2777
2789
سلام عزیزای دلم،خانوما من دوماه نیس ک عروسی کردم اومدم خونه خودم و قصد داریم ی سفر س روزه اینا بریم ...

عزیزم ی توصیه  دوستانه سعی کن بهترین خاطرات رو برای خودت بسازی تو این اولین سفر،بهترین جا بهترین از هر چیز پس انداز وصرفه جویی بذار بعد از اون.انشالله خوشبخت شین 

معصوم جان ۲۰۰گرم طلا رو طی چند ماه خرید کردی؟

عزیزم از پارسال شهریور ماه که تمام طلاهامون رو فروختم برای ماشین دوم 

بجز یکی دو تا طلای خیلی سبک در حد پنج شش گرم  مونده بود 

از پارسال شهریور تا امسال مرداد ماه ...دویست پنجاه گرم ...جمع کردم ....ده بیست گرم بیشتر یا کمتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از پارسال شهریور ماه که تمام طلاهامون رو فروختم برای ماشین دوم بجز یکی دو تا طلای خیلی سبک در ...

معصومه جون ی سوال دارم 

من خودم دوتا ماشینامون بنام منه حدودا روی هم پونصد می ارزن.. 

الان ثبت نام خودرو هست ماشین بنام همسرم نیست هیچی هم پول نداره من از پول وامهایی ک این مدت جمع کردم میخوام اسم بنویسم همه قسطا هم پا خودم بوده و هست و خواهد بود. من باید ب اسم ایشون بنویسم اما خب چون فشار رو من خیلی بیشتر شده تا ایشون من هم فشار کار کارای خونه بچه داری و.... 

ایشون حوصله داشته باشن کمک میدن اما اگر خسته باشن اصلا کمکی ب من نمیدن ولی من چ خسته باشم چ نباشم کارای خونه هست واقعیتش با وام هم میونه خوبی نداره و میگه حقوقم در حد خرج خونه میرسه و از من انتظار قسط دادن نداشته باش. کل درگیری فکری وام گرفتنا و وام پس دادنا رو دوش منه. 

حالا دوست دارم ماشین اسم بنویسم البته که قرعه کشیه و معل. م نیست ب اسممون دربیاد اما اگرم دربیاد باز باید طلاهامو بفروشمو انگاری کل پول ماشین جور کردنش با خودمه. دوتا ماشینمون پرایدن واقعا ی ماشین خوب میخوایم.. راستش حس خوبی ندارم ک کل زحمت رو من بکشم و بنام ایشون بشه الان خیلیا جبهه میگیرن همسر من ادم خوب و مطمینیه ولی از اطرافیانم زیاد دیدم ازین موارد ک پشیمون شدن ازین کاراشون

شما جای من بودی با امتیاز همسرتون اسم مینوشتید ک کلا بنام ایشون بخوره یا نه؟ حقیقت چند رور پیش ب شدت فشار کاری روم زیاد بود و همسرم تو کار منزل کمک نکردن اعتراض هم کردم گفتن خب نرو سرکار.. ازین جملشون خیلی حرصی شدم تا قبلش مشکلی نداشتم ک با کد ملی ایشون اسم بنویسم

اون دوتا ماشین هم ک بنام منه یکیش کلا با پول طلاهای خودم خریدم. 

سلام شب همگی بخیر،دوستان گلم و معصومه جان عزیز،من یه سوال دارم شما توی پستای قبل گفتید که اگه کسی مثلاً 13میلیارد پول داشته باشه بهتره با این پول 6تا ساختمون بخره چرا با پولش یه ساختمان یا دو تا ساختمون نخره؟برام سوال بود خودم متوجه دلیلش نمیشم،ممنون میشم از معصمومه جان و مامان سبحان و بقیه دوستان مزییتی که این داره رو به منم بگن که متوجه بشم

عزیزم از پارسال شهریور ماه که تمام طلاهامون رو فروختم برای ماشین دوم بجز یکی دو تا طلای خیلی سبک در ...

