2777
2789
به نظرم‌ همیشه اینطور نیست بستگی داره چه منطقه ای خونه یا ملک بخری قیمتی متفاوت هست البته آپارتم ...

بله دقیقا اما من قیمت گذاریم بنا به منطقه ی متوسط تهران مثلا جیحون بود

اما اگه اونسال کامرانیه و الهیه تهران کسی خونه میخرید به نسبت طلا دو برابر شایدم بیشتر تو سود بود

به نظرم‌ همیشه اینطور نیست بستگی داره چه منطقه ای خونه یا ملک بخری قیمتی متفاوت هست البته آپارتم ...

بله دقیقا اما من قیمت گذاریم بنا به منطقه ی متوسط تهران مثلا جیحون بود

اما اگه اونسال کامرانیه و الهیه تهران کسی خونه میخرید به نسبت طلا دو برابر شایدم بیشتر تو سود بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا همچین چیزی نیست ملک اگه جای خوبی باشه رشدش از طلا بیشتر سال ۹۹ یه دوره ای یهو طلا نزدیک یک ‌و خ ...

بله عرض کردم تو پیام قبلیم که استثنا هم وجود داره من تو ملکای معمولی گفتم 

نه مثلا ویلا تو شهر توریستی یا ملک تجاری مسکونی وسط بازار و..🥰

دوستان من هر موقع این تاپیک میخونم تپش قلب میگیرم  ک بعدش حالت تهوع ،

باید چیکار کنم ک بتونم بخونم اینجا رو

خیلی استرسی میشم ولی نیاز ب راهنمایی شما دارم از تاپیک سفید برفی میخوندما ولی یکی دو سالی هست اینجوری شدم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
عزیزم شما فکر کنم رشت بودید وگرنه من کرج جایی رو میشناسم که خودم چند بار امتیاز خریدم .از کافی نت ها ...

میشه مامان سبحان جان همون کرج و ایتا که مورد تجربتون بده معرفی کنین بهم و ادرس بدین مجبور شم تااونجام میام 

ولی غیر حضوری هم که باشه چ‌عالی ❤️❤️

عزیزم شما فکر کنم رشت بودید وگرنه من کرج جایی رو میشناسم که خودم چند بار امتیاز خریدم .از کافی نت ها ...

میتونم بهتون درخواست بدم ؟؟ میخاستم مباغ وام و‌هزینه خرید‌و اینارم از شما جویا بشم ❤️❤️

2810