2777
2789
معصومه ی درونم گفت دیگه دفعه ی اول و آخرت باش از این به بعد حواست رو بیشتر جمع کن 😊گفتم چشم دیگه قو ...

مدیریت عالی و این دلنوشته ها عالیتر

معصومه جون یه سوال دارم مگه نگفتین از روی برنامه ی هفتگی مشخص نهار و شام آماده میکنم چون میگین به دخترم میگم یه چیزی درست کن پس برنامه نیست؟

من خودم برنامه ندارم با توجه به محتویات یخچال هرروز میپزم

میدونم خارج از بحث هایی تاپیک هست.اما برام جالب بود،دلم خواست بگم

تاپیک رسیده به صفحه۱۳۶۰....صفحه ای که خیلی از ماها از این نسل هستیم.دهه شصتی هایی که خیلی از سختی ها رو به جون خریدن.ازجنگ گرفته تا کمبود خیلی از امکانات.انگار ما دهه شصتی ها در اوج خوشحالیمون هم یک غمی ته دلمون هست که البته اثرات بدجنگ وفشارروانی اون دوران هست......ولی به یک چیز معتقدم که نسل ما،نسل خانومها وآقایون خودساخته،تلاشگر،صبور ومهربونه.نسلی که دیگه کمترپیداش میکنین🥰🥰🥰🥰

خدایا بی نهایت شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از نظرت منم دقیقا دوماهه همه تاپیکای گوشی رو خوندم رسیدم به a55 راستش شرایط وام دیج ی کالا نمی ...

فک کنم سفته هم میشه از پشتیبانی دی جی بپرس

از مغازه های محل زندگی تون هم میتونی امار بگیری

اسنپ هم شاید بشه

معصومه ی درونم گفت دیگه دفعه ی اول و آخرت باش از این به بعد حواست رو بیشتر جمع کن 😊گفتم چشم دیگه قو ...

سلام معصومه جان خوبی؟

میگم خواهر من برای اولین بار یه ۱۵تومن پول جمع کردم و به کسی نگفتم دلم میخواد چون طلاهامو فروختم برای خودم گوشواره بخرم این مدت هرچی پول دستمون رسیده وسایل خونه خریدیم اینو دلم میخواد طلا بخرم به همسرم گفتم ۱۵وام برداشتم از یکی از حسابام ماهی ۲تومن قسطش با تو 

اما میگه جای قسط نداریم 😥حالا نمی‌دونم چه کنم با این 

اگه بگم مال خودمه میگه بیا بریم وسیله بخریم دلم نمی‌خواد بدم برای وسیله دلم طلا میخواد 🥹

خواستم برم مخفی بخرم اما خب دلم میخواست استفاده کنم 

تو این مواقع چه راه حلی داری؟

اسم شرکت چیه تا تحقیق کنیم؟

شرکت PRL پگاسوس راید

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اسم شرکت چیه تا تحقیق کنیم؟

https://pegasiride.com/#/

این لینک شرکت هست 

اگه سزچ کنی کلمه پگاسوس بدافزار جاسوسی میاد بالا ولی 

پگاسوس راید یه شرکته ربطی به اون بدافزار نداره یکم بیاید پایینتر شرکتهای زیادی با عنوان پگاسوس هستن که هیچ ارتباطی بهبدافزار ندارن. ولی قطعا این توضیحات من برای عده ای بی فایده خواهد بود و دنبال زیر بغل مار هستن

شرکتPRL۱۶ روز پیش تو مشهد افتتاحیه داشت.‌چرا؟چون توریستیه.چون اولین دوچرخه های انلاین )چیزی شبیه اسنپ خودمون ولی بجای ماشین دوچرخه است( تو مشهد شروع به کار کرد. 

افتتاحیه توی تهران چند روز دیگه هست. 

شهرهای بعدی تبریز و ارومیه هستن 

فعلا شرکت تو این ۴ تا شهر میخواد دفتر بزنه و کارش هم قانونی تا ابنجا پیش رفته. این اطلاعاتی بود که ما میبینیم. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
من و ترقیب کردین عکس بزارممنم بعد مدت ها شکسته خریدن و شروع کردم

عزیزم طلافروش  برای شکسته هم فاکتور میدن ؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

دوستان من امروز رفتم طلا ها و پارسیانایی که جمع کرده بودم رو فروختم ۱۲۰ تومن شد

بعداز فروششون خواهرم که باید ۲۰ تومن بهم میداد بهم برگردوند 

الان بنظرتون منطقی هست برم باز طلا بخرم ؟پون اون ۲۰ تومن رو فعلا نیاز ندارم

چرا نوشته جاسوسی اطلاعات؟اول آپ نصب کردی بعدا چکار میکنی؟میشه توضیح بدید

یعنی شما اینهمه که من نوشتم نخوندید،؟؟ باز هم گفتید جاسوسی

عزیزم بدرد شما نمیخوره. سرمایه گذاری تو ایران خصوصا تو ایران برای درامد دلاری دقت خیلی بالایی میخواد حوصله میخواد خط به خط واو به واو خونده بشه نه سطحی و سرسری تا سرت کلاه نره.. 

من کلا پیشنهاد نمیدم به شما و اعضای تاپیک.. لطفا دیگه در ابن مورد پیامی نگذارید متشکرم. 

سلام معصومه جون من تازه وارد جمعتون شدم و چون کمتر از یکساله عروسی کردیم و کم تجربه ام حس می کنم این ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

قربونت برم حتما  در آمد خودت تبدیل کن 

قاطی خرج خونه نکن 

یا از طلاسی و میلی سوتی طلا بگیر 

یا از همون طلافروشی پونصد سوتی هر ماه سکه پارسیان بگیر

تو وقت پیشرفت های بزرگ بیار وسط تا زحماتت به چشم بیاد 

اما از حقوق همسرت که هشت ملیون میمونه 

یه ملیون بردار واسه خرج خودت 

سه تومن الی چهار تومن بردار واسه خرجی خونه 

چهار تومن رو هم هر ماه بدون استثنا تبدیل کن به طلا 

مثلا قرعه تونستین بذارین ..شش ماه ..بذارین که پولتون یه حا جمع بشه 

یا اگه تونستین وام بردارین و جای وام بدین