سلام به همه بچه ها حالتون چطوره
امشب تولد همسرم بود اومدم بگم چیکارا کردم
از چند روز قبل فکر کردم که کادو چی بگیرم همسر من خیلی لباس و کفش میخره دیدم همه چی داره
آنقدر کفش داره که واقعا من بعضی وقت ها بهش غر میزنم که یه کمد کاملا فقط کفش های تو
لباس هم همینطور دیدم چیزی نیاز نداره
خودم هم خیلی تو دستم پول نبود
چون به خاطر سفر دلار خریدم دیگه برگشتیم بقیه دلارها رو نفروختم گذاشتم بمونه گفتم دلار دیگه زیاد با طلا فرق نداره
حالا خداروشکر چند تا کلاس خصوصی بهم خورد و پول اومد به حسابم ولی یهو این وسط دندونم هم بازی درآورد
ما بیمه تکمیلیمون دندون رو هم تا سقف بیست میلیون پوشش میده فقط ده درصد فرانشیز باید بدیم
من هم رفتم مطب تحت قراردادمون گفت چون دندون عصب کشی شده است باید بری متخصص ریشه گفتم بکشم ایمپلنت کنم چی ؟ گفت حیفه فقط مشکل اینه که متخصص ها تحت پوشش بیمه نیستن و باید پول بدیم فاکتور ببریم بعد پس بگیریم که دیگه گفتم پول رو بزارم برای دندونم
چون الان معلوم نیست هزینه ای که برای دندون باید بدم چقدر
مدارس هم کلا حقوق کلاس های تابستونی ما رو نیمه دوم شهریور پرداخت می کنند
گفتم بهتر بیشتر سرمایه برای تولد رو به جای کادو روی شام و کیک بزارم که همسرم بدونه به فکرش بودم
خودم هم رژیم هستم و طبیعتاً اصلا کیک نمیخورم
همسرم عاشق چیز کیک
از قبل عید هم خامه قنادی تو فریزر داشتم که چند هفته دیگه تاریخ مصرفش تموم میشد گفتم بهترین کار اینه براش چیز کیک درست کنم
دو تا بیسکوییت پتی بور و یه پنیر خامه ای گرفتم شد ۶۰ تومن بقیه موادش رو هم تو خونه داشتیم
برای شام هم گفتم غذایی که خیلی دوست داره درست کنم
چون کلا همسر من خیلی شکمو 😂😂و عاشق غذاست
خیلی وقت بود لازانیا درست نکرده بودم همسرم هم عاشق لازانیاست دیگه رفتم تو کار خرید موادش
گوشت چرخ کرده که داشتیم
یه بسته لازانیا گرفتم ۶۰ تومن
قارچ هم اندازه چهل تومن از میدون خریدم
یه دونه شیر هم گرفتم ۲۵ تومن
رفتم سمت پنیر پیتزا ها دیدم وزن های پایین گرونتر درمیاد مثلا دویست گرمی هشتاد تومن بود
ولی یک کیلویی مطهر که بهترین برند پنیر پیتزاست آف خورده بود شده بود ۲۵۰ اون رو هم برداشتم
چون من پنیر پیتزا استفاده می کنم
سوسیس و کره و آزد و این چیزا هم داشتیم
دیشب ساعت هشت و نیم از کلاس اومدم شام خوردیم و چیز کیک درست کردم دیدم چشماش برق میزنه
امروز هم تا ساعت دو مدرسه بودم و عصر هم دندون پزشکی بودم ولی اومدم یه لازانیا درست کردم اصلا عالی شده بود فکر کنید خودم هم رژیمم یه کم ازش خوردم ولی همسرم هر لقمه ای که خورد گفت چه خوشمزه است
بعد هم که چیز کیک رو خوردیم
همسر من وقتی براش یه چیزی درست می کنی خیلی بیشتر خوشحال میشه تا آماده بخری
میدونم اگه رفته بودم پونصد تومن پول کیک داده بودم اصلا ذوق نمی کرد ولی از دیشب واقعا ذوق رو تو چشماش میدیدم
کادو هم گفتم بهش پول نقد بدم
یادم افتاد از مسافرت ترکیه که پارسال رفتیم ۱۰۰۰ لیر مونده بود پول ترکیه هم بدتر از پول ما اصلا رشد نمی کنه گفتم این رو برای چی نگه داشتم ارزشش که بیشتر نمیشه
عصر بعد دندون پزشکی رفتم طلافروشی گفت یک و پونصد و پنجاه برمیدارم من هم گفتم ممنون بردارید
یک تومن پول رو گذاشتم تو پاکت بعد خوردن چیز کیک دادم به همسرم گفت دیگه شام و کیک کافی بود به قدر کافی زحمت کشیدی گفتم حالا یه کادو ناقابل تولد بدون کادو مزه نمیده پاکت رو بهش دادم حتی باز هم نکرد
همونجا گذاشت 😂😂