2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتلت آسان چجور درست میشه

پودر هستش عزیزم از فروشگاه میگیری فقط تخم مرغ و آب اضافه می‌کنی ...سرچ کن عکسش رو میاره ...دیدی همون مدل از فروشگاه بردار ...قیمتش هم مناسب 

آخرین بار ۲۵تومن فک کنم گرفته بودم 

عزیزم کجا و کی اعلام میکنن معصومه جون که این هفته تمیزی چی انجام بدیم؟

همین جا عزیزم ❤️ روزهای پنج شنبه اعلام میکنم 

.هفته ای که گذشت تمیزی  جا کفشی و کفش ها ...و ورودی خونه و دیوارهای راه پله بود 👌 

بود ...اکه منزلتون شخصی حیاط دار ...تمیزی حیاط و در ورودی و جلوی در ...پادری هم یادت نره که تمیز بشوری 

اساسی 😍 تا پنج شنبه ی دیگه نرسیده میتونی بهمون ملحق بشی عزیزم ❤️ 

خانومای حسابگر اینکه گوشواره ۱/۱۴۰گرمی رو با قیمت طلا ۳۴۲۸۰۰۰تومان ۴۶۵۰۰۰۰تومان برام حساب کرد یعنی د ...

۱۹ درصد عزیزم اگر نو هست طبیعیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام به همه بانوان مهربان و کاردان تاپیک ایام به کام انشالله❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

منم امروز که ۱۳صفر به نیت رزق  و روزی  رفتم یه تیکه طلا گرفتم چقدر طلافروشی شلوغ بود در حد یه پارسیان ۵۰سوتی که بوده خرید میکردن

من امسال برای اولین بار بود ۱۳صفر خرید طلا کردم انشالله برای هممون خوش یمن باشه

این پلاک خریدم نو هست ولی فقط ۷درصد سود گرفت

طلاگرمی۳۴۴۱

وزن پلاک۲/۹۷۰گرم

قیمتش شد۱۰۹۳۰

انشالله زیباترش قشنگترش روزی همه ی شما💗💗💗💞💞💞

سلااااااااام به همه ی دوستای گلم...

منم رفتم یه پلاک ۹۱۰سوتی خریدم دست دوم اما اصلا انقدر تمییز و نو    هست  معلوم نیست دست دومه ...

خیلی چسبید  این خریدبهم 

چون ۴درصدی بود  ۹۱۰سوت  گرمی طلا  

۳م ۴۷۷بود   ؛ جمعا ۳م۲۹۰هزار   دادم حال داد 

خانومای حسابگر اینکه گوشواره ۱/۱۴۰گرمی رو با قیمت طلا ۳۴۲۸۰۰۰تومان ۴۶۵۰۰۰۰تومان برام حساب کرد یعنی د ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه

طلای نو هست؟

عزیزم از شما ۱۹درصد گرفته که ۷درصدشو بزاریم برای سود فروشنده ۱۲درصد ازتون اجرت گرفته که برای طلای نو میگیرن 

دیگه بستگی به انصاف فروشنده و میزان کاری که روی طلا شده داره

طلا داریم که ۴۰درصد به بالا اجرت داره

سلام عزیزم مبارکتون باشهطلای نو هست؟عزیزم از شما ۱۹درصد گرفته که ۷درصدشو بزاریم برای سود فروشنده ۱۲د ...

سلام عزیزم

من ۳ماه پیش طلا خریدم ،اون موقع از حساب و کتاب چیزی متوجه نمیشدم، برام ۲۸درصد حساب کرد😑

بنظرت دیگ از اونجا خرید نکنم؟ 

زیاد حساب کرده نه؟

2810