2777
2789
هلن جون ❤️ دوست خوب من شما لطف داری به من خودتون میدونی که چقدرررر دوستت دارم خاطرت برام عزیز ...

معصومه جان شما بی شک از خیلی از اساتید دانشگاه بیشتر گردن من یکی حق داری خدا میدونه ک من، ن تو زندگیم فرمولهای سخت و پیچیده ی فیزیک و انتگرال و هندسه بدردم خورد ن تو کارم ...

اما درسهایی ک از شما و صحبتهای شما و دیگر دوستان در زندگیم گرفتم باعث شده چه در زمینه اقتصادی چ در دیگر زمینه ها مثل همسر داری وبچه داری و خانه داری بسیار قوی تر و کارآمد تر عمل کنم .

عزیزدلم شما بی شک یکی از داناترین افردای هستی ک میشناسم 🌺👌😗

شما بنویس ک راهگشایی💚

عزیزدلم از ناآگاهیا نرنج بالاخره نظرات و باد مخالف هم وجود داره ،کاش یاد بگیریم اگرم نظرمون مخالفه محترمانه بیانش کنیم👌اگر بلد نیستیم محترم باشیم ،نباشیم بهتره ...

در آخر 

معصومه جان نگو نمی نویسم 😗😗😗

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شممبارکتون باشه عزیزم ❤️ انشالله چرخش براتون بچرخهاونطور نگو عزیزم ...ناش ...

معصومه جون و بقیه خانما نظراتتون برام مهمه و توی تصمیم گیریمون میتونه کمک کننده باشه برامون. پارسال  ماشینمون رو ارتقا دادیم مدل۱۴۰۰خریدیم تیبا۲هست شوهرم یک روز درمیون آژانس میره کار اصلیش یک چیز دیگه اس چون قسط زیاد داریم مجبوره آژانس بره حداقل تا یکسالو نیم تا دوسال.ولی میگه این ماشین روبفروشیم و پراید مدل۹۰یا۹۲این حدودا بخریم کم مصرف تر هست و خرجش هم کمه و برای آژانس بهتره میگه اگه تییا رو دوسال دیگه مثلا بخوایم بفروشیم از قیمت میفته اینجوری که آژانس میرم ولی من دلم نمیاد اصلاااا این ماشینو بفروشیم با سختی وام فروش طلا خریدیم میگم برای ماشین خرج میکنیم بهش میرسیم از قیمت نمیفته،تصمیمون هم برای خرید خونه هست تا دو سه سال دیگه با فروش ماشینو طلا و وام زوجین،

تصمیم گیری برامون خیلی سخته،بنظر شما خانما چیکار کنم؟پراید بخریم یا تیبارو حفظ کنیم ؟؟نظراتتون برام مهمه خواهرانه کمک کنید لطفا تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خااانوماااا خااانووومممااااا

بخونیم و رد بشیم

واقعا اونقدرا هم سخت نیست 

اگر مطلبی ب دردمون نمیخوره یا باهاش مخالفیم بخاطر احترام به بقیه ریپلای نکنیم شاید بقیه با اون پست موافق باشن.

توی پستایی که یکی داستان زندگی میگه ، یکی از مدیریتش میگه، از برنامه هاش، از برنامه غذاییش، از مهمونی دادنش میگه،

وقتی نظری از بقیه نخواسته پس نظر ندیم حتی اگر با مدل زندگی اون ادم مخالفیم.

و اینکه تو این یکسالی ک من معصومه رو شناختم واقعا ادمی نیست که بخواد خودش رو برتر از بقیه بدونه، یا بخواد کسی رو ناراحت کنه،

اگر ب زندگی اطرافیان خودمون دقت کنیم حتما کسی رو داریم که مثل خواهرشوهر معصومه باشه،

یکی از اقوام با یه اقای مجروح جنگی ازدواج میکنه و این اقا بعد از چند سال شهید میشه حقوق بنیاد شهید همسرش رو بهش میدن،

بعد از چند سال با یه اقایی ازدواج مجدد میکنه که سه تا پسر و سه تا دختر از همسر اولش داشته(همسر اقا هم فوت شده)

این خانم  تموم حقوقی که بنیاد شهید بهش میداده رو خرج زندگی میکرده از گوشت و مرغ تا رخت و لباس، از کیک و شکلات تا اسباب بازی و بدلیجات،از شامپو و صابون خارجی تا لوازم برقی

یه ریال پس انداز نداشته، هر چقدر هم خواهر و برادرش بهش میگفتن پولاتو پس انداز کن،طلا بخر، به فکر ایندت باش ولی گوشش بدهکار نبود، کلی خنزل پنزل میخرید،

سالها گذشت و بچه ها بزرگ شدن،درسته این خانم خرج میکرد ولی به بچه ها محبتی نداشت، مثلا خوراکی میخرید از بچه ها قایم میکرد تا خراب میشد بعد میداد بهشون، کتکشون میزد، نفرینشون میکرد و..

