2777
2789
عزیزم حقیقت منم از وامش استفاده نکردم ولی پیامش میاد که بعد از ۳ماه میتونید دوبرابر میانگین حساب ۱۰م ...

سلام عزیزم وام زیپاد دخترم رو غیر خرید کردن چجوری  می تونم نقد کنم؟ با آپ و... نشد

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم ...

سلام دختر 

با هم ، هم دردیم ، من نصف بیشتر پولم را میدم برای خوراکی 

از دبیرستان اروم اروم اضافه شد . هی کم کردم هی زیاد دیگه هم لاغر هم نمیشم .😣

و این توی اعتماد به نفس و ... هم اثر داشته .

بازم برو خدا رو شکر کن ، شوهرت همراهته من که هی بهم غر میزنم 😂

من شش ماه دیگه تولد ۳۰ سالگی ام هست 🥳

واقعا دلم نمی‌خواهد با اضافه وزن و چاقی ۳۰ را شروع کنم .

ده ۲۰ را که شروع کردم چه هیکلی داشتم ، این ده سال را چه کردم با خودم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
زهرا جان عزیزم تو دختر قوی هستی ❤️با شناختی که ازت دارم مطمینم خیلی زود این هدفت هم تیک خواهد خورد � ...

ممنونم معصومه جون، عالی بود 

بعضی از افراد تو زندگی ما ، حامی هستند ، بعضی تاثیری ندارند .

بعضی اما ترمز هستند .

این ترمز ها از زندگی مون دور باشند.

سلام عزیزم خوبی معصومه جان پیام منم شماندیدی . نوشته بودم که ماسوپرمارکت داریم و کل خورد وخوراک ازاو ...

من میگم با ده به تفاهم نرس 

بگو ۱۵ میگیرم و هی وسط کار هوله برو 

یعنی یه چیزهایی را بنداز روی دوش خودش نامحسوس

سلام خانومایی که بچه هاتون خودتون کلاس شنا رفتین!

یه  سوال،

من پسرم ده سالشه میره شنا،الان ترم ۳ هست حرکاتم یاد گرفته ،حالا مربیش گفته فین و کفی بخره،خواستم ببینم فین و کفی لازمه و ضروریه الان براش هزینه کنم،چون شهریه اش هم تقریبا بالاست الانم داره مهر ماه میاد،باز بدونم واجب و ضروریه میگیرم براش

من میگم با ده به تفاهم نرس بگو ۱۵ میگیرم و هی وسط کار هوله برو یعنی یه چیزهایی را بنداز روی دوش خودش ...

عزیزم خودش میگه هزینه های خودم رو خودم میدم این ۱۰ تومن فقط برای خودم ودوتابچه هام و  خرج خونه .

مثلا میوه. لباس. خرج دکتر و اگه وسیله ای نیازبه تعمیرداشت یا ظرفی چیزی خواستم بخرم یا چیزی موند پس اندازکنم . برای اینچیزا .

شوهرم خیلی به خوردوخوراک خودش اهمیت میده  فقط گوشت گوسفندی و بوقلمون میخوره واسه همین به من میگه گوشت گوسفندی وبوقلمون بامن مرغ وگوشت چرخی با همون ۱۰تومنه ‌. 

اینجامیبینم خیلیا با ۷تومن ماهی میبندن با کل هزینه های خونه . میگم که ماسوپرمارکت داریم و هیچ محدودیتی از خورد وخوراک اونجانداریم چون بی حساب وکتاب  میارن خونه ، واسه همین فکرمیکنم اگه بتونم ۱۰تومن زیادم هست البته ۱و۳۰۰ وام خونگی داریم و ۵۰۰هم شارژ ساختمان قبض هامون میشه میمونه‌۸و۲۰۰ که باید برای یه ماه برسونم . 

سلام امروز با شوهرم رفتیم دفتر خونه میخواد مغازه ای به اسمم کنه انشاالله که قراره فردا بریم دارایی و ...

