2777
2789
عزیزم برا منم حساب می‌کنی گرم ۳...۴۵۰ سوت ۱۵ میلیون

با فی طلا امروز ۲۵ درصد مانداناجون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام همگی عزیزان معصومه جانرویا و مامان سبحان و ...گزارش دوم👇امروز ساعت پنج و نیم بیدار شدم صبحانه ...

سلام عزیز دلم ❤️ مبارکت باشه خانومم 

من ندیدم گزارش اولت رو 😉

ولی برای گزارش دومین باریکلا 

اتفاقا منم این ماه خیلی دو دوتا کردم 

برای سر ماه یعنی برای سه روز دیگه ۱۲ملیون  باید قرعه پرداخت کنم که از این دوازده تومن ...فقط چهار و نیم دارم 

بعد سه روز دیگه اش یعنی سوم ماه شهریور ده ملیون هم یه قرعه باید بدم که هیچی فعلا ندارم 

چشم امیدم به همسر جان هست که ببینم چقدر میاره چه جوری میاره 😉

منم دستم خیلی خالی بود ولی ...رفتم و یه صد سوتی اش رو گرفتم صبحش 🤑فقط و فقط برای خونه عزیزم

انشالله که هدف های همه امون دونه به دونه تیک بخوره 👌تا سال دیگه 

برای نزدیکتر شدن به هدفتون و وارد شدن نعمات به زندگی اتون 

تا میتونین شکر گزار باشین 👌تا میتونین محبت و عشق بورزین به شریک زندگی اتون 

ببینید خدا چطوری فقط میبارونه از سرتون 😍

برای تشکر و قدردانی .😉...برای ابراز علاقه هر از گاهی به همسرتون یه پیام بدین ....❤️

ازش تشکر و قدردانی کنین بذارین انگیزه ی مضاعف بگیره 😍برای زندگیتون تلاش کنه 

خودم که الان فرستادم براش...می‌فرستم اینجا دوست داشتین سنا هم بفرستید ❤️😉

ببخش عزیزم رو پیام تو نوشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خسته نباشی ❤️خواستم بهت بگم وقتی همه دنیا مقابلم بود، تو محکم پشت من ایستادی ❤️

تو من را قوی‌تر و شجاع‌تر کردی ❤️

تو باعث شدی احساس دوست داشته شدن کنم ❤️

تو به من جسارت بخشیدی تا وارد آزمون‌های جدید شوم

تو به من اطمینان دادی که برای مقابله

با هر پیش آمدی در زندگی تنها نیستم ❤️

دوستت دارم عزیزم ❤️و برای داشتنت در کنارم ممنون و سپاسگزارم 😘

قربونت برم هرچی شام گذاشتم از اون برای ناهار هم میخوریم

معصومه جون عزیزم شما همیشه یه وعده غذا درست میکنید یا فقط این یه هفته تکراری میخورید؟این بهترین ایده برا من بود چون من با یه بچه کوچک همیشه دو وعده درست میکنم و واقعا اذیت میشم

معصومه جون عزیزم شما همیشه یه وعده غذا درست میکنید یا فقط این یه هفته تکراری میخورید؟این بهترین ایده ...

نه عزیزم نمیشه اینطوری یه وعده درست میکنم ...بیشتر درست میکنم ...هم همسرم ناهار می‌بره ❤️هم خودمون میخوریم 

هم تو وقتت صرفه جویی میشه ...هم تو هزینه ها 

شاید در ماه یه بار یه مهمون یه هویی برسه رو شاممون نیاد و من اون موقع یه چیز سبک درست میکنم واسه ناهار 

همین جا عزیزم ❤️ روزهای پنج شنبه اعلام میکنم .هفته ای که گذشت تمیزی جا کفشی و کفش ها ...و ورودی خون ...

عزیزم انشالله دختراتون عاقبت بخیر و خوشبخت بشن،خدا هزار هزار برابر این انرژی که برا ما میزارید بهتون بده،معصومه جون بخدا اندازه خواهرم دوستت دارم

نه عزیزم نمیشه اینطوری یه وعده درست میکنم ...بیشتر درست میکنم ...هم همسرم ناهار می‌بره ❤️هم خودمون م ...

اگه بدونید با این ایده ای که گفتید چه کمک بزرگی به من کردید،چون من همیشه فکر میکردم غذا نباید تکراری بخوریم

نمیشه =همیشه 🤦این سایت هم درست بشو نیست

سلام به همگی دوستان جان و یه سلام مخصوص به معصومه عزیزم💋💋

خوبی قربونت برم چکار میکنی با زحمات من؟❤️❤️❤️❤️

گفتم شاید خصوصی پیامات زیاد باسه وقت نکنی بخونی اینجا پیام دادم

عزیزم هر موقع وقت کردی از اون فضای دنجی که برای کار ،درست کردی برام عکس میفرستی جهت ایده

حالا اینجا یا خصوصی هرجور راحتی

از بالکنت هم خیلی دوست داشتم عکس میدیدم وقتی میگی بالکن رو چیدم سمار رو بردم بالکن واااای دلم قنج میره😍😍😍😍عطر و بوی چای تازه دمت رو حس میکنم بانوی نور و زیبایی😘😘😘😘😘😘

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
عزیزم انشالله دختراتون عاقبت بخیر و خوشبخت بشن،خدا هزار هزار برابر این انرژی که برا ما میزارید بهتون ...

قربونت برم من عزیزم ...خواهش میکنم ❤️ 

خدا عزیزانتو برات نگه دار ❤️

خوشحالم که تونستم کمک حالی باشم برای دوستانم ♥️

@شهزنان    

سلام عزیزم 

خوبی؟

شما در مورد فروش ادویه گفته بودین؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

دوست دارم به اطرافیان بفروشم

از کجا عمده بخرم ؟

کیفیت ادویه ها خوبه؟

آخه واسه شهرستان می‌خوام ،اونا خیلی به کیفیت حساسن

سلام عزیزم من این مرحله رو رفتم ولی گزینه پرداخت نداشت میشه با724پرداخت کنم

عزیز برای پرداخت حق بیمه سابت رو درست رفتید منتها چند مرحله داره به این ترتیب

بعد از زدن رمز و نام کاربری وارد صفحه که شدین اون سه خط گوشه سمت راست بالا رو میزنید گزینه 

بیمه شدگان خاص/فرتگیر ،خانواده ایرانی رو میزنید

عکساشم براتون میذارم به ترتیب

بعد از گزینه پرداخت حق بیمه صاحبان حرف و مشاغل ازاد

بعد یه صفحه میاد تعدا ماهی که میخواین پرداخت کنین توی کادر عدد میدین مثلا ۱ یا ۲ ماه

بعد هم گزینه پرداخت رو میزنید و اطلاهات کارتی که ازش پرداخت میشه

این روال برای مشاغل شخصی هست

حالا اگر بیمه دانشجویی هست گزینه حق بیمه دانشجویی رو انتخاب میکنید یا هر مورد دیگه

عزیز برای پرداخت حق بیمه سابت رو درست رفتید منتها چند مرحله داره به این ترتیببعد از زدن رمز و نام کا ...

اینم عکسای مراحلی که گفتم

2810