خود خانم بچه دار نمیشده

تا اینکه پارسال شوهرش فوت شد

بچه ها چیکار کردن؟

از خونه بیرونش کردن ( خونه به اسم مادر بچه ها بود این خانم هیچ سهمی نداشت)

بعد معلوم شد شوهرش قبل از مرگ تموم اموالی هم که داشت به نام بچه هاش زده بود.

این خانم که پدر و مادرش هم فوت شده بودن بدون هیچ سرپناهی موند، بدون یه ریال پس انداز،یعنی یه جفت گوشواره هم تو گوشش نداشت.

اواره خونه خواهر و برادرش شد،

تا اینکه واسش یه وام جور کردن و داد پول پیش خونه و کرایشم از حقوقش بده و پول کمی واسه خرج و مخارجش میمونه و همیشه لنگه، و چون همیشه بریز و بپاش داشته الان افسردگی گرفته.

اگر مدیریت داشت و این سالها جمع کرده بود الان باید میرفت تو خونه خودش و خانومانه زندگیشو میکرد.

پس این خانم خودش مقصره 

من با بیان این داستان زن ستیزی نکردم

این خانم سالها مخارج شوهرش و بچه هاشو داد

شوهرش چیکار کرد؟ پولاشو جمع کرد و همه رو داد بچه هاش.زنی که سالها زحمت کشیده و بشور و بساب کرده یه هزاری نزاشتن کف دستش. این خانم مقصر خودشه که به فکر همچین روزی نبوده.

معصومه جون و بقیه خانما نظراتتون برام مهمه و توی تصمیم گیریمون میتونه کمک کننده باشه برامون. پارسال ...

عزیزم به نظر من همسرتون درست میگه ، یکی از دوستان من تیبا ۲ داره سال ۹۸ صفر خرید، خرجش واقعا زیاده ، همین امسال از عید تا الان جلو چشم خودم بیشتر از ۳۰ میلیون هزینش کرده ، استفاده آنچنانی هم نداره اصلا ، هفته ای دو سه بار باهاش میره یه دوری میزنه، اگر هدفتون خرید خونه هست ، و همسرتون آژانس هم کار میکنه ، یه پراید بگیرید و بقیه پول رو تبدیل کنید ، مراقب باش خرج نشه، اینجوری ارزش پولت حفظ میشه ❤️

عزیزم من از صفحات تاپیک عقبم و الان به پیام شما رسیدم نمیدونم تو این دو روز به طلافروشی رفتید یا نه ...

قربونت عزیزم 

نرفتم صبحش زنگ زدم و خیالم رو راحت کردن گفتن که اشتباه نوشته شده هیچ مشکلی هم نداره گفتن خودت هم درست کنی اشکالی نداره منم 11رو کردم 18😄

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام 😍من اومدم یه گزارش بدم ، این ماه یخورده تو فشار بودم ، یخورده که چه عرض کنم 😁بدهی بابام بود ب ...

تو قوی ترین هستی

افرین بهت

بچه هات خیلی بهت افتخار میکنن

من ارشد که بودم سال آخرم، دوستی که بعدا بیشتر باهاش آشنا شدم، ترم اول بود و همونجا شروع دوستی ما بود

این خانم متاهل بود و دوتا پسر داشت و در سن ۳۵ ۳۶ سالگی اومد ارشد بخونه. حدودا ۱۰ سالی از من بزرگتر بود.

بچه هاشم یکی کلاس پنجم یکی اگه اشتباه نکنم کلاس اول 

بعدا که با هم دوست شدیم و از زندگی ها میگفتیم، بهم گفت از وقتی اومدم ارشد بخونم پسر بزرگم جور دیگه ای رو حرفم حساب میکنه.

الانم به امام حسین منظورم این نیست که مدرک گرفتن خوبه که باز برام آیه قرآن ردیف کنن

فقط میگم هرتلاشی در جهت بهبود حال خودت و دانسته هات، باعث میشه بچه هات خییییییلی بهت افتخار کنن.

