2777
2789
آره دیگه عزیزم تو که از قدیمی های این تاپیکی مگه نگفتم سرگذشت زندگی امو ...که چطور دورو بریا شمادتمو ...

اخیییی عزیزمممم 😢😢😢

درمورد اینکه وضعیت مالیتون اوایل ازدواج خوب نبوده و مشکلاتی که داشتین آره خوندم 

ولی درمورد مخالفت خانواده تون ندیدم ...یادتون هست کجا نوشتین معصومه جون که بخونم ؟

الهی شکر که الان همه چی رو به راهه 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

سلام عزیزم خسته نباشی ❤️خواستم بهت بگم وقتی همه دنیا مقابلم بود، تو محکم پشت من ایستادی ❤️تو من را ق ...

معصومه جون شهریورماه خرجی خونه دست منه ورودی ۱۰ تمن یه قسط ۲۵۰۰ داریم دخترم ده ماهشه شیر خشک و پوشاک باید بخرم چ جوری دسته بندی کنم چن قسمت کنم؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم به خصوص معصومه مهربونم 😍❤️😍❤️راهنمایی می‌خوام ازتون نظراتتون رو بگید که با دید ب ...

عزيزم من فقط نظرم رو میگم اگه دوست داشتی اجرا کن

به نظر من وام پلکانی ویپاد رو بگیر

تند تند قسط هاشو پرداخت کن که زود به ۲۵ تومنی و ۳۵ تومنی برسی

از طرف دیگه چون طلا از آبان خیلی بالا میره، الان پول‌هات رو طلا بخر. 

اینجا ایرانه هیچی معلوم نیست به هوای یکم سود بیشتر، فرصت طلایی الان برای خرید طلا رو از دست نده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دوستان عزیزم سلام 

من امروز ی وام ۲۰ میلیونی از بلو گرفتم و ۴ م هم مامانم هدیه تولد دادن بهم رفتم ی انگشتر ورساچ گرفتم .

اما عکس نمیتونم بذارم نمیاد تو گالری ام.

انگشتر ۶ گرم و اجرت ساخت

بیشترش برای شما خوبان انشاالله. 🥰😍

معصومه جان که افتخار ندادن راهنمایی کنن دوستایی عزیزم کسی اگه پیام منو دیده رهنمایی کنه شوهرم هر ما ...

فدات شم جواب پستت رو که دادم ❤️چرا افتخار ندم عزیزم 

دیر هم بشه بالاخره جواب میدم 

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

معصومه جون الان با وضعیت خواهر شوهرت از آقا امید انتظارات نامعقول ندارن و اگر دارن چطوری شما مدیریت می کنید

اگر دوست داشتی بگو مهربونم🌺

اون یه اصطلاح بود اون لحظه نتونستم کلمه مناسبی پیدا کنم وگرنه قصد تیکه انداختن به شما رو نداشتم.حقیق ...

بیاااا ببینم عزیزم ❤️ درسته گفتی ریپ نزن ولی دلم نیومد ازم رنجیده باشی 

صفحه ی ۱۴۳۵سه تا پست گذاشتم برات ...امیدوارم دوست داشته باشی 

بچه ها من دیگه برم از ساعت دو نیم داشتم می‌نوشتم اون وسط به بچه ها ناهار دادم و زودی اومدم 

برم به کار و بارم و زندگی ام برسم ...انشالله با حوصله میام جواب میدم بهتون ....

سلام عزیزم ، اگر سوالی دارید بپرسید اطلاع داشته باشم جواب میدم .میتونید هم داخل خصوصی بپرسید .

سلام 

خصوصی ازتون میپرسم، الان درخواست میدم بهتون

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

پارک ولایت قلعه مرغی؟🤣کدوم رستوران رفتین؟تولدتم مبارک عزیزم🎂

راستی ما میخواستیم بریم ارجمند سمت نمرود و رودخونه و...

که خوابیدیم و اخرش رسیدیم ب پارک ولایت

شما بودی راجب اونجا اطلاعات داشتی ؟ چون تا حالا نرفتیم 

اگه هر کسی از کاربرا اطلاع داره بهم بگه که ان شالله یه روز برنامه بپیچینیم بریم

من خیلی ب مسافرت یه روزه اطراف تهران علاقه دارم البته جایی که آب باشه و سرسبز

سلام خانما من میخوام فردا که اخرین مهلت وکالتی کردن حساب هست تو موسسه ملل حساب باز کنم و وکالتی کنم ...

سلام عزیزم ما امروز بانک تجارت ثبت نام کردیم ما فقط ۱۰۰تومن دادیم و پرسیدیم گفتن که نه از ۱۰۰تومن ما چیزی کم نمیشه و اگه انشالله اگه برنده بشیم بعد ۷۲ساعت  فکر کنم باید کل پول رو واریز کنیم

130تومن تجارت رو بعد 72ساعت باید واریز کرد؟؟

نه عزیزم ،میگم ما خودمون ۱۰۰تومن گذاشتیم بانک تجارت هم ۱۳۰تومن حساب وکالتی یعنی کلا۲۳۰تومن،عزیزم میگم که کل پول بعد از برنده شدن باید تو مدت ۷۲ساعت واریز کنی یا من اشتباه گفتم مگه اینطور نیست؟

نه عزیزم ،میگم ما خودمون ۱۰۰تومن گذاشتیم بانک تجارت هم ۱۳۰تومن حساب وکالتی یعنی کلا۲۳۰تومن،عزیزم میگ ...

مطمعنی همه ی پول رو باید همون موقع واریز کرد؟اینطوری که خیلی سخته فکر میکردم بیشترش میمونه برا موقع تحویل 

حالا دوستانی که اطلاعات دارن در این مورد بی زحمت راهنمایی کنن که بتونم درست تصمیم بگیرم ممنون میشم

دوستان راهنمایی بفرماییدطلای دست دوم چند تومن بالای قیمت تابلو ارزش داره بخرم؟

عزیزم دست دوم تا نهایتا ۷ درصد

طلای نو تا نهایتا ۱۱ ۱۲ درصد ارزش داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810