2777
2789
امروز از صبح تو مدرسه یه کم بی حوصله بودمفکر کنم به خاطر روز اول پریودم هم بودتو مدرسه آقایونی که هم ...

عزیزم تازه وقتی ما پریود میشیم انگار آقایون هم ذهنشون پریود میشه . 🤔🤔🤔🤔

برای ما که دقیقا همینطوری هست قشنگ توی اون تایم که من حوصله ندارم آقای همسر هم همین وضعیت رو پیدا میکنه . ☹☹☹☹

سلام خانما من تازه به جمع قشنگتون پیوستم 

خیلی خوشحالم که کنار شما هستم ممنون میشم راهنماییم کنید.

من یه دختر بیست ساله ام. وام گرفتم خودمم سر کار رفتم و با پس اندازم حدود ۱۷ میلیون پول دارم

لطفا نظر بدین کمکم کنین کدوم طلارو بخرم

خیلی گیر کردم بینشون فردا صبح اول وقت باید برم بخرم یکیش رو….

عکس اولی نیم ست پنج گرم و دو سورت

قیمتش : هیجده میلیون و پونصد و هشتاد

عکس اول : 

عکس دوم: دستبند 

وزن : چهار گرم و چهل سورت

قیمت : شانزده میلیون و سیصد و هفتاد و سه

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من تازه به جمع قشنگتون پیوستم خیلی خوشحالم که کنار شما هستم ممنون میشم راهنماییم کنید. من ...

اگه اجرت دو تاشون مثل همه 

دستبند 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من دستبند رو بیشتر پسندیدم .

ممنونم عزیزم

اولی اقتصادی تر نیست؟😪

عذاب وجدان میگیرم انگار که دستبند بخرم

خیلی گیج شدم….

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
اگه اجرت دو تاشون مثل همه دستبند

خیلی تفاوت نداره عزیزم

دستبند اجرتش نه درصده ، نوئه 

نیم ست هفت درصد و دست دوم اما بازم نو میزنه

عززیزان اینو بگیرم بنظرتون ؟   0.5 ینی نیم‌گرم دیگه دزسته ؟

کلا ۲۵۰۰ میتونم هزینه کنم تااخرماه که خقوقم بیاد 

اینو‌بگیرم دیگه برا ۲۸ صفر  میتونم یه چند سوتی کوچیک بخرم برا نیت صرفا دیگه دولم نمیمونه انچنان 

یا بتظرتون صب کنم همون یدونه ۲۵۰۰ رو ۲۸ صفر بردارم ؟؟؟ 

کلا این سکه خوبه به این قیمت زده ؟  درضمن میخام قسطی بردارمش از اسنپ پی 

من اولین باره اینترنتی سکه میکگیرم‌نظرتون چیه ؟ 🥲🥲

عززیزان اینو بگیرم بنظرتون ؟ 0.5 ینی نیم‌گرم دیگه دزسته ؟کلا ۲۵۰۰ میتونم هزینه کنم تااخرماه که خقو ...

عزیزم چون قسطی هست تقریبا خوبه ولی باز نگاه کنید بعضی از فروشنده های اسنپ همین سکه رو ۵۰ تا ۱۰۰ ارزونتر هم گذاشتن . 

عزیزم چون قسطی هست تقریبا خوبه ولی باز نگاه کنید بعضی از فروشنده های اسنپ همین سکه رو ۵۰ تا ۱۰۰ ارزو ...

بنظرتون پارسیان هارو نگاه کنم ؟؟ من نمیخاستم پارسیان باشه همین یدونه رو‌ پیدا کردم 

مامان سبحان فرقی داره ۱۸ عیار یا ۲۴ عیار ؟ یا پارسیان باشه یا نه ؟ 

سلام معصومه جونیه جا گفتی حضورا بیمه همسرت رو پرداخت کردیاحتمالا تامین اجتماعی باشناگه همسرت حساب کا ...

سلام عزیزم..

میشه سوال منوجواب بدی؟ممنونتم..

باگوشی هم میشه توسایت بیمه حساب کاربری درست کرد یابرم کافی نت؟

اگر برات مقدوره عکس از مراحلش میدی اگرباگوشی میشه انجام داد؟

بنظرتون پارسیان هارو نگاه کنم ؟؟ من نمیخاستم پارسیان باشه همین یدونه رو‌ پیدا کردم مامان سبحان فرقی ...

عزیزم این رو هم که گذاشتید پارسیان هست دیگه .

بله عزیزم فرق داره ۲۴ عیار گرون تر هست .

همین ۱۸ عیار بخرید بهتره . 

سلام عزیزم شما تو پستای قبلی گفتید که با ۱۳میلیارد پول نقد بهتره چندین خونه بخریم چرا مثلاً یکی یا د ...

بنظر من ملک ارزنده تر بخرین با تعداد کمتر

در اینده اینطوری ک من شنیدم به کسانی که تعداد بیشتر از دو خونه بنامشون باشه مالیات زیادی تعلق میگیره

کلا هرچی میریم جلوتر

مالیات رو سخت تر میگیرن

حواستون باشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دوستان قبلا گفتم اینماه همسرم دخل و خرج خونه رو به من سپرده بود ،خوشبختانه همه چیز خوب پیش رفت آخرش ۸۰۰ موند تو حسابمون 

حالا نمیدونم این ۸۰۰ رو بذارم بمونه با ماههای بعد جمع کنم یا تبدیل به پارسیان کنم.

در راستای حرکت اقتصادی هم خیارشور و ترشی خونگی درست کردم یه سبد گوجه هم خریدم و تبدیل به پوره و گوجه خشک کردم

2810