2777
2789
سلام دوستان شبتون بخیر ی سوال آیا من میتونم ویپاد شوهرم یا مامانم رو توگوشی خودم بریزم ؟

سلام عزیز

فقط میتونی از حساب کاربری خودت خارج بشی و اینبار برای ورود با شماره همسرتون که باهاش حساب ویپاد باز کردن وارد بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرجمو کمتر میکنم ،وامها که ۶ماهه پس میدی‌تا ابد که نیست

خوب پس اگر اذیت کننده نیست وام بگیر

ولی یه تکنیک ک بارها بچه ها راجبش حرف زدیم خورد کردن هدفهاس

مثلا من میخوام طلا بخرم میخوام خریدم بالای دوگرم باشه هر ماه  پس میشه هفت تومن قصدم وزنشه دیگه میرم سراغ شکسته 

ولی هزینه هامو مینویسم خریدامو انجام میدم قد نیاز همون ماه برای ماه بعد و از بودجش کم میکنم 

واسه همین پرسیدم چی شد ک نشد این وزن و بخری 

بعد از اتمام وامت هم هزینه هاتو کنترل کن  هرماه تبدیل کن ک بدون کارمز بانکی سودت از طلا رو ببری عزیز

دیگه هرنوع پول درآوردنی سختی های خودشو داره.صاحبخونه هایی که ملک زیاد دارن هم اگه به نحوه پول دراورد ...

زهرا جان...منم مثل تو مجردم...دو سال پیش با شراکت برادرم، یه سوییت ۶۰ متری خریدیم....سال اول که رهن بود...سال دوم دادیم کرایه ماهی دو تومن...که یه تومن سهم من میشه..‌

خاستم بگم اره مستاجر داشتن حس شیرینی....

فکر کن عضو گروه مالکین هستم😄

یه بار میگن پول بدین واسه ایزوگام...یه بار نرده های راه پله...یه بار دوربین راهرو...و ‌..و...و...

وقتی کلافه میشم...میگم هر که بامش بیش..برفش بیشتر😄

ان شالله خدا همه رو مستاجرها رو مالک کنه🥰🤩

سلام خانومای عزیز که عاشق خونه و خونوادتونید من هر ماه همسرم 2500بهم میده ولی دیگه لباس تو خونه ای های خودمو بچه هامو و خوراکی های روزانه در حد یه بستنی و ...اینا پول نامیده البته گاهی اوقات میده ...می‌خوام بدونم من می‌خوام از این ماه کلا همشو پس انداز کنم می‌خوام راهی بهم نشون بدید که بریزم تو حساب یا باهاش سکه پارسیان بگیرم یا چی ...دیگه نمی‌خوام پول خرج کنم هرهفته کلی پولم می‌ره اصلا نمی‌دونم برای چی رفته و کلی غصه میخورم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
زهرا جان...منم مثل تو مجردم...دو سال پیش با شراکت برادرم، یه سوییت ۶۰ متری خریدیم....سال اول که رهن ...

چه باحااااال

انشالله باز خونه های بیشتری بخری

ولی کلا درسته مستاجر اذیت کن هم خودش عذابه ولی خب دیگه هرشغلی و پول درآوردن سختی خودشو داره 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانومای عزیز که عاشق خونه و خونوادتونید من هر ماه همسرم 2500بهم میده ولی دیگه لباس تو خونه ای ه ...

عزیزم یک هفته بنویس

بعد میبینی چی میشه

یک کارت پس انداز داشته باش هرموقع همسرت پول میده نصف پول رو همون اول اونجا بریز و سرماه برو یک پارسیان بخر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانومای عزیز که عاشق خونه و خونوادتونید من هر ماه همسرم 2500بهم میده ولی دیگه لباس تو خونه ای ه ...

از این سایت میلی گلد ، طلا بخر هربار حتی با ۱۰۰ هزار تومان. هرموقع لازمت شد نقد کن

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید ، من تا حالا از اسنپ خرید نداشتم از اینجا دیدم خیلی ها از اسنپ خرید داشتن الان رفتم دیدم  نوشته ۲ میلیون اعتبار داری 

این دو میلیون به چه صورته یعنی فقط میتونم یک جنس دو میلیونی بخرم یا بیشتر هم میشه خرید کرد؟

اونوقت چه مقدارش رو باید نقد بدم و چه مقدارش قسطی؟

از کدوم قسمت وارد بشم قسمت فروشگاه یا خرید اعتباری ؟

اگر بخوام سکه ی پارسیان بخرم چه مارکی و از کدام فروشگاه بخرم؟

سلام عزیزم . ۱۵۰ میلیون رو اگر ۲ ماه در رسالت بگذارید ۷۵ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه میتونید وام بگی ...

یک دنیا ممنونم عزیزدلم از پیشنهاد جذابتون

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
قربونت برم عزیزم ♥️ دقیقا همینطور 👌 همیشهههه یه مقدار باید نقدا تو حساب داشته باشیم 👌 که یه وقت نص ...

سلام شما چقد مهربون و خوش قلبین🥲 الان تو تاپیک‌گزیده صفحات اول رو‌خوندم و شناخت پیدا کردم 

منم ترک هستم😍 قشنگ اون حس و حال و قلب اکلیلیتون رو‌که تایپ‌ کردین رو‌میشد احساس کرد 🥲🥹

من درخواست دوستی دادم میشه افتخار بدین اونجا یه پیام براتون بذارم معصومه جون ؟ ممنون میشم قبول کنی 🩷🩷🩷 

من الان ۳ میلیون ازش طلا خرید کردم. واقعا طلاهاش بدون اجرته. چون سه روز پیش از بیرون طلا نو خریدم ، ...

عزیزم‌مبارکتون 🥰

چطور بفهمیم‌کدوم طلاش بدون احرته ؟ از کجا میفهمیدی ؟ از قسمت خاصی از سایت خریدی که بهمون بگی مثلا ؟؟ 🥰

سلام خانمای پولدار

برای خرید سکه امامی به چه نکاتی توجه باید کرد؟

و اینکه خرید سکه هم مثل طلا اجرت و سود داره؟ یا نه؟

مثلا اگه قیمت سکه امروز اعلام بشه ۴۳میلیون، دیگه همون ۴۳هست یا باید برای خریدش بیشتر بدیم؟

ممنون 

2810