تو هر تلاشی در جهت بهبود سطح زندگیت کنی بچه هات میبینن 

از همه مهم تر پیش خدا هم عزیزتر شدی

همین که مدیر تر شدی همین که یاد گرفتی با پول کم براشون زندگی شادتری بسازی و خواسته های معقولشون رو پله پله براشون محقق کنی تو رویاشون عشق میکنن که تو مادرشونی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوستان یه سوال داشتم کسی میدونه جواب بده لطفا ما حدود چهارساله خودمونوبیمه عمر کردیم الان تقریبا۶،۷م ...

عزیزم من بیمه عمر پاسارگاد دارم

اگه نریزی چیزی نمیشه 

یهو ازت میگیرن

ولی به نظرم ادامه بده ماهیانه چیزی نمیشه 

کلا فقط سه سال دیگه مونده اما میتونی وام بگیری و در آخر یک پول بزرگ یکجا بهت میدن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
قربونت برم عزیزم ♥️ سعادت بزرگی با شماها هم صحبت شدن خیلی ممنون که اومدی و جواب دادی ...♥️انشالله سر ...

سلام معصومه جون، یه سوال داشتم ازتون... چون شما هم مثل ما ضامن ندارید برای وام، میخواستم بپرسم تونستین از بانک مهر وام بگیرین؟ اگه تونستین منم نصب کنم

عزیزم من بیمه عمر پاسارگاد دارماگه نریزی چیزی نمیشه یهو ازت میگیرنولی به نظرم ادامه بده ماهیانه چیزی ...

سلام مرسی مال منم بیمه پاسارگاده یعنی اون چند ماهی که نریختم اشکال نداره جزو سوابق بیمه حساب میشه والان میتونم دوباره ادامه بدم؟؟

معصومه جون و بقیه خانما نظراتتون برام مهمه و توی تصمیم گیریمون میتونه کمک کننده باشه برامون. پارسال ...

خب عزیزم مابقی پول رو قراره چیکار کنید؟

مابه‌تفاوت پول تیبا و پراید رو میگم

تو قوی ترین هستیافرین بهتبچه هات خیلی بهت افتخار میکننمن ارشد که بودم سال آخرم، دوستی که بعدا بیشتر ...

قربونت برم عزیزم🥰

بچه های من ۱۳ و ۱۴ ساله هستن ، خداروشکر تا الان خدا بهم سلامتی داده کار کردم و خواسته هاشونو برآورده کردم ، البته خدارووووشکر بچه هام شرایط را کاملا درک میکنن و ازم خواسته های نامعقول ندارن ،یک روز آخر هفته ها همیشه برنامه فیلم دیدن تا نصف شب و هله هوله خوردن داریم ، (قانون گذاشتم ، هفته ای یک بار خوراکی میخرم، )تا بلکه تایم کمی که تو طول هفته میبینمشون جبران بشه، خاومای شاغل و بچه دار متوجه حرفم میشن ، که وقتی تا شب سرکاری و میای زود شام آماده میکنی و دور هم شام بخورید و یکم حرف بزنید و کارها رو راست و ریس کنی ، دیگه جونی برای آدم نمیمونه

سلام مرسی مال منم بیمه پاسارگاده یعنی اون چند ماهی که نریختم اشکال نداره جزو سوابق بیمه حساب میشه وا ...

اره عزیزم حساب میشه اما یهو همه رو باید یکجا پرداخت کنی

من از سال ۹۷ دارم و هفته دیگه میخوام ۱۱ تومن وام بگیرم

خب عزیزم مابقی پول رو قراره چیکار کنید؟مابه‌تفاوت پول تیبا و پراید رو میگم

ما به تفاوتش هرچقدر بود طلا میخریم ولی اصلا نمیدونم مابه تفاوتش چقدر میشه چون پراید معلوم نیست چه مدلی میخریم که سالم بی رنگ و اینا باشه

قربونت برم عزیزم🥰بچه های من ۱۳ و ۱۴ ساله هستن ، خداروشکر تا الان خدا بهم سلامتی داده کار کردم و خوا ...

مامان پایه 🤩🤩🤩🤩

خدا بهتون سلامتی و صبر بده

خیلی به خودت افتخار کن و به توانایی خودت واقف باش 😍😍😍😍

2810