2777
2789
سلام دوستان گلمعذرت میخوام شایدسوالم یکم بی ربط به تاپیک باشه اماچون نظرات همتون واقعی وارزشمنده میپ ...

خانواده ای رو پیدا کن و شخصا خودت کمک کن . 

این خانواده ها زیادد هستن تووحومه شهر .

ما خودمون همین کار رو می.  کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومایی که بچه هاتون خودتون کلاس شنا رفتین!یه سوال،من پسرم ده سالشه میره شنا،الان ترم ۳ هست ح ...

سلام عزیزم ، پسر منم دوره ی دوم رو داره تموم می کنه و دو جلسه ی دیگه واسه دوره ی سوم می برمش مربی اش تا حالا نگفته از این وسایل بگیریم 

شما بهتره از خود مربی بپرسید این وسایل ضروری هستند یا نه؟

سلام عزیزم تاپتیک نطافت هم اینجا هست یا جای دیگه ؟ اگر جای دیگه میشه ادرس تاپتیک و بهم بفر مایید بسی ...

عزیزم اصلش همین‌جاست گاهی معصومه خانم یه کپی از پیام هایی که اینجا میذاره داخل تاپیک خودش هم میذاره 

سلام خوبید بچه ها من می‌خوام از بعد از اربعین شروع کنم به خونه تکونی خیلی هم سریع نمی‌خوام پیش برم چ ...

فکر خوبیه..

ولی یه تاپیک هست به نام مینیمالیست بچه های همین گروه اونجا هم هستن و داریم رو برنامه خونه رو می تکانیم🤭و هر بار وسایل اضافی و بی مصرف خونه رو می شماریم و بعد اونا رو یه می بخشیم یا می فروشیم یا میندازیم دور..

بعدم تو گروه امار و گزارش کار میدیم..

گروه خیلللی خوبیه...پیشنهادم اینه خودتون هم به ما ملحق بشین و حالشو ببرین

تاپیک تو سِیوهای من هست

امروز فرصت کنم دررمورد ثبت نام هتل برای ۱۰ سال در هررجای ایران که دلمون بخواد میام میگم . 

خیلی خوبه و ماراضی هستیم . با قسط ماهی ۱و ۷۰۰ تا ۲۰ ماه پرداخت می کنیم . و از،شروع اولین پرداخت می تونیم هر هتلی که بخوایم انتخاب کنبم و بریم 

سلام دوستان گلمعذرت میخوام شایدسوالم یکم بی ربط به تاپیک باشه اماچون نظرات همتون واقعی وارزشمنده میپ ...

عزیزم منم روش نسکاف جان رو تایید میکنم ولی بغیر از این روش در بعضی محله های شهر خانه های بهزیستی هستن که بچه های بی سرپرست و بدسرپرست اونجا نگهداری میشن هر خونه یه مدیر و چند پرسنل داره.. هزینه مراقبت از خونه و بچه ها از کمک های مردمی تامین میشه.. بعضیا پوشاک بچه ها رو تامین میکنن بعضی خوراک بعضی هزینه های تحصیل و غیره.. ولی یبار مدیرشون گفت مردم بیشتر برنج و گوسفندای قربونی رو برامون میارن در حالیکه ما پول نقد بیشتر لازم داریم چون خونه نیاز به تعمیرات داره.. در و دیوار و سرویس بهداشتی رو نشونم داد واقعا داغون بودن... گفت سقف ایزوگام میخواد و ...خلاصه تو محل زندگیتون دنبال همچین خانه هایی هم باشید یا از بهزیستی منطقه سراغشونو بگیرید.

خانوما نخود خیس شده واسه فلافل رو حتما باید تو چرخ گوشت چرخ کرد یا با میکسر یا همون غذا ساز هم میشه؟

بعدش حتما باید غالب فلافل زن داشته باشیم یا روش دیگه ای داره؟

لطفا تو تاپیک آشپزی دستور کاملش با ریز نکاتشم بگین،من تا حالا یه بارم درست نکردم

سلام معصومه جان خوب هستید عزیزم ؟

یک چیزی میخواستم خواهرانه بهتون بگم آبجی جان ببینید جو نی نی سایت یک جوری که همه جور از همه اقوام از همه سلیقه ها از همه اقشار از نظر مالی از نظر زیبایی اخلاق و.......... اینجا هستند.

می‌دونم که خیلی سخت هست حرف می‌شنوید

ولی ببین خودتو اذیت نکن یک بار تصمیم بگیر که من معصومه دیگه به حرف بدخواهام گوش نخواهم داد و ادامه میدم و قهر اینا هم ندارم تا خیلی ها ناراحت نشن و نگن توروخدا برگرد.

یا نه این تصمیمو میگیرم که کلا از تاپیک میرم تا هیچ چیزی نشنوم تا راحت باشم تاالان کلی کمکشون کردم بسشون 

خلاصه عزیزم یک بار تصمیم بگیر هم خودت دیگه ناراحت نمیشی هم ماهایی که مثل خواهر دوستت داریم.

توی هر حالتی هر جایی هستی اینجا هستی نیستی کلا برات آرزوی موفقیت میکنیم که اینقدر راهنماییتون کردی و میکنی.

عزیزم شما در کمترین حالت ممکن ۱ میلیارد طلا داری و خییییلی خوبه و برگ برنده ای هست برای شما من اگر ح ...

سلام عزیزم زمین با یک میلیارد مگه هست؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810