2777
2789
دوستانه جان ❤️مامان جون همیشه میگه، روزتون رو با سلام و صلوات شروع کنید، من پیرو فرمایش ایشون میگم، ...

پوران دخت جان من از قلم زیبای شما خیلی لذت میبرم، بیشتر برامون بنویس بانو

یادمه یبار گفتید آخر هر فصل خودتون رو برای سه ماهه بعدی آماده میکنید از خونه تکونی و خرید و....

الان که وارد شهریور میشیم لطف میکنی از کارهایی که برای ورود به پاییز میکنی برامون بگی شاید ایده ای بشه برای یکی

دوستانه جان ❤️مامان جون همیشه میگه، روزتون رو با سلام و صلوات شروع کنید، من پیرو فرمایش ایشون میگم، ...

پوران دخت عزیز جسارتا اون ه آخر دوستان که میذارید اضافست🙈❤به صورت کسره خونده میشه دیگه نمینویسیم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جونم خصوصي يه مشورت مهم ميخوام خواهشا چك كن 

@masumehjoon    

نكته 

بچه ها تو شرايط بحراني خودتونو نبازيد حتما با چند نفر آگاه عاقل مشورت بگيريد خودسرانه حركت نكنيد ممكنه كيشو مات بشيد خلاصه راهي پيدا ميشه هميشه كه سختي نيست روزهاي خوش در راه هستن.... 

و قدر آدم خوبهاي زندگيتونو بدونيد .....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
پوران دخت جان من از قلم زیبای شما خیلی لذت میبرم، بیشتر برامون بنویس بانویادمه یبار گفتید آخر هر فصل ...

مریم ❤️

چشم. اطاعت امر بانو ❤️

شهریور ماه،  اکرام مادر است برایم، مامان جون زاده ی شهریور است.

من، اول بهارم و مادر، آخر تابستان، اول و آخر ماه های سبز سال هستیم. 

زادروزش مبارکم باشد، و زاد روز تمام مادران مبارک فرزندانشان.

من یه اعتقادی دارم و این اعتقاد کاملا شخصی هست، ولی دوست دارم اینجا بگویم اش.

من هیچ وقت برای خودم روز تولدی نخواستم داشته باشم، یعنی به تمام عزیزانم، سال هاست گفته ام که برای من جشن و ضیافت تولد نگیرین.

گفته ام، روز تولد من را به مادرم تبریک بگویید، هدیه را برای مادر بگیرید نه برای من، چون تبریک را باید به او گفت، هدیه را برای او باید گرفت ❤️

روز تولد هر کسی را باید به مادرش تبریک گفت، که او را ۹ ماه در جان خود نگه داشت و یک عمر قلبش در بیرون تپید 🥹❤️

هر مادر به ازای هر تعداد فرزندش باید تبریک بشنود و هدیه دریافت کند، سالی یکبار فقط برای روز تولد خودش کافی نیست. 

مادرانمان ❤️

شهریور هم که مادر، خود به دنیا آمد و به دست بوسی اش میروم، و شیرین کامش میکنم و هدیه ام را هم تقدیم وجودش ❤️

و این اولین برنامه ی شهریور من هست.

و مادران آسمانی ❤️

روح مادران آسمانی هم حتما جای بسیار خوبیست که مرهم دلتنگی های فرزندانشون میشه. 🙏❤️🙏

و بعد هم که طبق روال پایان فصل های زندگی ام ، نظافت کلی خانه، 

که هر روز فقط یک قسمت از خانه، که معمولا از اتاق شروع میکنم، زیر و رو کاملا بررسی و مرتب و شست و شو و رفت و روب میشه، 

و عادت همیشگی ام از ۵ صبح که بیدار شدن است، از ۵ صبح بعد از ضیافت نماز صبح، کار رو شروع میکنم و فقط تا ساعت ۶ عصر کار میکنم، عمدتا تمام کارهای اون اتاق تمام میشه و اگر چیزی موند دیگه بعد از حدود ساعت ۶ کار تعطیل. و ادامه اش می ماند برای فردایش. 