معصومه جان علاوه بر حقوق خودت و قرعه ها دیگه چکار کردی مثلا وام گرفتی ؟ که تونستی ۲۵۰ گرم بخری 

سلام عزیزم ، نه نمیشه وام پشتوانه و برایند رو با هم گرفت و شما فقط تا وام برایند رو نگرفتید میتونید ...

مررررسی 

خب بعد اینکه برایند رو‌گرفتم یک‌ سالم‌که باید اونو تسویش کنم درسته ؟؟ ینی در این مدت که دارم‌وام‌برایند رو‌میدم هم نمیتونم رو پشتوانه چیزی بگیرم ؟ یا اون‌یکی‌پیش درامد و‌اینا پس چجوریه اینا که باهم تداخل پیدا میکنن اخه 

خرج و مخارج خونه ی ما دست همسرمهخیلی ولخرج نیست ولی مدیریت دقیقی هم ندارهبه نظرم دست خودم باشه بهتر ...

ازش بخواه بخشی از مخارج رو به تو بسپاره

مثلا خرید سبزی و میوه و لباس و زیبایی با تو باشه و ماهیانه همونقدر که نیازه ازش بگیر

اولش کم نگو که وسط ماه کم نیاری چون اگه وسط ماه بگی پول بده نشونه عدم مدیریت هست ولو اینکه از اول کم گرفته باشی

مثلا برای همه اینها ماهی ۶ ۷ تومن بگیر و از این پول هم به زیبایی برس هم پوشاک هم پس انداز کن

وقتی مدیریتت رو ببینه کم کم اعتماد میکنه و خورد و خوراک و قسط و قرض ها و قبض ها رم بهت میده 

بعد اون کل حقوقش رو میده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بچه ها من گزارش کاری نمی‌بینم ها 😊بجز چهار پنج نفر که همیشه منظم دارند گزارش می‌دهند بقیه دارند فقط ...

سلام معصومه جون

یه جا گفتی حضورا بیمه همسرت رو پرداخت کردی

احتمالا تامین اجتماعی باشن

اگه همسرت حساب کاربری تو سایت تامین اجتماعی بسازن میتونی حق بیمه رو آنلاین واریز کنی 

سلام معصوم جون عزیزم، ببخشید شاید نباید بپرسم ولی واقعا برام سوال شد که شما ماهی حدود ۱۰۰ میلیون طلا گرفتی،چطور تونستید این مبلغ زیاد رو جور کنید الان یکم مغزم رگ به رگ شد  

کسی گروه مرد بازار تو تلگرام هست ؟من چند روزیه عضو گروهش شدم ولی هیجی در مورد کارهایی ک در گروع انحا ...

عزیزم

گروه برای سیگنال گرفتن خوبه

برای کسایی که پول نقد دارن و میتونن متوجه بشن که زمان خرید کیه

الان من از همین گروه متوجه شدم که تا یکی دو روز آینده طلا در پایین ترین حد خودشه و باید سریعا تبدیل کرد

فقط پول ندارم😂😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام شب همگی بخیر،دوستان گلم و معصومه جان عزیز،من یه سوال دارم شما توی پستای قبل گفتید که اگه کسی مث ...

سلام دوست عزیز ، شب شما هم به خیر .

من نمیگم حالا ۶ تا ملک با این پول بخرید ولی به نظر من مثلا ۳ تا ملک ارزشمند گزینه خوبی هست و دلیل خود من برای نخریدن یک ملک این هست که یک وقتی شما ممکن هست برای یک کاری مجبور به استفاده از مقداری از این سرمایه بشید و خوب نیاز نیست کل ملکتون رو بفروشید و فقط یکی از این ملک ها رو بفروشید کارتون انجام میشه . 

ازش بخواه بخشی از مخارج رو به تو بسپارهمثلا خرید سبزی و میوه و لباس و زیبایی با تو باشه و ماهیانه هم ...

سلام عزیزم شما تو پستای قبلی گفتید که با ۱۳میلیارد پول نقد بهتره چندین خونه بخریم چرا مثلاً یکی یا دو تا نخریم که هم ملک ارزنده تر بخریم هم سروکله زدن کمتری با مستأجرا داشته باشیم،ممنون میشم مزیت چند تا خونه نسبت به یکی خریدن رو به منم بگید،مرسی عزیزم

2810