لطف داری عزیزم
چشم حتما
حالا یه پست گزارشی بزارم
خوب من این روزا شدیدا شلوغم
و چند باری از بیرون غذا گرفتم هم برای تنوع هم برای اینکه همسرم درک اینو داشته باشه نمیرسونم
ولی بزای ماه بعد تدارک فیریزر و دارم میبینم
🖍️دوتا دلمه پر شده کذاشتم فریزر 🍆🫑
🖍️یک بسته فلافل گذاشتم 🧆
🖍️دوتا پک آش و سوپ درست کردم 🍲🥣
🖍️مایه ماکارانی 🍜درست کردم ک گاهی سیب زمینی و قارچ و کدو سرخ میکنیم یکمم از مایه مارکارانی قاطیش میکنم میشه یهوعده جدا
🖍️حبوبات خیسوندمو برای ابگوشت ک خوب گوشت ابگوشتی وجدا برمیدارم ک چرب تره کنارشم یه دونه دنبه و استخون درشت
🖍️بسته های چرخ کردمو برای کتلت و کباب تابه ای نازک پهن کردم م زودی یخش باز شه و از دستگاه ماکروویو برای یخزدایی استفاده نکنم
🖍️این سری میخوام سبزی کوکو بخرم مثهپک آش همه چیشو به غیر تخم مرغ و ادویه بریزم داخلش نمیدونم بد میشه یا نه
یکمم کباب مرغ درست کردم نواری برش زدم گذاشتم تو زیپ کیپ برای مواقع ضروری
🪡🧵 از پارچه های اضافی دستگیره و دم کنی دوختم ک قدیما رو انداختم دور
🪄رخت پهن کن و میز اتومو حسابی با دستمال مرطوب تمیز کردم. و روکش میز اتو رو شستم تا نو هستن تمیز و مرتب هم باشن
به همسرم گفتم من تصمیم دارم خونه تکونی کنم برای مهر اگر کمک کنی ک هیچ نه کشاد بازی در بیاری از جیب مبارکت کمکی میگیرم 😁ایشون هم گفتن هر طور دوس داری ولی کمکت میکنم
چند روزیه صبا ک از خواب پا میشم یک لیوان آب ولرم از کتری میریزم و میخورم 🥤
بهگلام رسیدم زیر گلدونیاشو شستم و برگاشونم تمیز کردم🌿
کیف وکفشامو واکس میزنم سالی دوبار تا وقت نیاز وقتم فقط برای انتخاب گرفته بشه نه تمیز کردنش مخصوصا مجلسیا ک کفشونم با اسکاج و الکل تمیز میکنم👜👛🎒🥿👡👠
دیشب عملا من جسمم خسته بود و کم اورده بود و قوای اینو نداشتم چایی دم کنم
من الکی مغروووووور بههمسرم گفتم پاشو خونه رو جاروکن سرویسم بشور ببینم به وقتش کمکم هستی
ایشونم با شوخی و مسخره بازی انجام داد. شاید سخت باشه ولی همین کارش به منم انرژی داد
(برای اون دسته از دوستان ک میگن مگه کمک نمیکنه #خیییییییر
شوهر من از اینکارا نمیکنه مگر در موارد خیلی خاص _از الطاف تربیت مادرشونه )
خیلی کار دارم هم خونه هم خرید هم شغلم ولی عملا وقت کم میارم
مثلا لازمه کیفام و بازنگری کنم و چنتاشو رد کنم بره
کشو و کمد لباسا مرتب شده و دور انداختینیا دور رانداخته شد بخشیدنیا بخشیده شد
من از بغل همین رسیدگیا از خرجخونه بعد از پنج سال و اندی زندگی ۴ ماهه تونستم پس انداز کنم
رضایت قلبی همسرم و دارم نداشتمم مهم نبود انقد هزینه کوفت و چرت و پرت برای دیگران کرده ک دلم به حال خودش گرفت و دارم سعی میکنم منم به عنوان عضوی مهم این زندگی پس اندازی بکنم
فوق فوقش ماهی یک گرم طلا میشه پس انداز
ولی چند سال دیگه ثمرشو میبینیم
همسر من زیادی بخشنده و مهربانه ولی گیر ادمای طمعکار و سواستفاده گر افتاده ک مفهوم خانواده و دوست داشتن و خراب کردن
این بود انشالی طولانی من امیدوارم بهکارتون بیاد عزیزان