اسپند اون اتاق رو دود میکنم. بعد هم دوش میگیرم و لباس زیبای خانگی را به تن میکنم، و شام را میچینم، و برای فردا انرژی میگیرم.

اتاق ها و پذیرایی، و آشپزخانه و مطبخ، و در انتها هم یک روز برای گل و گلدان هاست، که بعضی را قلمه میگیرم و تکثیر میکنم، ( و حتی گاهی قلمه هایم را که بزرگ میکنم، هدیه میدهم به میهمانم، یا برای امامزاده صالح میبرم ) 

برای بعضی گلدانشان را بزرگ‌تر میکنم، و بعضی خاکشان کم شده، خاک را تقویت میکنم ❤️

و به همین صورت بعد از حدود پنج روز ، خانه، دسته ی گل میشود. 🥰

مریم ❤️چشم. اطاعت امر بانو ❤️شهریور ماه، اکرام مادر است برایم، مامان جون زاده ی شهریور است.من، اول ...

و بعد هم لیست خریدی که از اول تابستان نوشته بودم، 

اگر در لیست پوشاک چیزی بود، اگر در لیست لوازم خونه، چیزی بود و ... حتما تهیه میکنم.

و همینطور از لیست بهزیستی که معمولا با مسئول بهزیستی صحبت میکنم و چیزی که برای بچه های نازنین بهزیستی لازم دارن، تهیه میکنم،

دفعه ی قبل، بچه ها حوله حمام، نیاز داشتند، و ظاهرا حدود ۵ بچه ی دیگه به بهزیستی اضافه شده بودن، برای همین رفتم بازار بزرگ تهران، و از سرای حاج حسن براشون یه جین ۶ تایی، ۶ رنگ حوله حمام جنس ایرانی و اعلاء  براشون گرفتم و بردم بهزیستی تقدیمشان کردم. ❤️

برای شهریور ماه هم که ازشون پرسیدم، ظاهرا بچه ها شلوار خونگی نیاز دارن، که انشالله خداوند دوباره کمکم میکنه و توفیق نیکوکاری بیشتری داشته باشم و شلوار هارو برای بچه ها تهیه میکنم.

وقتی اواخر بهار، شرح حالی از روتین زندگی ام اینجا نگاشتم، دوست عزیزی، برایم نوشته بود خوب به حالتان، خوش به حالتان که فرصت دارین و راحت میتونین روزمره گی های قشنگ برای خودتون ایجاد کنید،  

الان میخوام این رو بگم که قربون دل همتون ❤️

من ۱۴ سال شاغل بودم و فرصت داشتن روزمرگی نداشتم، و زندگی ام طور دیگری بود، و حال و احوال دیگری داشت. 

ولی الان حدود ۴ سال هست، دقیقا از زمانی که مادرم شدم و دخترم به دنیا آمد، خودم انتخاب کردم که مادر تمام وقت برای دخترم باشم، و الان برای این شرایط زندگی ام، این ساز رو انتخاب کردم و  اینگونه مینوازم. 

خواستم بگویم در هر شرایطی که هستیم، خودمان برای خودمان بنوازیم و خوب هم بنوازیم، طوری که به رقص آییم و به شوق آییم. 

و فقط به خودمان دل خوش کنیم، و حتی دل دیگران را خوش کنیم، حتی باعث دل خوشی، عزیزانمان و جگرگوشه هایمان باشیم. ❤️

پوران دخت عزیز جسارتا اون ه آخر دوستان که میذارید اضافست🙈❤به صورت کسره خونده میشه دیگه نمینویسیم

یاس ❤️

بانوی شیرین ❤️ کاملا درست میگویی. کیبورد من حرکت ها رو نداره، و نمیتونم حرکت گزاری کنم، برای همین فکر کردم که شاید همان دوستان جان ، خوانده بشه، ولی برای من دوستانه جان ❤️ هستید، برای همین این غلط املایی را بپذیرید. و اجازه بدین همینگونه دوستانه جان ❤️ بنویسم. 🥰

یاس ❤️بانوی شیرین ❤️ کاملا درست میگویی. کیبورد من حرکت ها رو نداره، و نمیتونم حرکت گزاری کنم، برای ه ...

