2777
2789
دوستان کم کم اول مهره دیگه چه پیشنهادی دارین برا منی که بچه کلاس اولی دارم ؟ از خرید وسایل اینجور چی ...

کلاس اول ممکنه لیست لوازم تحریر و وسایل داشته باشن، از مدرسه لیست بگیرید

برا خرید مغازه هایی که معروف نیستن و تو کوچه پس کوچن و فروششون کمتر، به احتمال زیاد ، جنس با قیمت خرید قبل دارن و قیمتاشون مناسب تر ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس اول ممکنه لیست لوازم تحریر و وسایل داشته باشن، از مدرسه لیست بگیرید برا خرید مغازه هایی که معرو ...

اره تو دیوار گشتم مغازه قیمت خوب پیدا کردم 

فقط فرم مدرسه ۸۸۰ گفته در میاد زیاد نیست بنظرت

خودم پارچه بخرم بدم خیاط ارزونتر نمیفته ؟

اگه اینکارو کنم خیلی برام خوب میشه ازبی برنامگی درمیام و با درایت رفتار وخرید میکنم . ولی فکرمیکنم ی ...

شما اگه برا خودتون هدف بذارید ( مثلا فلان دستبند طلا رو بخرم یا فلان کارو انجام بدم ) انگیزه میگیرید و خرید های بی خود و هیجانی رو کنار میذارید عزیزم 

اگه هدفتون فرضا خرید دستبند طلا هست ، اولین موقعیتی که پول دستت اومد برو یه تیکه طلای کوچیک دست دوم بخر با اجرت پایین و پیش خودت بگو هر پولی دستم اومد طلا ریز ریز میخرم تا بعدا همه رو یکجا ببرم طلا فروشی و با دستبند طلام طاق بزنم ....  کافیه فقط یکبار طلا بخرید بعدش عاششششقش میشین....

البته این روش هدف گذاری و اقدامات هررر چند کوچیک برا هدفمون ، فقط مختص مادیات نیست عزیزم ، برا هر کاری میتونه کاربرد داشته باشه که مثال میزنم : 

ما تازه چند روز پس از فراز و نشیب های زیادی که این مدت درگیر بودیم و به خواست خدا همه رو به سرانجام رسوندیم ، تصمیم گرفتیم وزنمون پایین بیاریم : هدف : کاهش وزن 

اقدام : ورزش روزانه حتی شده ۲۰ دقیقه ؛  همین اقدام به ورزش کردن باعث شده به راحتی شیرینی و خوراکی نخورم و ملکه ذهنم شده و کلی انگیزه گرفتم .

یه چیز دیگه هم بگم : فرضا همین اقدام به ورزش تو این شهر گرم که ما هستیم اصلا کار راحتی نیست ولی به خودم گفتم : تحمل یه کم گرما راحت تر یا زانو درد و بیدار شدن از خواب بار های بار و یه خواب بی کیفیت ؟  یا نپوشیدن لباس دلخواه و ......... ؛  باید بهانه ها رو کنار بذاریم ، اولش سخته ولی باید مقاومت نشون بدی تا به هدفت برسی

سلام  مهربونا

خدا قوت

من همسرم ماهی حدود ۱۵ به حسابم میریزه 

من دو تومن رو قرعه ی خونگی گذاشتم که هر بار وقتی درمیاد برام یه تکه طلای ریز میخرم و برای روز مبادا پس انداز میکنم 

همسرم خبر نداره و نمیپرسه

فقط آخر ماه میگه از پولت چقدر باقی مونده 

و فکر میکنه من همه ی پول رو خرج میکنم و نمیدونه دو تومن رو پس انداز میکنم

گاهی ده روز آخر ماه پولم تموم میشه و با بی پولی تا آخر ماه سر  میکنم و از همسرمم درخواست نمیکنم ولی اول هر ماه دو تومن رو کنار میزارم

حالا سوالم اینه که به نظر شما این پول حلاله یا خیر

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
اره تو دیوار گشتم مغازه قیمت خوب پیدا کردم فقط فرم مدرسه ۸۸۰ گفته در میاد زیاد نیست بنظرتخودم پارچه ...

فرم مدرسه همین قیمتا میفته .....

