2777
2789

سلام دوستای عزیزم به خصوص معصومه مهربونم 😍❤️😍❤️

راهنمایی می‌خوام ازتون 

نظراتتون رو بگید که با دید باز تر بتونم تصمیم بگیرم 

من هدفم خرید 50گرم طلای مخفی هستش که تا امروز 38.4گرمش رو خریدم و حتما حتما باید تا آخر سال به پنجاه گرم برسونمش

من چند تا وام خونگی دارم که تا برج یازده حدود 30میلیون به دستم میرسه و این پول یکجا نمیاد و به صورت تیکه تیکه دستم میاد 

مثلا الان دو تومن دارم 

ماه دیگه پنج تومن 

دوماه بعدش 15 تومن 

و توی این مدت هم 8میلیون خودم ریز ریز جمع کنم که سر جمع میشه سی تومن 

حالا سوالم اینه که به نظرتون تا برج یازده صبر کنم که اون موقع کل سی میلیون رو بریزم توی کارت صادرات و بعد از دو ماه سی میلیون وام بگیرم. یعنی برج یک سال آینده 60میلیون پول دارم و به این دید  که بتونم طلا رو با گرمی 4 تومن بخرم کل طلاهای من میشه 54گرم  

و طی این مدت تا برج یازده همه ی پول هایی که تیکه تیکه دستم میاد رو بریزم پاسارگاد که از اونجام هم 10تومن وام بگیرم و با اون ده تومن هم طلا بخرم 

و یا اینکه هر سری که پول دستم اومد برم طلا بخرم و وام دیگه برندارم و فقط همون پول خودمو طلا بخرم چون ممکنه طلا خیلی بره بالا 

مثلا الان دو تومن بخرم 

ماه بعد پنج تومن و.....

به نظرتون با توجه به قیمت طلا این ریسک رو بکنم به این شکل وام بگیرم؟؟

لطفاً راهنماییم کنید 

من نمیتونم با شوهرم مشورت کنم چون طلا مخفی هست 

با خانوادمم که مشورت کنم مطمنم اول از همه مسخره میکنن که حالا مثلا با پنج تومن و دو تومن میخوای کجای دنیا رو بگیری 

دوستامم هم حسودن بهشون بگم بدشون میاد 

دیگه چون هیچکسو ندارم می‌خوام با شما مشورت کنم 

پیش پیش ممنون از همه دوستای مهربونی که جوابمو میدن 

@masumehjoon    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جان که افتخار ندادن راهنمایی کنن دوستایی عزیزم کسی اگه پیام منو دیده رهنمایی کنه شوهرم هر ما ...

حتما هنوز به پیام شما نرسیدن

معصومه خانم براساس اولویت ها هزینه ها رو درصد بندی میکنن.

شما هم اولویت ها رو در نظر بگیرید.

برای دسترسی به پیام های معصومه خانم تاپیک برگزیده ها رو از پروفایل رویا جان پیدا کنید و کامل بخونید.

خانما پارسیان، اگ بخوایم بگیریم، وزن پایین در تعداد بالا بهتره؟ یا وزن بالا با تعداد کم؟موقع فروش ک ...

وزن بالا و تعداد کم

با طلافروش طی کنید که بیارم به خودت بفروشم بهتره.

یه طلافروش پارسیان رو عین طلا حساب میکرد و میخرید؛ یکی دیگه فقط ۵تومن کم کرد از قیمت.

انصافشون متفاوته

سلام چون بچه های من تو حموم برای شامپو رعایت نمیکنن وسری شامپو شبنم بزرگه ریختم تو اون جای شامپو که ...

شماشامپو فولیکا روزانه مصرف میکنید؟  خیلی شامپوی خوبیه جلوی ریزش مورو میگیره من یک روزدرمیون استفاده میکردم اما یبار داروخونه بهم گفتن هفته ای یبار استفاده کنم چون حالت درمانی داره 

عزیزم چه تاریخی دقیقا وام گرفتی؟میخوام ببینم سررسید اولین قسطش بعد چند روز از وام گرفتن شروع شده؟

28تیر وام گرفتم عزیزم 

و سر رسید اولین قسط رو 29 مرداد زده بود برای من 

سلام دوستای عزیزم به خصوص معصومه مهربونم 😍❤️😍❤️راهنمایی می‌خوام ازتون نظراتتون رو بگید که با دید ب ...

عزیزم این وام بانک صادرات چه شرایطی داره؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام دوستای عزیزم به خصوص معصومه مهربونم 😍❤️😍❤️راهنمایی می‌خوام ازتون نظراتتون رو بگید که با دید ب ...

من اگه بودم هر پول ریزی دستم میومد یکی دو رو میذاشتم ویپاد بعد طلا میخریدم

هم امتیاز وامم جمع میشد هم طلا میگرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم این وام بانک صادرات چه شرایطی داره؟

ممنون که قرار بود راهنماییم کنید 😂😂❤️

بانک صادرات یک طرح داره به اسم سنا که باید دوماه پول بخوابونی و بعد از دو ماه به اندازه کل پول خودت بهت وام میده منتهی ضامن رسمی میخواد اقساط هم 18ماهه هست و سود وام 28درصد

سلام بله عزیزم.چرخ صنعتی دارم راسته از تولیدی کار میارم میدوزم

سلام عزیزم

داخل خونه کار میکنین؟

همسایه ها اذیت نمیشن؟

ماهیانه جسارتا چقد درآمد دارین حدودا میخوام ببینم ارزش داره یا ن

خونه رو کثیف میکنه خیلی؟  من تازه خونه امو درست کردم شوهرم میگه دیوارارو سیاه میکنه

بنظرتون چقد طول میکشه من دستم راه بیفته ، چون من خیاطی نکردم ولی راسته دوزی در حد کارای خودم کردم

ارزش داره برم از بیرون چرخ قسطی بگیرم با کار کردن قسطشو برگردونم ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
28تیر وام گرفتم عزیزم و سر رسید اولین قسط رو 29 مرداد زده بود برای من

ممنون عزیزم 

پس چطور تو برنامه زده اولین سررسید قسط بعد ۳۵ روز از زمان وام‌گرفتنه؟

@مامان_سبحان7    

عزیزم 👆اینو یه یاری برسون😊

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ممنون عزیزم پس چطور تو برنامه زده اولین سررسید قسط بعد ۳۵ روز از زمان وام‌گرفتنه؟@مامان_سبحان7 عزیز ...

عزیزم از یک ماه بعد از دریافت وام میشه قسط رو داد ولی تا ۵ روز بعدش یعنی همون ۳۵ روز فرصت داره . 

سلام صبح شنبه همگی بخیر امیدوارم هفته خوبی داشته باشید یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست کسانی که اعتقا ...

سلام سم کامن مشکی هستش توی فضای باز بزنید فقط یکبار کافیه🥰

یکبار برای همیشه پولی که بانکا برای وکالتی کردن ماشین میدن بعداز تعیین تکلیف برمیدارند یعنی چه ماشینی بنامتون دربیاید چه در نیاد بانک پولسو برمیداره.و اینکار صرفا برای افزایش نقدینگی بانک ها هستش ❤️

2810