2777
2789

ما معمولاً فروشگاه نمی‌ریم 

خریدام همش عمده فروشی خشکبار 

تخم مرغ پنیرم   سوپری که قیمت رو محصول خوردن 

و اینکه یه سوپری زیر چش دارم قیمتش که خوب میده میرم پیشش 

برا خریدای یخچالی چون فروشگاها  بعضی وسیلا که  تخفیف میدن بازم نسبت به عمده فروشیا کمی بالاتر میدن 

چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

من از معصومه جون خیلی یادگرفتم تابحال

ولی واقعا منم این پیامشون و این نگاه از بالا به پایین و سرزنشگرانه به خواهر شوهرشون خیلی عجیب و آزاردهنده بود

انتقاد به همه وارده عزیزان 

ما همگی اینجا هستیم که بهتر بشیم 

و هیجکس مصون و امام معصوم نیست 

من طبق گفته های معصومه جون خیلی جاهای زندگیمو تغییر دادم 

معصومه جون هم باید در بعضی موارد انتقاد پذیر باشن و نگاهشون رو تغییر بدن 

هیج هم ناراحتی و قهر و اعصاب خوردی نداره 

همگی باید انتقاد پذیر باشیم

ما همه انسانیم و سرشار از خطا ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهکار بنظرم لیست کن تو گوشیت فقط همونا بخر خیلی تو فروشگاه نمون نچرخ مستقیم لیست نگا کن بخر بیا ...

اره باید هر چی میخوام بنوبسم حساسم نشم که از دو مارک بخرم . الانم عابربانک ها تا یک میلیون پول میدن پول در میارم کارت نمیبرم که وسوسه نشم 

اره باید هر چی میخوام بنوبسم حساسم نشم که از دو مارک بخرم . الانم عابربانک ها تا یک میلیون پول میدن ...

عزیزم اگه این کارو میکنی مراقب باش

مثلا خرید میکنی ۱۰۰ هزار تومن اضافه میاد

نگو این صد تومن رو هم خرید کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
آبی جان لطفا بیشتر بیا گزارش بدهمن همیشه پست های تو رو خیلی دوست داشتمالبته قصد دخالت ندارم فقط گفتم ...

زهرا شوهرم امشب گفت کلاس ایلتس ثبت نام کردم منم میام گفتم باشه😂 حالا بشینه تو ۴۰ سالگی زبان بخونه ببینم جور میشه یا نه😛😎

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم من بودم هیچ وقت این کار رو نمیکردم خوب پراید مدل پایین قطعا خرج بیشتری هم داره تازه اگر بتونید ...

از بابت تمیز بودن ماشین پراید همسرم خیلی از ماشین سردرمیاره و اینو مطمئنم که میتونه ماشین خوب پیداکنه و تا زمانی ام که ماشین پیدا نکردیم تیبارو نمیفروشیم

از بابت تمیز بودن ماشین پراید همسرم خیلی از ماشین سردرمیاره و اینو مطمئنم که میتونه ماشین خوب پیداکن ...

درسته عزیزم ، فقط حالا اگر هم این کار رو انجام دادید بقیه پول رو حتما سکه یا طلای بدون اجرت بخرید ، توکل به خدا ان شا الله که خیر باشه براتون . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اره دو تا دونه هم بگیم میدن ولی اینقدر بدم میاد از اینکارای خودم که بعضی وقتها وسواس میشم تو خرید کر ...

تنها راهش اینه که به اندازه پول ببری یا اینقد روی ارادت کار کنی که بی برنامه هیچی نخری

منم مثل شما بودم 

موقع خرید اینقد با خودم حرف زدم که ایا ضروریه؟؟؟میشه چیزی جایگزینش کرد؟؟و ازین جور سوالا 

یه وقتایی خوبه یکم مکس کنیم عجولانه کارت نکشیم 

دو دوتا چارتا کنیم با خودمون 

یه جاهایی طرف حتی  اون وسیله رو گذاشته تو پلاستیک خواستم کارت بکشم و منصرف شدم عذر خواهی کردم ...دیدم ضروری نبوده واقعا 

زمان میخواد ولی اگه مصمم باشید حتما دست ازین هیجانی شدن برمیدارید

عزیزم میدونم ولی متاسفانه بعد از اینکه خرید کردم بعد پیش خودم میگم چه کاری بود خب همینو میدادم پسته ...

بنظر من پول تو بلو بانکت باکس بندی کن فقط قد نیازت از باکس خارج کن.

برا خودت وام و قرعه جور کن مجبور ب قسط دادن بشی

پول نقدم خوبه اما به عده پول نقدو نمیتونن نگه دارن خرج میکنن واینکه پول تو بانکتون باشه براتون امتیاز وامه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم میدونم ولی متاسفانه بعد از اینکه خرید کردم بعد پیش خودم میگم چه کاری بود خب همینو میدادم پسته ...

موقع خرید به پشیمونی و ناراحتی بعد از خریدات فکر کن.

چند دفه که سنجیده خرید کردی عادت میکنی

مثلا میخای سوسیس بخری برای پیتزا، دقیق ببین چه مقدار لازمه

همون مقدار بگیر مثلا ۲ تا و بقیه ش هم از گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ استفاده کن  

و هیچ وقت هم به حرف فروشنده گوش نده. چون فکر فروش خودشونن

عزیزم بهم بگید سقف قسطی که میتونید بدید چه قدر هست بهتر میتونم راهنماییتون کنم .اگر هم دوست داشتید د ...

ممنونم 🙏🏻

درخواست دادم 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
معصومه جون و بقیه خانما نظراتتون برام مهمه و توی تصمیم گیریمون میتونه کمک کننده باشه برامون. پارسال ...

عزیزم ماشینی که باهاش کار میکنن طبیعتا خرج هم داره و دوره ایی باید بهش رسیدگی کرد که خراب نشه، چند سال پیش همسر من همینکار که همسرتون میگن رو انجام داد و خیلی پشیمون شد، چون ماشینی که ۱۲،۱۰ سال کار کرده حتی اگه خوبم نگهداری شده باشه به اصطلاح خیلی ندوییده باشه، قدیمی و تقریبا مستهلک شده و زود به زود خرج باز میکنه و خیلی بیشتر از ماشین الانتون خرج داره .... پس تعویض ماشین الانتون با پراید ۹۲ اصلا صرفه اقتصادی نداره بلکه باعث میشه یه پولیم از جیبتون بره یا حداقلش اینه که زود به زود خراب میشه و همسرت وقتش رو تو تعمیرگاه ها هدر میده ، این تجربه ی ما بود

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
2810