اگه بخوای پارچه بخری بدی خیاط ممکنه گرونتر پات بیفته بستگی به قیمت پارچه و دستمزد داره  ....  ولی اگه نهایتا خواستی بدی دست خیاط ، حتما حواست باشه که رنگ و مدل دوخت لباس دقیقا مثل بقیه بچه ها باشه، تو روحیه بچه تاثیر میذاره اگه لباسش با بقیه هم کلاسیاش متفاوت باشه

وای خدا کنه ته دلم یه نگرانی دارم تمام خوشحالیم رو خراب کرد

عزیزم من از صفحات تاپیک عقبم و الان به پیام شما رسیدم نمیدونم تو این دو روز به طلافروشی رفتید یا نه ،ولی عزیزم ۷۵۰ همون طلای۱۸عیار هست نگران نباشید،تو گوگل هم سرچ کنید بیشتر توضیح داده

سلام مهربوناخدا قوتمن همسرم ماهی حدود ۱۵ به حسابم میریزه من دو تومن رو قرعه ی خونگی گذاشتم که هر با ...

میتونی از شوهرت بپرسی که اگه فرضا یه وقت از پولی که بهم میدی بتونم پس انداز کنم اشکال داره یا نه ؛ غیر مستقیم بپرس ببین نظرش چیه 

بین من و شوهرم ، هیچ کدوم راضی به این کار نیستیم متقابلا و حتی خودم بارها ، مستقیم و رک گفتم ؛  ولی خب تمام برنامه ریزیا و هزینه ها و .... با هم انجام میدیم و دوتامون از همه چیز با خبریم و یه هزاری از هم قایم نداریم 

میتونی از شوهرت بپرسی که اگه فرضا یه وقت از پولی که بهم میدی بتونم پس انداز کنم اشکال داره یا نه ؛ غ ...

چند بار بهش گفتم مثلا برا خودم پس انداز دارم 

همش می‌پرسید چقدره و کجاست ...که منم مجبور شدم بگم شوخی کردم 

در کل با پس انداز مخالفه ...اجازه نمیده بچه ها هم پس انداز کنن ...میگه شما فقط خرج کنین و به فکر پول نباشین...با قرعه ی خونگی هم مخالفه 

مطمئنم اگه بفهمه تو تمام این سالها پس انداز کردم و بهش نگفتم خیلی ناراحت میشه 

و با شناختی که ازش دارم ممکنه اگه بفهمه حساس بشه و از این به بعد نذاره پس انداز کنم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
سکه هم برا ۱۰ میلیون کرده ۹۰۰۰ تا یعنی دوبرابر سکه بنظرم خیلی روش تمرکز نمیشع کرد همون وام پله ایش ر ...

چقد بی برنامه ان

مگه ما مسخره اشونیم کلی برنامه ریزی کردیم چرا یهو اینکارو کردن

سلام 

من همیشه خرید هام ۶ماست اول هر ۶ ماه حبوبات شوینده رب آبلیمو ماکارانی روغن قند ششکر  گوشت گردو   میخرم ماهانه فقط تره بار و مرغ و لبنیات و سبزی و تنقلات میخرم

اینطوری خرج ماهانتون خیلی کمتر میشه

خیارشور و ترشی و مربا رو خودم درست میکنم

لباس هر ۶ ماه چند دست میخرم برای خودم و بچه ها

پول اضافه یا سهم میخرم یا طلا

برنامه های پیشرفت زندکی هم ۵ساله میچینم هر ۵سال یک تغییر بزرگ.وام هام که تموم شدن۵ساله دوباره وام میگیرم

ماشین قسطی می‌خریم تموم شد می‌فروشیم دوباره قسطی می‌خریم اینطوری مدل ماشین میره بالاتر

سلام عزیزم من تازه تاپیک تون دیدم ولی خیلی طولانی هست و نمیتونم کامل بخونم درکل متوجه شدم چه محتوایی ...

ماهم خوشحالی از آشنایی و مصاحبت با شما 

انشالله عزیزززم تا همین الانشم خوب بودی

ولی ما اینجا فقط خوب نمیشیم

همراه هم قراره عالی بشیم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 

پس با هم در کنار هم پیش به سوی فرداهای بهترررر🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزان وقت همگی بخیر باشه راجع به بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار سوال داشتم اینجا یه نمونه شو ...

توی اینترنت سرچ کنی

تمام اطلاعاتش بالا میاد ولی چیزی که من فهمیدم  اینکه ۱۲درصد فقط بازنشستگی داره 

۱۴درصدبازنشستگی داره بعد بازنشستگی فوت کنی به بچه هات میرسه حقوقت

۱۸ درصد بازنشستگی فوت قبل و بعدبازنشستگی داره 

من ۱۲رو زدم والان خداروشکر یک ماه سابقه  رو پرداخت کردم 

مدارک ۱قطعه عکس شناسنامه کارت ملی هزینه هم نداشت ۲ساعت هم حدودا زمان برد هزینه هاشم دقیقا طبق عکس هست تهران البته 

دستبندم از میوگلد رسید سالم سالم 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
2810