چقدر دلنواز مینویسین عزیزجان در واقع هرموقع مینویسین وجود من سرشار از احساس ناب میشود همیشه شمارو تجسم میکنم وشما مرا یاد مادر اسمانیم میندازین واشک درچشمانم حلقه میزند خدا حفظتون کنه بعضی ادم ها انگار از مهربانی واحساس خوب متولد شدن.

چقدر خوشحالم تو این حجم از پست ها تونستم پست شما را ببینم و بخونم. ممنونم ازتون

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
مریم ❤️چشم. اطاعت امر بانو ❤️شهریور ماه، اکرام مادر است برایم، مامان جون زاده ی شهریور است.من، اول ...

وای خدای من چقدر دیدتون قشنگه، واقعا شما یکی از معجزه های خدا هستید.. اتفاقا منم از اون برنامه آخر فصلتون ایده گرفتم اما اگر امکان داره بیشتر در موردش بگید. روتین زندگی تون ، اهدافتون و...

نیاز کلام شما منتشر بشه

اگه جایی دلنوشته ها و پیام هاتون را به اشتراک میذارید. لطفا به من هم بگید تا دنبال کنم. 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
دوستان دوست دارم منم نظرمو نسبت به این بحث بگم..واسه سرکار یه راننده داریم ...که هم سرویس ماست هم خو ...

اینکه گفتید ازدواج موفق گاهی ۵۰-۵۰ نیست و میتونه ۲۰-۸۰ باشه کاملا درسته، 

همسر من یه حرف خوبی میزنه همیشه میگه زن و مرد هر دو باید حواسشون به زندگی مشترک و اموراتش باشه ولی اگه یکی حواسش نبود یا بلد نبود یا نخواست یا هر دلیل دیگه، اون یکی باید زندگی رو بگیره دستش و راه و چاه رو پیدا کنه نذاره به هوای اون طرف، زندگی بر باد بره.

بعضیا وقتی می بینن طرفشون به هر دلیلی اهل حساب کتاب نیست اونا هم خودشون میرن به سمت اشتباه،

همونطور که بارها همینجا بعضیا میان میگن همسرمون ولخرجه یا زیاد خرج خودش و دوستاش میکنه، الان منم مثل اون بشم یا من جمع کنم؟ خب عزیز من معلومه دیگه، اگه میخوای افسار زندگیت از دستت در بره و بشی یکی مثل خیلیا که توی تاپیک سرگذشتشونو خوندیدم یا خودمون دیدیم یا همین خواهرشوهر معصومه جون، تو هم ولخرجی کن ولی اگه زندگیت و آینده خودت و بچه هات برات مهمه نباااااید که شما هم راه اشتباه رو تکرار کنی، هر چند سخت و هر چند ناخوشایند ولی باید مسئولیت تصمیمی که برای زندگی مشترک میگیریم بر عهده گرفت، حالا وقتی بچه هم هست که دیگه معنی خیلی چیزها عوض میشه. 

ببخشید روی پیام شما ریپ زدم، من با شما کاملا موافقم، منظورم به مخالفان بود. 

