2777
2789
واقعا با تیکه آخر پستتون کاملا موافقم ...ازت خواهش میکنم معصومه جان پستهای این مدلی رو ریپلای نکن جو ...

@masumehjoon    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام خانما من که چند روز پیش گفتم شوهرم قراره مغازه به اسمم کنه حالا کلن پشیمون شدم فکر نمیکردم که د ...

عزیزم حتما راه های قانونی دیگه ای وجود داره 

مثل صلح عمری یا وکالت تام بلاعزل

حتما با یک وکیل حقوقی مشورت کن و میدون رو خالی نکن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما راه های قانونی دیگه ای وجود داره مثل صلح عمری یا وکالت تام بلاعزلحتما با یک وکیل حقوقی مش ...

شوهرم هم چون من دارم تو اون مغازه کار میکنم میخواد به نامم کنه که اگه خدایی نکرده براش اتفاقی افتاد حداقل مال خودم باشه و اختیارش دست دیگران نباشه 

درضمن پدر شوهر خوبی ندارم بیشتر به این خاطره 

حالا خدا بزرگه ببینم چی میشه

شوهرم هم چون من دارم تو اون مغازه کار میکنم میخواد به نامم کنه که اگه خدایی نکرده براش اتفاقی افتاد ...

۱۲۰ سال سالم و سلامت باشن

صلح عمری هم همینه که ماک به اسم همسرت هست اما بعد فوت وارد ارثیه نمیشه و بهت منتقل میشه

وکالت بلاعزل هم اینطوریه که تو در خرید و فروش اون ملک اختیار داری

البته بازم با وکیل صحبت کن قشنگم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سما ❤️ مریم ❤️ چشم. اطاعت امر. در اولین فرصت سعی میکنم باز هم بنویسم. سما ❤️ ، من به جز این تاپیک، ...

پوران عزیزم ♥️

ب کدوم بهزیستی کمک میکنی 🤗

منم دنبال بهزیستی هستم ک مطمعن باشه واقعاً ب خود بچه ها رسیدگی کنند

ببین اوله هر فصل کله کمدهارو پاکسازی کن چیزی حتی نو بود استفاده نمیکنی بنداز بیرو اون انداختن ادم رو ...

حتما همینکارارومیکنم . من اینقد لباس نو دارم حتی یکبارم نپوشیدمشون . امادلم نمیادبندازمشون دور . 

یه اخلاقی دارم که فکرمیکنم اگه یجایی بخوام برم لباس بخوام بایدحتماتوخونه داشته باشم واسه همین خیلی لباسام رو واقعا میبینم الکی خریدم و پولمو حروم کردم . البته شوهرمم اینطوره ازشوهرم یادگرفتم و هردومون کلی لباس میخریم و نگه میداریم که مثلا فلان جالازم میشه میپوشیم    گاهی دلمم نمیادبپوشم میگم حیفه بذارنو بمونه   

ولی امروز کل یخچال رو ریختم بیرون تمیزکردم وموجودی یخچال رو دیدم .یه نمونشو میگم ،  فک کن ۳تاظرف ارده داریم   دوتاش اصلا درش بازنشده خب شوهرم یه اخلاق بدی داره هرچی ببینه میخره دیروزگفتم گلاب وچوب دارچین بخره دیدم عرق نعناهم خریده خوب میگم ما تازه یه عرفق نعنا خریدیم این لازم نبودکه . هرطوری هم بهش میگم یه هفته اثرمیکنه باز همون کارخودشو میکنه . مثلا سیر از میدون خریده بودم کیلو ۱۲۹ تومن رفته بود سبزی بخره میگه دیدم سیراش خوبه خریدم کیلو ۲۵۰ هم گرون خریده هم لازم نداشتیم که . ازاین خرجای الکی خوشم نمیاد . اما به هر ضرب وزوری که شده باید کنترلش کنم . من خودم پول دستم باشه هرچقد هم هوس کنم  حتی دلم نمیاد بیرون نیم کیلو شیرینی بخرم میام خونه خودم درست میکنم هم سالمتره هم به صرفه تر 

خانوما اینم اولین تجربه من از خرید پارسیان که برای ۱۳ صفر از طلای حقانی خریدم و همین الان به دستم رسید😁👏👏

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دخترا من 20سال پیش ب اسم خودم ی وام گرفتم برا یکی از اعضای خانواده اقساطشو نمیداده من بدحساب تلقی شدم  البته ی چندباری هم یادمه تسویه کرد ولی بانک حاشاش کرد و اون فرداسنادشو نداشت 

کل وام 3میلیون بوداون موق

خلاصه الان من چک برگشتی ندارم معدقه نداشتم دو س تا وام گرفتم زودتراز موعد تسویه کردم

ولی هنوز برا بانک مرکزی غیرمعتبرم ک وام فوری بانک مهر بگیرم این همه خوش حسابی داشتم یاحسابام کارکردم تراکنشام زیاده ولی رتبم aو bنیس

چکارکنم کی درست میشه کسی میدونه کی رتبم تغیرمیکنه 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خانوما اینم اولین تجربه من از خرید پارسیان که برای ۱۳ صفر از طلای حقانی خریدم و همین الان به دستم رس ...

مبارکت باشه عزیزم پربرکت

حقانی کیه 

منم یک گرمی از اسنپ پی خریدم دو هفته پیش

شما اگه برا خودتون هدف بذارید ( مثلا فلان دستبند طلا رو بخرم یا فلان کارو انجام بدم ) انگیزه میگیرید ...

منم سختم میومد اما بیشتر از۱۰روزه تاپیک گزیده هارومیخونم میبینم ما اصلا مدیریت نداریم . یه وقت نشیم مثل خواهرشوهر معصومه جون    مرسی بابت راهنماییت عزیزم حرفات کاملا درسته موافقم باید همه جوره مدیریت کنیم . 

مبارکت باشه عزیزم پربرکتحقانی کیه منم یک گرمی از اسنپ پی خریدم دو هفته پیش

ممنون عزیزم

چه امضای قشنگی😍

یه طلا فروشی تو مشهده که طرح قلک طلا داره میتونی خورد خورد ازش طلای خام بخری جمع میشه بعد تبدیل کنی به چیزی که میخوای

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون عزیزمچه امضای قشنگی😍یه طلا فروشی تو مشهده که طرح قلک طلا داره میتونی خورد خورد ازش طلای خام ب ...

ممنونم مهربون💓💓💓

امضام چیزدیگ بود بخاطر روی گل بچهای اینجاعوضکردم😂😂😂

عزیزم اگ جمع بشه هرچی انتخاب کنیم میده مثلا بدون اجرت میشه برداشت ازش؟ 

چرا از اسنپ پی اقساط نمیگیری؟ 

طلاسی و طلایین رو میشناسی؟ 

دوستان من هم شهریور ماه یه خونه تکونی اساسی میکنم و مثل دوست عزیزمون  که درمورد کارهاشون توشهریور ماه نوشتن . بیاید هرروز یکاری یجایی رو تمیزکنیم انگیزه بدیم به همدیگه . من پنجشنبه حال نداشتم چالش تمیزکاری جاکفشی وراه پله رو انجام بدم فردا میخوام هم جاکفشی داخل خونه وبیرون رو تمیزکنم  .  . و ازشنبه  ازاتاق ها شروع کنم پاک کردن دیوار ها و  شستن پرده ها و روتختیا و بالشت ومتکا هارو داخلشون پشم گوسفندیه بازکنم وبشورم وبرسم به پذیرایی و  قسمت سخت کار آشپزخونه . ازالان خداقوت به خودم   

2810