2777
2789

متاسفانه سر ماه حساب کتاب کردیم هیچی برای پس انداز که بتونیم برداریم طلا بخریم نموند.منم به شوهرم گفتم از این ببعد هفتگی بررسی کنیم و ببینیم چیزی اضافه میمونه یا نه.۲۰ تومن گرفتم برای کل مخارج یک ماه اگر چیزی اضافه بیارم طلا بخریم.پولی بیشتر هم گیرمون اومد هفتگی طلا بخریم.دیروز۳۸۶ هزارتومان بابت دستمال کاغذی ۱۰ تایی و تنقلات خونه خرج شد.امروز۱۳۰۰ بابت تعمیر ماشین خرج شد.امیدوارم فردا بدون خرج باشم.

تبلیغ😅نه بابا مگه به من چی می رسه من فقط،تجربه ام رو گفتم همین . من خودم خانه دارم و هنسرمم شغلش از ...

عزیزم من یه سوال دارم،،راجب اون هتل ها که گفتید،به طور مثال الان ما ثبت نام کنیم هر هتلی بخوایم میتونیم بریم؟مثال بخوایم بریم مشهد اون هتل گرون گروناش میتونیم بریم؟😛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من یه سوال دارم،،راجب اون هتل ها که گفتید،به طور مثال الان ما ثبت نام کنیم هر هتلی بخوایم میتو ...

نه عزیزم فقط هتل‌های طرف قرارداد توی سایتشون برین نوشتن چه هتل‌هایی هست 

منم تجربه‌ی خودم رو بگم. من خیلی از این شرایط راضی نبودم چون محدودم میکرد به جاهای منتخب و شهرهای منتخب

برای منی که خیلی مسافرت میرم و دوست دارم شهرها و کشورهایی که نرفتم رو برم ببینم مناسب نبود  

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم من یه سوال دارم،،راجب اون هتل ها که گفتید،به طور مثال الان ما ثبت نام کنیم هر هتلی بخوایم میتو ...

باید زنگ بزنید از پشتیبانی  خود شرکت سوال کنید. 

تو مشهد هتل خیلی زیاد دارن . 

ما که رفتیم هتلیمون لاکچری بود . 

سلام عزیزان روزتون بخیر و خوشی الهی ،دوستان نظرتون راجع به این شمش های نیم گرمی و ۲۰۰ سوت و ۱۰۰ سوت ...

سلام عزیزم با پول های خورد خیلی هم سرمایه گذاری خوبی هست ولی بگردید با مناسب ترین قیمت و کمترین اجرت پیدا کنید .

سلام دوستان گلمعذرت میخوام شایدسوالم یکم بی ربط به تاپیک باشه اماچون نظرات همتون واقعی وارزشمنده میپ ...

سلام عزیزم، من خودم به دو جا کمک ناچیز میکنم که البته کاملا مطمئنم به دست نیازمندش میرسه، اگه مایل بودید درخواست دوستی بدید خصوصی اسم مراکز رو عرض کنم

عالیه عزیزم پس همون جا خونه تکونی رو هم استارت می‌زنیم

سلام سامیه جان ، گروه مینیمالیست خیلی خوبه من هم اونجا هستم ولی اگر تاپیک جداگانه ای برای این خونه تکونی بزنید خیلی خوب میشه چون اونجا کلا یک سری از دوستان برنامه شون جلوتر از ما هست ، اگر ما طبق برنامه خودمون پیش بریم به نظرم بهتره . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

سلام بچه ها من حدود ۹۵ تومنی دارم دوس دارم گوشواره بخرم بنظرتون الان بخرم یا اوایل مهر؟

سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینه‌موُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
خواهران گلمتوی شهرهای شما هم بازار مسکن بسیار راکد است؟ حتی خونه ها نقلی هم خریدار نداره؟

بله از وقتی این طرح مسکن ملی کلید خورده مردم کمتر سراغ خرید خونه میان بیشتر پولشون رو خوابوندن داخل این طرح تا کم کم و بدون فشار روحی روانی صاحب مسکن بشن 

حتی اجاره ها خداروشکر رشد فضایی نکرده 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810