2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، تولد دختر گلتون مبارک باشه ، ان شا الله شادی و موفقیت و عاقبت به خیریش رو ببینید . 😍😍 ...

مممنونم از دوستای گلم

نوشابه هام از اکالا هربار ۴۰درصدی تخفیف داشت میخریدم دونه ۱۹ 

سه تا باز شد

مممنونم از دوستای گلمنوشابه هام از اکالا هربار ۴۰درصدی تخفیف داشت میخریدم دونه ۱۹ سه تا باز شد

و اینکه خواستم کافه بگیرم تولد رو هزینه میشد یک و نیم تا دو تومن 

اونجا هم مجبور میشدم لاکچری پذیرایی کنم 

خونه بزرگه تمیز کردیم با همسرم 

یکی از فرشارو جمع کردم که عکساش قشنگ بشه رو سرامیک روشن و این خرج هم نداشتیم 

سلام همشهری از طلافروشی زاهد نبش زمان ۱۶ میخری؟

نه عزیزم

من چون جایی میخواستم که حساب دفتری هم داشته باشه، از آخر زمان سوال کردم هیچ کدوم نداشتن تا زمان ۶ 

طلا فروشی صالحی

اون به نظر آدم منصفی اومد. پول وکیوم سکه پارسیان هم ۷۰ تومن گرفت بنده خدا. حقانی و اینا ۱۲۰ تومن میگیرن با ۶۵ تومن پول ارسال. گفتم اینجا همون حساب دفتری رو باز میکنم و به جاش هزینه کمتر میدم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
جفت و سقط بچه که ازش نمونه میگیرن و نمونه برداری رحم و این‌چیزا بنظرم اولش سخته بعد عادت میکنید

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

اما منو استخدام نکردن 

بازم دارم دنبال کار میگردم متاسفانه همه جا پارتی میخواد 

درسته اینا همه تا زمانی خوبه ک عمر اون آپارتمان ها زیاد نباشه،کم کم هزینه تعمیرات ساختمان و تعویض لو ...

دیگه هرنوع پول درآوردنی سختی های خودشو داره.

صاحبخونه هایی که ملک زیاد دارن هم اگه به نحوه پول دراوردنشون به شکل شغل نگاه کنیم، این هم سختی کارخونه

دعا کن خدا بهمون اینقدر بده بعد بشینیم غصه مستاجر و لوله آب و گچ دیوار رو بخوریم😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

به صفحه سال تولد من خوش آمدید دوستان 

ان شاالله اول خدا سلامتی به همه ماها و عزیزانمون بده بعدم رزق و روزی زیادددددد حلال 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام خانما من تازه به جمع قشنگتون پیوستم خیلی خوشحالم که کنار شما هستم ممنون میشم راهنماییم کنید. من ...

دستبند خیلی قشنگه

به نظر من این ماه دستبند رو بخر

چون پلاک بدون زنجیر که کاربردی نداره 

پولی که الان اضافه میمونه با یکم بیشتر رو یک سکه پارسیان ۴۰۰ سوتی بخر که خرج نشه، دفعه بعد پلاک و گوشواره و زنجیر بخر

سلام دوستان خوبم 

من ی پولی حدود ۲۰۰ میلیون ،برای یک هفته دستمه اگر بذارم داخل قدرت خرید مفید ، بهم سود روز شمار خوبی میده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

کارت ویپاد دارم چجوری از طریق اون باید بذارم یا برم کارگزاری مفید ثبت نام کنم؟

سلام دوستان قبلا گفتم اینماه همسرم دخل و خرج خونه رو به من سپرده بود ،خوشبختانه همه چیز خوب پیش رفت ...

۸۰۰ تومن رو ببر توی طلاسی 

چون تا هفته دیگه طلا بالاتر میره پولت حیفه

اینطوری یک پس انداز طلایی هم داشتی ولو به مبلغ ۸۰۰ هزار تومن

بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

عزیزم انشاالله هدف بعدی‌ خرید باغ باشه که کمی استراحت کنید اخد هفته ها

سلام خانما لطفا هرکی خوند راهنمایی کنه ممنون میشم💝مامانم میخاد طلاشو بفروشه بعد به اسم من ماشین ثبت نام کنیم اولش میخاستم نصف نصف بنویسیم بعدش یکیمون برداریم اگه دراومد بعد دیدم من زورم نمیرسه ماشینو بردارم قرار شد پول امتیازشو ۴۰ ۵۰ ملیون اگه حالا دراومد به من بده بنظرتون خوبه اینکار ؟۲۰۷ یا سورن پلاس میخاد ثبت نام کنه 

2810