2777
2789
اره عزیزم ایشالا ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشین❤ببینین طلا همیشه تو این ۱۵سال اخیر رشدش نسبت به همه ...

به نظرم‌ همیشه اینطور نیست بستگی داره چه منطقه ای خونه یا ملک بخری  قیمتی متفاوت هست   البته  آپارتمان هم که نسبت  به سال ساختش رشدش کم میشه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای گل....من تازه وارد این تاپیک شدم...متوجه شدم چندنفر از خانوما سکه خریدن با وام اسنپ پی....لطفا میشه توضیح بدین این وام شرایطش چیه؟؟ حتما باید سکه خرید؟؟ پولشو نمبدن؟؟ دوستان خیلی احتیاج دارم لطفا یکی راهنمایی کنه

اره عزیزم ایشالا ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشین❤ببینین طلا همیشه تو این ۱۵سال اخیر رشدش نسبت به همه ...

اصلا همچین چیزی نیست 

ملک اگه جای خوبی باشه رشدش از طلا بیشتر 

سال ۹۹ یه دوره ای یهو طلا نزدیک یک ‌و خورده ای رفت 

اون زمان برادرهای من یه ویلا تو شمال خریدن که سه کیلو طلا فروختن حدود ۳۵۰ پول کم داشتن من صد و پنجاه نقد داشتم بقیه اش هم دویست تومن طلا فروختم سه کیلو و دویست گرم طلا فروخته شد کلا 

الان اون ویلا بالای بیست میلیارد میارزه 

نیم دنگ‌ ویلا برای منه که حدودا ۱۷۰۰ میشه 

تقریبا معادل نیم کیلو‌ طلا 

ولی من سال ۹۹ نیم کیلو طلا نداشتم چون نیم کیلو طلا حدود ششصد و خورده ای می‌شد من ۳۵۰ دادم 

بچها قضیه اینا چیه؟؟ هم بیمه میکنن هم حقوق میدن؟

اونطور که من شنیدم، مادران سه فرزندی غیرشاغل ساکن روستا یا عشایر فقط. 

منم رفتم ثبت نام کردم؛ ولی فعلا تایید نکردن. و مسئولش گفت احتمالا رد کنن شهری هارو

گزارش امروز

صبح میوه ها رو شستم و نصفش رو گذاشتم تو ظرف میوه در دار و روش پارچه کشیدم امیدوارم سالم بمونه،چون تو یخچال ما سر دو روز میوه  پلاسیده میشه.

بقیشم گذاشتم تو میوه خوری برای چند روز

همسرم گفت صبحونه ندارم چی بخورم،چون لبنیات نمیخوره وگرنه پنیر داشتیم که تو یه حرکت اقتصادی گفتم برات مربا هویج درست کنم کلی ذوووق کرد😅😍

با هویجا که گفتم کیلو کمتر از ۷ تومن گرفتم یه مقداریشو آب گرفتیم کلا ۳ لیوان شد و خوردیم،یه مقداریش رو با لوبیا سبز خورد کردم برای خوراک ،یه مقداری برای سوپ خودمون و بچم گذاشتم و یه کمی برای سالاد شب رنده زدم. و حدود ۷۰۰ گرم مربا (۳ کیلو هویج نمیدونم چرا انقدر برکت داشت😁👌) فکر کنم تا چند ماهی هویج و لوبیا کافیه برامون

همسرم کلی از مربا خوشش اومد،یه شیشه شد که ریختم داخل شیشه مربا قبلی که همونو قبلا ۷۰ خریده بودم.

نخودا رو فلافل کردم که ۱۰ بسته ۳۵۰ گرمی شد فریز کردم یه بسته اشو میدم مامانم البته.یه بستشو امروز خوردیم و بقیش تا آخر سالم کافیه،برای روزایی که از سر کار میام و غذا ندارم،گفتم قبلا از اسنپ میخریدم همش

خرج امروز ۴ تا باگت ۱۸ هزار تومن،یه کره ۲۵ گرمی برای همسرم ۹ تومن(همیشه خریدامو عمده از هایپر میخرم برای صبحانه یک ماه اما هنور حقوق ندادن و مجبور شدیم بخریم) کلا ۲۷ تومن خرج امروز

شامم قرمه داشتم که همه موادشو خونه داشتم.

ولی کلی له شدم و حدود ۵ ساعت ظهر بیهوش شدم😄😄

شبتون شیک دوستای گلم🌷🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
مامان سبحان جان وام‌رسالت رو‌از کجا میتونم بخرم ؟ چنروزه دنبال همین موضوع و‌اگهی و‌تبایغاتم ولی نمیت ...

عزیزم شما فکر کنم رشت بودید وگرنه من کرج جایی رو میشناسم که خودم چند بار امتیاز خریدم .

از کافی نت های شهرتون بپرسید احتمالا امتیاز دارن ‌.

و اینکه یک کانال هم داخل ایتا هست به نام کانال اعتماد که من از اونجا هم یک بار امتیاز خریدم و نیم ساعت طول کشید تا برام امتیاز رو انتقال داد . 

از خوده بانک میشه خرید؟ چون نمیشه ب آگهی ها اعتماد کرد

فکر نمیکنم بشه ، بانک رسالت که شعبه نداره فقط سرپرستی هاش هستن ، من داخل شهر خودمون یعنی کرج یک بار یکی از دوستام بهم گفت داخل سرپرستی هم این امتیاز رو میفروشن ولی من پرسیدم گفتن چنین چیزی نیست .

من خودم اونجایی رو که میشناسم یک دفتر کاری هست و همینطور این کانال اعتماد رو هم با سرچ پیدا کردم . 

قبل از خرید امتیاز حتما اعتبارسنجی رو خودتون انجام بدید که اون موقع که امتیاز رو خریدید و به حساب شما منتقل شد دیگه سریع بتونید وام رو بگیرید .

عزیزم من فکر کنم طلا فروشی رو از صفحه ی ۴۰۰ که وارد این تاپیک شدم هر ۱۰ صفحه در میون یه بار ادرسشو د ...

عزیزم قضیه این طلافروشی که معرفی کردین چیه؟ 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
2810