2777
2789

با وجود آمپول آنوکسا و آسپرین و کوفت و زهرمار بازم دکتر گفت قلب جنین ایستاده و رشدش متوقف شده،

دارم دق میکنم اصلا به کسی نگفته بودم باردارم، ظاهرا ده روزه که قلبش ایستاده و اتفاقی نیفتاده من هی شیاف گذاشتم آمپول زدم، گفتن باید ۳ جا سونو بدی تا بستریت کنیم چون من مشکل فشار خون دارم باید تحت نظر باشم،

تو شهرمون فقط یه دونه سونو هست که اونم نوبت بده نده،

باید بدوم مرکز استان دنبال سونو که بهم اجازه سقط بدن!،

توروخدا هر کی اینو میبینه دعام کنید من اندازه سر سوزن روحیه ندارم خدا تو من چی میبینه اینهمه زجر نصیبم میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه چی بگم چقدر بگم

بدون ناله و زجرم نده و فلان

بگو می دونم تو شفا دهنده ای 

تو صاحب همه چیز هستی

تو بهم بچه سالم بده 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عجله نکن.شاید اشتباه تشخیص دادن خدا رو چه دیدی

چهارمین تجربه مه، دیگه میدونم اشتباه نیست ولی بازم باید سونو بدم بخدا کلا گیجم از دیشب نتونستم با کسی حرف بزنم، دیشبم همش خواب یه نوزادو میدیدم بغلم بود الان بیشتر حس بدبختی دارم، برام دعا کنید

مشکلت چیه عزیزم ؟من تنبلی داشتم شوهرم واریکوسل هزار تا راه رفتیم اخرش وقتی که واقعا از ته دل سپردمش ...

من مشکل انعقادی دارم با آمپول آنوکسا و آسپرین باید مشکل حل میشد که بازم اینطوری شده، دکتر هم تعجب کرده بود نمیدونم بخدا،

برام دعا کنید🙏