2777
2789

سلام خانوما من تو حساب بورسیم ۱۱۰ میلیون پول بود که انتقال دادم به مفید کارتم،این پول واسه ثبت نام ماشینه،میخوام انتقال بدم به کارت مهر که دیروز حساب وکالتی باز کردم تو بانک مهره قرض الحسنه،

خواستم بپرسم چه جوری میتونم انتقال بدم،

با گوشی میتونم؟

تا حالا این مبلغ انتقال ندادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای گل

میشه منو راهنمایی کنید؟

عزیزان من چند ساله که میخوام بینیمو عمل کنم. البته بینیم بد نیست ولی یه کوچولو گوشتیه اما فکر می کنم جراحی کنم زیباتر میشم. ۳۴ سالمه و مجردم و فکر می کنم توی این سن باید روی زیبایی و طراوتم بیشتر سرمایه گذاری کنم. الان تصمیم گرفتم جراحی کنم که هزینه ش بالای ۱۰۰ تومن درمیاد و من تصمیم گرفتم چند تیکه طلا بفروشم و عمل کنم. آخه معلمم و اگر این موقع عمل نکنم میره برا سال آینده که طبیعتا قیمت جراحی هم خیلی بالا میره!!! از طرفی بابا و عموم اصرار دارن که برای ماشین ثبت نام کنم! یه ۴۰۵ داریم که زیرپامونه ولی زیادم خرجش می کنیم!!! نمی تونمم ریسک کنم طلامو بفروشم و بذارم برا قرعه و اون وقت اسمم درنیاد هم طلام از دست رفته هم فرصتم برا جراحی بینی!!!

از طرفی همه هم اصرار می کنن حتما ثبت نام کنید!!!

بدجوری گیر کردم! نه کسی تو این فرصت کم پول قرض میده نه میشه اقدام کرد برا وامی چیزی!!!

نمی دونم چیکار کنم! ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

سلام خانمهای گلمیشه منو راهنمایی کنید؟عزیزان من چند ساله که میخوام بینیمو عمل کنم. البته بینیم بد نی ...

سلام عزیزم اگه برای ماشین پول واریز بکنی که فکر کنم نهایت یک ماه پول بلوکه بمونه بعد پول آزاد میشه 

چه اسمت دربیاد چه درنیاد 

الان بانک تجارت ۱۳۰ تومن حساب وکالتی میده 

حتما یه پرس و جو‌ بکن یعنی صد خودت میزاری ۱۳۰ هم بانک میزاره 

ما خودمون دیر فهمیدیم و همه ۲۳۰ تومن رو خودمون گذاشتیم 

اگه بتونی از این شرایط استفاده کنی میتونی صد برای ماشین بریزی بقیه پول رو هم بینی عمل کنی 

من هم مثل شما دبیر هستم تمام کارهای زیبایی رو فقط تو تابستون میتونم انجام بدم 

اوایل تابستون به سرم زد بینی عمل کنم البته من ۳۹ سالمه 

دیگه رفتیم سفر بیخیال عمل بینی شدم 

بینیم هم مشکل زیاد نداره اینکه یه دکتر پیدا کنم که بینیم رو عمل کنه هم خیلی سخت چون خیلی از دکترهایی که رفتم قبول نکردن 

خلاصه که پنج سال تو فکر عمل بینی هستم هر سال یه جوری منصزف میشم امسال هم که اینجوری شد 

من غبغب هم دارم با اینکه وزنم بالا نیست میخوام برم غبغبم رو بردارم 

اون هم همین یک ماه وقت دارم نمی دونم انجام بدم یا نه 

مشکل این که الان پول ندارم کلاس تابستونی که گذاشتیم اواسط شهریور پولش به حسابمون میاد که اون زمان هم میخوایم بریم سفر دیگه گفتم این کار رو بزارم برای تابستون سال آینده 

سلام خانوما من تو حساب بورسیم ۱۱۰ میلیون پول بود که انتقال دادم به مفید کارتم،این پول واسه ثبت نام م ...

