2777
2789

سلام خانوما ظروف پذیرایی مسی،چهار تیکه اش یعنی شیرینی خوری،میوه خوری،آجیل خوری و شکلات خوری ۳/۵ ،سه میلیون پونصد خوبه به نظرتون بخرم؟

بعدش رنگ مسیش خوبه یا رنگ نقره ای ایش؟تو رنگش دو دلم واقعا که کدوم بهتره؟

چون فقط امروز فرصت دارم ،لطفا جواب بدبن ممنون

آره عزیزم نو هستپس طبیعیهمن فکر میکردم کلا باید ۷ الی ۱۰درصد سود داشته باشه

نه عزیزم تو طلا معمولا النگو از همه کم اجرت تر هست که طلافروش میگفت۱۰درصد اجرت داره و باسودش من ۱۷درصد ازتون میگیرم

دوست داشتید عکسشو بفرستید

انشالله مبارکتون باشه💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم

دو نیم بذار واسه قسمت پروتین 

دو کیلو گوشت ۱۲۰۰.....یک کیلو چرخی بگیر با یه بسته سنگدان قاطی کنم ...میشه حدودا یک و نیم کیلو و می‌رسونه ات تا سر ماه 

دو عدد هم مرغ بگیر ....باز از پول هر چی موند میتونی یا سینه ی مرغ بگیری ...یا ران مرغ ...

یا میتونی تخم مرغ بگیری از قسمت پروتین ات 👌

البته اکه از کوروش و جانبو بگیری با قیمت خیلی پایینتر میتونی بگیری ....مثلا من اون روز چرخ کرده تو تخفیف بود 

نهصد خورده ای گرمش رو ۲۸۰گرفتم 👌

در حالیکه این منطقه که من میشینم گوشت کیلویی ۸۰۰هزار تومن 

پس بستگی داره از کجا بگیری عزیزم ❤️ 

یکم صرفه جویی کنی میرسه قشنگ .👌

یک تومن بده روغن و برنج...هر ماه که برنج لازم نداری ...هر ماه که روغن لازم نداری ...ولی سعی کن هر ماه اگه لازمت هم نشد ...پولش رو جدا کنی ....و بگیری 

سه و نیم میمونه 👌

تقسیم بر هفته کن به هر هفته میرسه ۸۷۵۰۰۰

مال یه هفته رو بردار ....مابقی پول رو بذار تو مارتی باشه که رمز دوم نداره....از دست بردار تون کارت رو 

اگه اراده ات ضعیف میتونی منجمد کنی کارتت رو 

فرض کن تا پایان هفته اون ۸۷۵۰۰۰ داری 

از اونم ۷۵بذاار واسه قسمت  نان و سنگک و بربری 

۲۵۰واسه صبحانه 

۳۰۰بذار واسه میوه و صیفی جات 

۲۵۰واسه سوپری 

اکه اینطوری سختت پول هفتگی رو بزن کارت ...کم کم خرج کن ...بدون اینکه تفکیک کنی 👌 

ببین کدومش راحت برات 

سعی کن برنامه ب غذایی بنویسی و بدونی چیا لازم داری 

سوالی بود در خدمتم عزیزم ❤️ 

سلام عزیزممن ۳ماه پیش طلا خریدم ،اون موقع از حساب و کتاب چیزی متوجه نمیشدم، برام ۲۸درصد حساب کرد😑بن ...

سلام گلم میگم که بستگی به طلاش داره اگه برای زینت و دل خودتون گرفتید دیگه فکرشو نکنید و کیفشو کنید

اگه جنبه پس اندازش براتون اهمیت داره میتونید با درصدهای پایینتر بخرید

گاهی تو دست دوم هم طلای خیلی خوشگلی پیدا میشن

سلام خانوما ظروف پذیرایی مسی،چهار تیکه اش یعنی شیرینی خوری،میوه خوری،آجیل خوری و شکلات خوری ۳/۵ ،سه ...

من پارسال ی اجیل خوری خریدم ۵۰۰.البته ساده اس هرچی بیشتر روشکار شده  باشه گرون تره

رنگ نارنجی خود مس در معرض هوا اکسید میشه هرچند وقت ی بار باید تمیزش کنی تا براق بشه حتی اونایی که میگن نانو شدن هم رنگش به سیاهی میره

رنگ نقره ایش که همون مس سفید شده اس به نظر من بهتره اگر خوب نگه داری کنی چند سال برات کار میکنه بعدم باز میتونی ببری بدی سفید کنن برات

همتا اسم خـودمه♥
سلام خانوما ظروف پذیرایی مسی،چهار تیکه اش یعنی شیرینی خوری،میوه خوری،آجیل خوری و شکلات خوری ۳/۵ ،سه ...

بنظرم نخر چون پارسال پیارسال مد شد یهو سال دیگه هم دلت میزنه و باید بزاری کنار 

بنظر منم الان خیلی رو بورس نیس مخصوصا رنگشم بعد مدتی بد میشه هی باید بدین درست کنن 

خیلی تو دلته یه تیکشو بخر 

بنظرم نخر چون پارسال پیارسال مد شد یهو سال دیگه هم دلت میزنه و باید بزاری کنار

پس امسال سرویس پذیرایی چی بگیرم بهتره؟

واسه خودم کریستال خورشیدیه جی سی سی،

اینارو نگه میدارم خواستم تنوع باشه

خانوما منم برای ۱۳ صفر زنگ زدم طلای حقانی گفتم کیف پولمو شارژ کنن و یه پارسیان ۱ گرمی خریدم 😃

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810