت خانمش خیلی به سختی افتاد.

چندوقت قبل یکی از کاربرا در مورد پرداخت بیمه تامین اجتماعی به صورت اینترنتی یه پست گذاشتن، هر چی میگردم پیداش نمیکنم، فک میکردم شات گرفتم ولی نیست توی گوشیم اگر کسی میدونه کدوم صفحه ست ممنون میشم بگه‌.

در مورد بیمه صحبت شد خواستم یه تحربه از اشناهامون بگم (به مدیریت اقتصادی برمیگرده)مرد خونه یه زمانی ...

متاسفانه من شوهرم اصلا راضی نمیشه برای بیمه کردنش نیازی به حضور آقا هست؟اگه مدارکش رو خودم ببرم بیمه اش میکنن؟

سامیه جان اصفهانم الان توی دیوار با یکی حرف زدم ۵۰ بالای تابلو میده و میاد طلافروشی و فاکتورم داره ب ...

خیلی خوبه من چندبار تو دیوار فروختم.بردیم طلافروشی و صحت طلا و وزن و فاکتور چک کرد و تایید داد ماهم فروختیم اون طرف هم یا نقد یا کارت به کارت میکرد🥰خیلی راحت هم برای ما هم برای خریدار سود داشت💚

2810