سلام من چند وقت پیش توی برنامه ی آقای قاضی دیدم که آقایی به اسم خانمش یه خونه و یه زمین زده بود 

موقع طلاق ادعا کرد که هدیه است و اونا رو میخواد

خانمه زمین رو فروخته بود و به جاش مغازه خریده بود 

آقای قاضی سند خونه رو در جا باطل کرد و به مرد برگردوند اما زمین رو گفت چون تبدیل به چیز دیگه ای شده نمیتونی پس بگیری مغازه موند واسه خانم 

برنامه ی جالبیه اگه وقت کردین نگاه کنین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
ستاره جان اگر دوست داشتی بگو چکار کردی بالاخره؟

سلام عزیزم چون پرسیده بودی گفتم در جواب شما گزارش بدم که من ۱۵تومنمو عیار خریدم واز خرید طلای فیزیکی منصرف شدم و می‌خوام بهش اضافه کنم تصمیم دارم با سود عیار کم کم صندوق آلتون بخرم 

سلام دوستای خوبم، وقتتون به شادی 

یک سوال دارم شما نمیدونید هزینه تعمیر کولر آبی) مثلا دینام یا پمپ بسوزه) با مالک هست یا مستاجر؟

من مهرماه اومدم این خونه مستاجر هستم، آخر شهریور هم بلند میشم میریم خونه خودمون به امید خدا 

همون ماه اول یکی دو بار فاضلاب ایراد داشت درستش کردم به رو صاحب خونه هم نیاوردم(گفتم بهرحال من نشستم اینجا )

برقکشی مشکل داشت کنتور می‌ پرید ۳بار برقکار آوردم فقط دفعه اول صاحب خونه قبول کرد از اجاره کم کردم اون دو دفعه بعد قبول نکرد 

پکیج خراب بود تعمیرکار آوردم گفت بُردش نیم سوز شده تعمیر کرد برام اونم نگفتم بهش (فاکتور گرفتم که این ماه کم کنم    ازش )

از اونجاییکه هر دم از این باغ بری می‌رسد... دیشب دیدم کولرمون بو میده، سریع پاشدم خاموش کردم، چک کردم دیدم چه پمپ خاموش باشه چه نباشه بو میده، احتمال میدم از دینام باشه 

کمتر از دو هفته دیگه اثاث کشی میکنم میرم خونه خودم، الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ، مهمونام هم هنوز هستن 

بخدا درمانده و کلافه شدم تو این گرما 

چند تا تعمیرکار تماس گرفتم گفتن عصر میایم نمیدونم چقد دیگه هزینه بهم تحمیل بشه 

سلام خانم های با هوش و مقتصد یک مشورت میخواستم 🌹 

ما خودمون خونه داریم یه واحده خونمون هم جاش خوبه هم متراژش ولی من هدفم تغییر خونه است و از اونجایی که امسال الحمدالله خداوند به من فرزند سوم داده و خونه ویلایی میخوام و از اونجا که همسرم این واحد رو که الان توشیم از صفر و با زحمت و وام اون موقع خریدیم و باب دلمون ساخته شد اینه که دوسش داره وبه هیچ وجه راضی به فروشش نیست برای همین برای تعویض خونه باید روش حساب باز نکنم و از صفر شروع کنم 💪🏻 

برای همین هدف گذاری کردم که چند سال دیگه به این هدف برسم ان شاالله 🙏🏻 هدف امسالم تعویض ماشینمون هست 🚗

حالا در راستاش نیاز دارم به پس انداز الان به نظر شما به صرفه اس زمینی که دولت بهمون میده تو یه شهر دیگه که یک ساعت و نیم با شهر خودمون فاصله داره و یک شهر کوچیک هست و این زمین هم قسمت کمربندی اون شهر هست😂دقیقا بیایونه رو بگیریم هزینه هم شاید در حد پنجاه تومان براش بکنیم در آخر هم فکر کنم طی یک سال طول بکشه بهمون بدنش 😁 یا به نظرتون به جای زمین بیایم مسکن ملی اسم بنویسیم(گفتن میتونیم به جای زمین مسکن ملی شهر خودمون رو شرکت کنیم امتیازش رو بهمون میدن ....ما چون خودمون خونه داشتیم مسکن ملی بهمون تعلق نمی‌گرفت)که معلوم نیست کی بهمون بدن و یه پروژه خیلی زمان بر هست و اصلا معلوم نیست ما اسم بنویسیم کی شروع کنن که پول از ما بگیرن ولی اگه در آخر به نتیجه برسه و بهمون بدن سه برابر اون زمین قیمتش میشه کسی بوده اصلا از این مسکن ها تا حالا تحویل گرفته باشه؟

همسرم میگه زمین  رو بگیریم چون دوست نداره هر چند ماه چهل تومن بده و استرس بکشه 

نظر شما کدوم بهتره؟ 

2810