@masumehjoon   سلام عزیزم
من هیچ حرفی نمیزنم راجب چرت و پرتای ک گفته شد
ولی یهچیزی میگم حالت و خوب کنه من پنج سال و چند ماهه ازدواج کردم با یه نامزدی طولانی
قناعتم کردم از خودمم گذشتم اژ یه قرون پولی ک دستم میرسید هم میگذشتم. یهروز گذری به پیامت رسیدم ک گفتی از وقتی ک تازه عروس بودی از اینکه گفتی پول کارکردت چ تبدیل میکنی همیشه پنح میلیون نقدینگی داری تو کارتت من یکی به خودم اومدم گفتم خجالت بکش همسن معصومه ای بچه نداری پس خرجت کمتره ولی هنوز اندر خم یه کوچه ای همون موقه رفتم شرو کردم به کار کردن
ببین همسر من خوب کار میکنه ماشالله هر سالم یه پولی و پس انداز میکنه و تبدیل میکنه
ولی همیشه از نقدینگی ما صفر بودیم ینی امان از اینکع من بخوام بیرون برم نقد باشه
ولی الان ۱۲ میلیون نقد تو کارتم پول هست
هفت تومن میگیرم برای خرجی خونه به غیر از گوشت و مرغ و برنج نصف بیشترشو مخفیانه پس انداز میکنم
همسرم گفت دوست دارم بریم سفر پول نیست
گفتم من وام میگیرم از ویپاد بریم
گفت نه حیفه من بهت بدهکارم
ببین من با اموزشای تو ده هیچ از جاریمو مادرشوهرمو و تمام فک و فامیلای شوهرم زدم جلو
یه حوری شذه شوهری م توعقد هزااااااار تومن توجیب من نمیذاشت الان میگم پول میگه غمت نباشه جورش میکنم
حرفای ک به من یکی تاثیر داشت مادرم ک عزیز دلمه بهم نزد
مادرشوهرم ک ادعاش میشه خوشبختی مارو میخواد نزد
خواهر ندارم خواهر شوهرم ندارم
دوستامم ک انقد درگیر چشم و هم چشمین ک حد نداره
من نمیگم ناراحت نشو من خودم بودم .... میدادم دروغ ندارم بگم حتی به قیمت تعلیق
به قولی اینجا کسی نون ادمو نمیده
هنوز یهعده به اصلاح با فرهنگ و فرهیخته یاد نگرفتن بخونن خوششون نیومد رد بشن بااااااید حتما نظر بدن
تو اینستا امثال اینا زیاده هرحا اپلیکشنی باشه بشه کامنت گذاشتن اینا هستن
من خودم کمتر میام چون جو تاپیک و دیگه دوست ندارم
فقط میگم دمتتتتتتت گرم
خدا هرچی دوست داری تو مسیرت قرار بده درسته هنوز خیلی چیزا مونده باد بگیرم از شما و بقیه ولی میگم دست مریزاد به همه اونایی ک بدون چشم داشتی چیزی یاد کسی میدن
ماچ فرق سر همتون 💋💋💋💋💋