2777
2789

سلام خانما 

معلمای زحمتکش و مهربون میشه بهم کمک کنید

من 43 سالمه و تا حالا شوهرم نمیذاشت کار کنم با وجود درآمد کمش

الان هم که میزاره ولی نمیتونم جایی برم که ساعت کاریش زیاد باشه در کل جوریه که باید اختیارش دست خودم باشه چون دخترمو باید ببرم مدرسه و بیارم و.... 

یه آرایشگاه کوچیک تو یه جای پرت زدم که وام گرفتم و فقط وسایل ضروری رو گرفتم 

یه تومن اجاره میدم و ماهی تقریبا 1تا 2 تومن واسم میوفته 

چون هیچ پولی نداشتم و ندارم نمیتونم برم جای بهتر که مشتری بیشتری بگیرم

لیسانس ادبیات دارم که حدود20 سال پیش گرفتم

پسرم کلاس نهم میره خرداد که رفتم مدرسه با معاونشون صحبت می‌کردم گفت بیا به بچه ها ادبیات درس بده البته رایگان گفتم آقای فلانی من هیچی یادم نیست ولی الان فکر میکنم در کنار همین آرایشگاه که ممکنه حتی چند روز یه مشتری هم نیاد کتابای کلاس هفتم هشتم نهم رو بخونم و برم واسه تدریس کلاس تقویتی بچه ها هفته ای یک یا نهایت دو جلسه کمی که تسلط پیدا کردم تو مدارس دیگه هم برم پیشنهاد بدم که منبع درآمدی واسم باشه

خانم معلمای عزیز فکر می‌کنید میتونم  و اینکه عربیم هم بد نیست پس آیا بهتره  عربی رو تمرین و مرور کنم چون پسرا بیشتر از عربی میترسن

و اگه فکر می‌کنید خوبه فیلمای کمک آموزشی و تدریس رو از کجا ببینم

در کل هر نظری دارین لطفا بهم بگین🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح شنبه همگی بخیر امیدوارم هفته خوبی داشته باشید یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست کسانی که اعتقا ...

اول حمام برو سرت تمیز باشه، بعد کل موهات مخصوصا کف سرت رو با سس مایونز آغشته کن ، همه ی موهات و کف سرت باید سسی بشه روش رو با نایلون بپوشون ، حداقل ۸ساعت بزار رو موهات باشه بعد برو حموم موهاتو بشور با هر چیز یکه خواستی و موهاتو با شونه ی شپش یا شونه ی دندانه ریز شونه کن تو حموم بعد بشور و بیا بیرون ، یک هفته بعد باز اینکارو انجام بده، ( من خیلی حساس بودم ، اینکارو چند بار انجام دادم روز اول روز پنجم روز دهم و پونزدهمولی شنیده بودم ) ولی شنیده بودم هفته ایی یک بار کافیه روز اول و روز هفتم ... سس مایونز تخم ها رو پوچ میکنه و شپش ها رو میکشه بخاطر چربی بالای سس ، شمام اگر خواستی امتحان کن این روش رو ، من داروی شیمیایی، دم کرده ی حنا رو هم امتحان کرده بودم ولی این روش سس عالی بود که تخم ها رو هم از بین میبرد

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
خواهش میکنم بیاید یه تلنگری یه نصیحتی به من بکنید . راستی راجع به رابطه خودم وهمسرم بگم که من واقعا ...

من یه کلاس انلاین توتلگرام بهتون پیشنهادبدم با هزینه خیییلی

کم دعام میکنید؟

خیلی خیلی موثر وکلامشون دلنشینه

من دوبار پول دادم واقعا کیف میکنم

برای رابطه دونفرتون عالیه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم ما از همون سال اول ازدواج هر سال چند تا وام برمیداشتیم از وام دو درصد تا ۲۳درصد حتی وام اوراق ...

عزیزم خب قسطاشو چجوری پرداخت میکردید؟تاجایی که میدونم اقساط وام اوراق خیلی سنگینه .بعد برای بقیه خرج مخارج چیکارمیکردید؟

کلاساش تهرانه عزیزم سمت دانشگاه تهرانکلا ۶ ترمه از مبتدی تا لباس عروسکلی کلاس دیگه از عکاسی و گرافیک ...

ممنون عزیزم فقط تهرانه؟تو شهرستانها نداره؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دروغ نمیگم بابت هدیه چون ممکنه بعدا تو‌روم در بیاد این داستان همسرم بدونه بهتره پول از جیب ایشون میر ...

عزیزم تو گوگل یه سایتی هست که ارزش پولو تو سالهلی گذشته نسبت به الان محاسبه میکنه هدیه ی اون شخص تو سال ۹۸ رو بزنین ببینین چقدر میشده به نرخ امروز

قطعا از ۳۵۰ تومنم کمتر میشه😁

من سال ۹۰ ازدواج کردم برام ربع سکه اوردن اون موقع ۱۵۰تومن بود تبدیل کردم دیدم ارزشش امسال ۳۲۰۰هست

عزیزم تو این طرح مهربانی بانک ملی اگه مبلغ پول کم باشه مبلغ وام وقسطاش چطوره؟مثال اگه۵۰میلیون بخوایم ...

عزیزم خوب بستگی به مدتی داره که میگذارید .

مثلا ۵۰ میلیون کمی بیشتر از ۴ ماه بمونه میتونید ۵۵ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید که ماه اول ۲ میلیون و دویست کارمزد هست و ۱۱ تا قسط ۵ میلیونی هم باید پرداخت کنید .

شمازحمت بکش بروجایی که دوست داری خونه اجاره کن ولی به کسی بی احترامی نکن یعنی چی حال بهم زن های کوچه ...

اگر بشه آدم می‌ره واقعا منم همین مشکل دارم 😑قشنگ درک میکنم ایشون رو پس تا با کفش کسی راه نرفتیم درباره راه رفتنش نظر ندیم🌹

مگر اینکه مستقیم با شما باشه.....

سلام دوستان گل

من یک ساله تاپیک نیومده بودم،آخرین بار خداحافظی کردم و ماه آخر بارداری بود،دوستان گفتن لحظه زایمان التماس دعا

بخدا که یادم نرفتید و دعا کردم همه نی نی سایتی های تاپیک اقتصادی ،جیب پر پول،و دل شاد داشته باشن😍😍

از احوال این یکسالم براتون تعریف میکنم  حتما

ولی الان چند روزه پیام های صفحه ۱۰۰۰تا ۱۳۰۰را خوندم و دیدم درباره ۱۳ صفر گفتید

دخترها من دوسال امتحان کردم

۱۳ صفر سال قبل، جوراب نی نی خریدم و باردار شدم🤭🤭💝

پارسال ۱۳ صفر هم، یه ماشین اسباب بازی خریدم و یه سرکلیدی،تا الان ماشینمون را یه پله ارتقا دادیم و نصف خونه پیش خرید کردیم😊

حتماامتحان کنید با انرژی مثبت،انشالله به هدف مالی تون برسید🤲🤲🤲🤲

امسال خودکار بخرم به نیت شاغل شدن و گلسر مجلسی بخرم به نیت ازدواج خواهرم و...الهی امین😇🥰😍

راستی اگر مثل من شرایط بیرون رفتن ندارید

برای خرید طلا هم میشه آنلاین سهام طلا بخریم مثل عیار و زر و ...

برای خرید هم میشه آنلاین سرکلیدی و...بخریم

2810