من اگه بودم از همون حساب بورسی برگشت میزدم تو حساب بانک مهر

ازمفید کارت هم میتونی شبا کنی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عکس لباستو توی دورهمی نزاشتی؟ پیداش نکردم

صفحه ۲۳۷۴ و ۲۳۷۵ عزیزم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عززیزان اینو بگیرم بنظرتون ؟ 0.5 ینی نیم‌گرم دیگه دزسته ؟کلا ۲۵۰۰ میتونم هزینه کنم تااخرماه که خقو ...

گلم من یک گرمی همین رو از اسنپ پی خریدم 2روز پیش بدستم رسیدعکسشودادم ی طلافروش دیگ گفت معتبره

منم دلم میخواست 28ک13صفره بخرم

باخودم گفتم خریدم رفت اون روزم باز میخرم کوچیک

الان ارزونترشد دویست تومن دیشب نگاه کردم ولی مهم نیست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم میشه کمکم کنید چجوری از بل و ب ا ن ک سامان میتونم وام ودیعه مسکن بگی ...

مگه میشه با بلو ودیعه مسکن گرفت

منرفتم کافینتی گفت فعلاهیچ بانکی جز پاسارگاد و کارافرین وام ودیعه نمیده

رفتم پاسارگادگفت خیلی شلوغه نوبتت نمیشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام برنامه اسنپ ۲ میلیون اعتبار خرید وام میده. تنها سایتی که میشه ازش طلا خرید میوگلد هست. کسی تجربه خرید از میوگلد داره؟ معتبره؟ سود و اجرتش چقدره

حضوری چجوری میشه خرید کرد ازش توسط اسنپ پی

ممنون از تک تک تون  

سلام عزیزم اگه برای ماشین پول واریز بکنی که فکر کنم نهایت یک ماه پول بلوکه بمونه بعد پول آزاد میشه چ ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی خیلی خوبتون

راستش دلم میخواد ثبت نام کنم برا ماشین ولی خب من الان فقط یه حق انتخاب بیشتر ندارم! یا جراحی بینی یا ثبت نام ماشین. چون هر دو بالای ۱۰۰ تومن پول نیاز دارن و من فقط یکیشو میتونم انتخاب کنم. فعلا ماشین داریم و معطل نیستیم از طرفی ممکنه قرعه رو نبریم! اون وقت واقعا حسرت میخورم ولی چون فرصتم برا عمل کمه و اگر عمل نکنم میره برا سال دیگه و با قیمت حدود دوبرابر! به نظرتون الان عمل کنم بهتر نیست؟؟؟

بعدا باز ثبت نام انجام نمیشه؟

منم مثل شما تابستون کلاس گرفتم. بین ۳۰ تا ۴۰ برام درمیاد ولی خب هنوز یه ریالش گیرم نیومده و ممکنه به زودی هم نیاد! 

حساب متصل من رسالت براحتی میتونین تغییر حساب بزنین،مراحلی که میرین درستهاما چه کاریه شما هم زمان میت ...

کار گزاریم مفیده 

ینی میگین‌کارگزاری اگاه ثبت نام‌کنم‌جدا ؟؟؟ بجای تغییر حساب بانکی مفیدم ؟؟؟

مگه میشه با بلو ودیعه مسکن گرفتمنرفتم کافینتی گفت فعلاهیچ بانکی جز پاسارگاد و کارافرین وام ودیعه نمی ...

حتما ضامن باید حقوق بگیر باشه؟ ما ضامن رسمی و غیررسمی نداریم چه کار کنیم

ممنون عزیزم بابت راهنمایی خیلی خوبتونراستش دلم میخواد ثبت نام کنم برا ماشین ولی خب من الان فقط یه حق ...

سلام عزیزم من بودم بینیمو جراحی میکردم 

من جراحی کردم خیلی احساس خوبی پیدا کردم‌کلی حال خوب اعتماد بنفس اون‌ماشینه خیلی زسیکه بعدشم بازم‌ازین طرحا عیت دیگه حالا واجب نیست که 

2810