واقعا بعضی مسائل اونقدر واضحه که اصلا نیازی به مطرح کردن و بعدش چند صفحه بحث کردن نداره

ممنون پوران دخت جان ، ندیده عاشق رفتار و شخصیتتون هستم ، اول از همه تبریک تولد مادر بزرگوارتون که چنین دختری تربیت کردن ❤❤

عزیزم منم سعی میکنم این ماه با ایده گرفتن از شما یه خونه تکونی درست و حسابی کنم هم با برنامه پنج شنبه های معصومه جون پیش برم تا دیگه از لحاظ خونه و زندگی به قول معصومه جون بیست باشیم

ممنون میشم اگر براتون مقدور بود بیشتر از روتین زندگیتون بنویسید 😍😍

بازم که تقصیر زن بیچاره انداختید.اینکه این مرد دزده و ذاتا دزده به زنه مربوط نیست

این جواب به معصومه جون نمی خوره خانومای گل لطفا تو جواب دادن انصاف رو رعایت کنید  هر موقع یک نفر تو این تاپیک گفته شوهرم خوب نیست قدر دادن نیست رک و راست بهش گفته خودت رو خسته نکن به فکر خودت باش برای خودت پس انداز مخفی کن (که حتی خود من باهاش موافق نیستم ولی دلایل رو که می خونم میبینم جاهایی توجیه پذیره  ولی به روحیه ی من نمی خوره و ابدا نمی تونم اما دیگه نمیام به معصومه برچسب بزنم چون برای بعضی زندگی ها لازمه)

بارها گفته که به مردها اعتمادی نیست ( که بازم من با این صحبت مخالف بودم چون می گم به بشر بی ایمان اعتمادی نیست چه زن چه مرد کسی که خدارو بالاسرش ببینه و به حق الناس یا کارما یا ... اعتقاد داشته باشه انسان مطمئنی هست، ولی بازم وقتی نوشته ها رو می خونم می بینم معصومه جون داره برای خانوما صحبت می کنه روی صحبتش با خانوماست پس داره ما رو نصیحت می کنه پس باید برای این سبک مردها به ما راهکار بده)

تا یکی گفته شوهرم خوب نیست معصومه کفته پس تو هم به فکر خودت باش به خودت برس و ...

باید قبل از جواب صحبت ها رو دادن انصاف به خرج بدیم و عموم جامعه رو در نظر بگیریم و فقط نوک بینیمون رو نبینیم

معصومه جون داره از مدیریت داخلی خونه می گه دیگه آشپزی و پس انداز مخفیانه و تمیزی و ... رو نمیشه بگیم مردا بیایید،  وای چه مرد بدی رو کابینتا پر مورچه بود، دیدم که می گم😀 یا بچه ها غذاشون هیچ وقت آماده نیست وای مرده کدبانوگری بلد نیست خوب الان روی صحبت با ما خانوماست

و اینکه معصومه جون همیشه یه سری راهکار عمومی هم  برای خوب شدن روابط داده و همیشه به فکر این بوده زندگی همه خوب بشه ( دم معصومه گرم که انقدر خوش قلب هست)

معصومه جون این خانواده رو از نزدیک دیده و میشناسه و برای ما که خانوم هستیم داره اشتباهات خانوما رو می گه که عبرت بگیریم

در آخر معصومه جون

من که بیشتر وقتا دنبال نوشته هات می گردم بیا بنویس 

واقعا خیلی ها به خاطر تو و نوشته هات رشد کردن پیشرفت کردن امید دوباره گرفتن 

و اما 

یه خواهشی ازت دارم

هر کسی بدگوییت رو کرد

ریپلی نکن میدونم سخته اما اینطوری تاپیک همیشه باقی میمونه

اره مطلب تولد گل دخترت رو خوندم،اونجام خیلی قشنگ مدیریت کرده بودی👌این روتین داشتن و برنامه ریزی رو ...

سحرخیزم از بچگی 

شبا زود میخوایم

خواب شب خیلی خوبه 

ده میخوابیم تا ۵ونیم ،۶ 

وقتم زیاده 

خونه شلوغ نیست ،سبک مینیمال داره تقریبا ،تمیزکاری راحته 

به دخترم هم یاد دادم مدل خودم شده 

2810