2777
2789
معصومه یکی از اهداف من فرصت مطالعاتی کانادا هستمیدونم دلت پاکه دعا کن بتونم امسال برم چند ماه بتونم ...

از همه کسایی که حس خوب میگیرم تو تاپیک قبلن بهشون گفتم،

و شما یکی از همون کاربرا هستی،دختر پر انرژی و پرتلاش، با افکار باز و عالی،بنظرم لایق بهترین ها هستی،کیف میکنم همچین دخترایی میبینم،برات ارزوی بهترینارو دارم🌹🌹💜💜💜

واینکه خانمهایی که بیمه شوهرشون هستن دیگه لازم نیست

بیمه درمانی بریزن و آزمایشات مربوط به سلامت رو انجام بدن 

فکرکن چقدر عالی میشد اگه مادربزرگ ومادرهای ماهمه مثل پدرامون بازنشستگی داشتن و مستقل بودن 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومایی که بچه هاتون خودتون کلاس شنا رفتین!یه سوال،من پسرم ده سالشه میره شنا،الان ترم ۳ هست ح ...

نه عزیزم این وسایل باعث میشه شنا رو اصولی یاد نگیره.

مسابقات شنا رو ببین کی با این وسایل شنا میکنه؟

منم زمانی که رفتم مربیم گفت بینی گیر بیارین

باورت میشه من الان هم بدون بینی گیر سختمه؟ اگه همون موقع بدون بینی گیر آموزش میدیدم الان نیاز نداشتم

یعنی به چیزی که الان عادت کنه تا آخر با همون میمونه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معصومه جان تقریباا ۹ماه هست باتاپیک شما آشنا شدم کم وبیش راهنمایی خواستم ولطف داشتید وجواب دادید ازو ...

منم در جواب ایشون ی نکته ای بگم

ی وقتایی ادم از هول حلیم میفته تو دیگ. خو منم همینجوری بودم میدیدم اطرافیانم تو سودن از فلان قضیه منم استرس میگرفتم و حس عقب موندگی بهم دست میداد.. ولی از وقتی هدف گذاری کردم برا خودم واقعا دیگه برام مهم نیست اطرافیانم جیکارمیکنن. من خودم چند بار اینجا پرسیدم ک خودرو بخرم یا ن چند تا سمند صفر هم تو اگهی های شهرمون پیدا کردم اما خیلی فکر کردم دیدم ایرانخودرو مدت زیادیه ثبت نام نذاتشه احتمالا امسال بذاره گفتم واسه چی دویست سیصد تو بازار گرونتر بخرم. ب قول معصومه جون دویست سیصد میلیون مگه کم پولی.. گفتم صبر میکنم صبر کردم و اتفاقا ثبت نام گذاشت و من ثیت نام کردم اما الانم شانس قبولی خیلی کمه تا دیروز برا هر 30نفر تقریبا یک نفر اسمش درمیومد هنوز تا پس فردا وقت برا ثبت نام. ولی اسفند دوباره ثبت نام ایرانخودرو هست من ک این همه سال با پراید گذروندم این یکسالم روش تا اسفند صبر میکنم ببینم با قیمت کارخونه میتونم بخرم یا ن. 

با افرادی ک بهم استرس میدادن رابطمو خیلی کم کردم ی دوست داشتم هی میگفت وای فلانجا اینقد سود کردم فلانجا اونطوری شد و....  . این ادم باعث شده بود من تو کارام بیشتر عجله کنم همش حس عقب افتادن تو زندگی بهم دست میداد درصورتی ک به قول معروف من بد نبودم فقط بلد نبودم.. 

ب این دوستمم میگم بشین هدفاتو بنویس کدوم بیشتر خوشحالت میکنه کدوم اولویتته ب قول معصومه جون با ی دست دوتا هندونه نمیشه برداشت

قراره بعدا تو زندگی خودت خرج کنی چه عیب داره

راستش نمیدونم برا چی در آینده میخوام خرج کنم 

فعلا که دارم باهاش طلا میخرم 

خدا رو چه دیدی شاید یه زمانی زیاد شد تونستم یه ملک کوچیک باهاش بخرم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
راستش نمیدونم برا چی در آینده میخوام خرج کنم فعلا که دارم باهاش طلا میخرم خدا رو چه دیدی شاید یه زما ...

مثلا خواستید حرکتی بزنید به اسم مادر خواهر برادر خودت به شوهرت قرض میدی یا مثلا داری دندونات درست میکنی خرجش میشه صد میلیون به شوهرت میگی شد 50 تومن 50 خودت میزاری اینا مثال و اعداد هم فرضی 

توی اینترنت سرچ کنی تمام اطلاعاتش بالا میاد ولی چیزی که من فهمیدم اینکه ۱۲درصد فقط بازنشستگی داره ۱ ...

عزیزم من بابام مامانمو بیمه تامین اجتماعی کرده خب ؟ فقط ولی واسه خودش میرسزن دیگه بازنشستگی 

اگه بخام مانانمم بعدها بازنشستگی بش تعلق بگیره باید کجا بنویسمش همین تامین اجتماعی میشه ؟ متولذ ۴۷ هست

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.

اصن خوشم نیومد ازین حرکت.

اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن فقط یک شخص نهایت ظلم هستش.

نظرم اینه که زن و شوهر باهم به طور مساوی باید پیش برند.

خودم اینو دیدم که زن ولخرج و بدون برنامه بوده اما همسرش جلوشو گرفته و حسابی پس انداز می‌کنه و پول به زنش به اندازه میده.پس تقصیر گردن یک نفر نیس.

اینم که شما هر دفعه میای خودتو مقایسه میکنی اشتباه نشان از خودبزرگ بینی داره.

درباره سفره هم اگر همه درست تربیت شده باشند شما صدتا مرغ بزاری تو سفره هرکس اندازه خودش میخوره.والا پسر ۶ ساله منم اندازه خودش میخوره دقیقا اضافه برنمیداره💚

اینکه شما قلم خوبی داره و هیجان میدی به مخاطب درش شکی نیس.

ولی ازین پیامت خیلی حس بدی گرفتم🤕

عزیزم من بابام مامانمو بیمه تامین اجتماعی کرده خب ؟ فقط ولی واسه خودش میرسزن دیگه بازنشستگی اگه بخام ...

اره باید جدا بیمه تامین اجتماعیشون کنی اما سن از۱۸هست تا۵۵ سالگی 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
از همه کسایی که حس خوب میگیرم تو تاپیک قبلن بهشون گفتم،و شما یکی از همون کاربرا هستی،دختر پر انرژی و ...

اخی قربونت بشم

دل به دل راه داره عزیزم

منم خیلی خیلی دوستت دارم مهربون

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810