2777
2789
سلام عزیزای دلم،خانوما من دوماه نیس ک عروسی کردم اومدم خونه خودم و قصد داریم ی سفر س روزه اینا بریم ...

سلام عزیزم اتفاقا ما هم برای ماه عسل رفتیم شمال اونم زمستون. یه وام گرفتیم و گفتیم همش و خرج عشق و حال و خرید میکنیم یعنی از سوغات و خرید برای خودمون و اینا چیزی کم نزاشتیم و شد یکی از بهترین سقرهای عمرمون اما جاهایی که مدیریت کردیم اینجاها بود 

خودم از چند وقت قبل سایت هایی مثل جاباما، جاجیگا و اتاقک و حسابی گشتم و یه ویلای خیلی تمیز و قیمت مناسب پیدا کردم

بعد از دو وعده از غذای بیرون خسته شدیم و یه سری غذاها رو خودمون درست کردیم مثلا گوشت خریدیم کباب کردیم، بادمجون گرفتیم کشک و بادمجون درست کردیم،  سیب زمینی سرخ کرده درست کردیم و اینا

چون زمستون بود و هوا سرد بود از تفریحات آبی استفاده نکردیم به جاش من تو اینترنت سرچ کردم و جاهای بکر و قشنگش و پیدا کردم که واقعا تو زمستون زیبایی خاصی داشت

در کل تو اینجور سفرها نمیشه زیاد اقتصادی عمل کرد چون خاطراتش همیشه با آدم میمونه انشاالله بهترین خاطره ها براتون ثبت بشه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
باشه بمناسبت بازگشت شکوهمندم دورهمی میذارم ولی فقط همین یه دفعه چون حسابی تنبلم باید خیلی فشار بیارم ...

عکس لباستو توی دورهمی نزاشتی؟ 

پیداش نکردم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب همون کارگزاری آگاه هم فکر میکنم چنین طرحی داشته باشه که همونجا میتونید افزایش موجودی رو بز ...

کارگزاری آگاه هم مثل حامی طرحی داره به نام طرح آسوده که با امضا کردن تو خود کارگزاری ماهانه ۲۶ تا۲۷ درصد سود روی قدرت خرید میاد

مممنونم ک پاسخ دادید و وقت گذاشتید یرم اول کارگزاری مفید ثبت نام کنم؟،من کد بورسی دارم اما از،طریق ک ...

کارگزاری آگاه هم مثل حامی طرحی داره به نام طرح آسوده که با امضا کردن تو خود کارگزاری ماهانه ۲۶ تا۲۷ درصد سود روی قدرت خرید میاد

عزیزم این پیام رو یکی از دوستان جواب دادن گفتم دوباره بهتون بگم نکنه داخل پیام ها نبینید . 

عزیزم من از سال ۸۳ تا ۸۸ کارمند رسمی بانک تجارت بودم . 😍😍😍😍همون موقع که داشتم استعفا میدادم پیشن ...

وقتی از بیشتر افراد میپرسند دوست دارید چیکاره بشین

میگن کارمند بانک 

چرا از این شغل با درامد عالی به معلمی با درامد پایین رفتید ؟

کارگزاری آگاه هم مثل حامی طرحی داره به نام طرح آسوده که با امضا کردن تو خود کارگزاری ماهانه ۲۶ تا۲۷ ...

عزیزم 

شماذشمارهذحساب بورسیتون کدوم بانکه؟ 

واسه من کشاورزیه میخام تغییرش بدم به پاسارگاد که واسه ویپاد هم خوب باشه ، کار درسته ؟ 

من رفتم داخل تغییر مشخصات بانکی ؛

بعد کد شعبه اینا میخواست که من شهرستانم اینجا پاسارگاد نداره و اینترنتی گرفتمش/ کد شعبه رو‌چطور بزنم ؟ 🥲 

۵ تومنم هزینه میخاست واسه تغییر حساب فعلا متوقفش کردم  

شاید یک روزی ، یک جایی ، یک کسی ، صبر داشته باش صبر داشته باش .....توی دوران نوجوانی و جوانی خیلی مج ...

ممنونم مامان سبحانِ عزیزم❤️

چقدر من از شما حس خوب و انرژی مثبت میگیرم

روزای سختی رو میگذرونم حرفاتون نور امید رو توی دلم روشن کرد،

امیدوارم این حس خوبی که به بقیه میدی چندین برابرش به خودت برگرده❤️

کارگزاری آگاه هم مثل حامی طرحی داره به نام طرح آسوده که با امضا کردن تو خود کارگزاری ماهانه ۲۶ تا۲۷ ...

سلام مامان سبحان عزیز،مادرشوهرم ۲۰۰ تومن پول داره و میخواد بخوابونه سود بگیره،انگار شما یبار ی صندوق رو معرفی کردین ک سود بیشتر از بانک میداد درست یادم نیست...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

سلام به همه ومامان جان

دیروزرفتم بانک وگفتن سپرده ۳ساله خدمت اگراشتباه نکنم سودش ۲۲ونیم درصد ولی هروقت بخوایی پولتوبرمیداری ونرخ شکست نداره یعنی ازسودها کم نمیکنه این طرح جدید ملی هست

بنظرازبقیه سپرده هابهتروامن تره

چون سوال پرسیدم ازتون گفتم بهتون بگم نتیجه چی بود شایدکسی استفاده کرد

ممنون ازراهنماییت❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
شاید یک روزی ، یک جایی ، یک کسی ، صبر داشته باش صبر داشته باش .....توی دوران نوجوانی و جوانی خیلی مج ...

شاید یک روزی ، یک جایی ، یک کسی ، صبر داشته باش صبر داشته باش .....👍👍👍👍

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عزیزم شماذشمارهذحساب بورسیتون کدوم بانکه؟ واسه من کشاورزیه میخام تغییرش بدم به پاسارگاد که واسه ویپا ...

حساب متصل من رسالت 

براحتی میتونین تغییر حساب بزنین،مراحلی که میرین درسته

اما چه کاریه شما هم زمان میتونین با چند کارگذاری کارکنین، مفید براحتی ثبتنام کنین آنلاین 

2810