2777
2789
عزیزم از یک ماه بعد از دریافت وام میشه قسط رو داد ولی تا ۵ روز بعدش یعنی همون ۳۵ روز فرصت داره .

آهان اینجوریه پس

ممنون از راهنماییت

عزیزم یه سوال دیگه اگر وام برآیند رو یکساله بخوایم پرداخت کنیم و مثلا قسط اول رو دوازده مهر بدیم هر ماه یه روز میاد جلو و قسط آخر میشه سی شهریور سال بعدش درسته؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
وزن بالا با تعداد کم چون هزینه وکیوم رو تعداد کمتری پرداخت میکنید .

سلام عزیزم.

من قبلا تو بانک ملی ۵۰ تومن وام ۳ ساله گرفتم الان یک سال مونده تموم بشه، بعد ۳۰ تومن تو وام مهربانی معدل دارم، یعنی نمیتونم وام بگیرم چون یک سالش مونده؟؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمینید؟ من شنیدم اگر پلاک زیر پنج سال بناممون خورده باشه نمیشه. من پلاک امسال بنامم خورده ولی ماشین ...

اینشو نمیدونم.اگر بقیه شرایط دارین زنگ بزنید ایران خودرو بپرس.تو اطلاعیه شون فقط نوشته ماشین صفر از ایران خودرو و سایپا نگرفته باشی.

سلام بچه ها امیدوارم سالم و خوش باشین🌻پوزش میخوام بابت تاخیرم خیلی سرم شلوغ بود 🙏سه شنبه این هفته ...

سلام عزیزم خوبین☘️ 

میشه بگین جریان این ۵۲ هفته چیه ؟ قبلنم پرسیدم‌کشی‌تو‌ناپیک پاسخ نداد ☹️

سلام عزیزم.من قبلا تو بانک ملی ۵۰ تومن وام ۳ ساله گرفتم الان یک سال مونده تموم بشه، بعد ۳۰ تومن تو و ...

سلام عزیزم ، چرا مهربانی رو میشه گرفت اون که شما گرفتید وام مرابحه بوده ربطی به مهربانی نداره .

تازه مهربانی رو باز همزمان اگر وسطش معدل ایجاد بشه میشه وام گرفت دوباره . 

سلام عزیزمداخل خونه کار میکنین؟همسایه ها اذیت نمیشن؟ماهیانه جسارتا چقد درآمد دارین حدودا میخوام ببین ...

عزیزم اگر بارداری و شرایطشو داری یدونه نقد ولی ازین دینام بزرگ ها بخری ارزون تر درحد۸تومن یا کمتر میتونی بگیری.قسطی هم بخوای بگیری تا دستت راه بیوفته و پول سرموقع بهت بدن پیر میشی.درآمد هم من با دوتا بچه کوچیک و نظافت خونه ی دوطبقه ماهی تقریبا بین۳تا ۵ دارم.من اتاق کارم طبقه بالاست. خونه مون ویلایی همسایه پایین نداریم.ولی فک نکنم با طبقه پایین بتونی به تفاهم برسی😑

و کثیف کاری هم بستگی به کارت داره کار من زیاد نداره کثیف کاری ولی اگر فک میکنید دیوارا کثیف میشه روزنامه بزن .

من خودم میخواستم طلا بفروشم نقد بخرم اما همسرم گفت بزار چک میدیم اگر کار نکردی طلا بفروشی منم قبول کردم خیلی استرس کشیدم ولی چرخم خوبه خیلی دوسش دارم جک نیمه کامیپوتری دینام سرخود عالیه🥰

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره❤️

عزیزم اگر بارداری و شرایطشو داری یدونه نقد ولی ازین دینام بزرگ ها بخری ارزون تر درحد۸تومن یا کمتر می ...

میدونم شرایطت خوب نیس ولی اگر اقساط طولانی بگیری خوبه وگرنه متحمل استرس زیادی میشیاصن توصیه نمیکنم❤️

و خوب بارداری و ممکنه به سلامتی خودت و نوزاد آینده ضرر جبران ناپذیری بزنی🌹

وزن بالا و تعداد کمبا طلافروش طی کنید که بیارم به خودت بفروشم بهتره.یه طلافروش پارسیان رو عین طلا حس ...

گلم ممنون. من سکه ها رو از اسنپ پی خرید کردم. میترسم فقط مشکلی داشته باشند و دیگه دستتم به هیچ جا بند نباشه. تنها نگرانیم همینه.اینجا خانمای گلم گفتن از سایت مد و پد خریدن خوب بوده. منم از همونجا گرفتم.

دیگه توکل بر خدا

سلام عزیزمداخل خونه کار میکنین؟همسایه ها اذیت نمیشن؟ماهیانه جسارتا چقد درآمد دارین حدودا میخوام ببین ...

سلام خوبی عزیزم با بارداری خیاطی هم سخته هم کمرت اذیت میشه 

من جات بودم توربان و اکسسوری دخترانه و هدسر و گلسر  درست میکردم

هم کثیف کاریش کمتره هم راحت‌تری

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم اگر بارداری و شرایطشو داری یدونه نقد ولی ازین دینام بزرگ ها بخری ارزون تر درحد۸تومن یا کمتر می ...

ببخشید شما چی میدوزین ودستی چند براتون حساب میکنن؟ من میخوام فرم مدارس برش خورده از تولیدی بیارم تو خونه بدوزم و تحویل بدم..گفتن دستی ۷۵ هزار ..یا مانتو شلوار دخترانه یا بلوز شلوار پسرانه.‌به نظرتون با این قیمت میصرفه؟

خیلی بادقت نگاه کردم اصلا همچین چیزی رو نداره برا منحالا چکار کنم

ویپاد رو بروز رسانی کنید.نسخه های پایین وی کلاب رو نشون نمیدن.اگر به تازگی نصب کردید.احتمالا گوشیتون قدیمیه و باید گوشیه بروزتری بگیرید تا قابلیت نصب نسخه به روز رو داشته باشه...

عزیزم ما که نمیتونیم از توی اعلانات ببینم چه کسی رو لایک کردیم که صفحات رو گم نکنیم این حرف شما در ص ...

اون فردی ک اینکارمیکرد دلیلش این بودخودش اینوگفته حرف من نیس باچه منطقی حرف زده چطورگفته دراینحدبوده دیگ

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810