2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 61710 بازدید | 660 پست
چرا باید سنگین ترینو برداری؟ تیغ زنی چیزی هستی؟

اونوقت منه ابله برای خرید عقد همسرم بهم گفت طلاتو سنگین بردار حلقه. و النگو و ...

رفتم ساده ترین. و سبکترینو برداشتم اسگل بودم فکر کنم🙄😂😂

از این نظر نگفتن ک نندازیم گفتن چرا زرد نگرفتی فکر میکنم برای طلا نخریدیمخودشون دستشون پره انشالله خ ...

خوب البته ک هرکی یه سلیقه ای داره

انشاالله ک النگوهات رو به سلامتی بندازی دستت.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد از تاپیکای طلا خوشم میاد. هرجا دیدید منو تگ کنید مبارکت باشه استارتر به خوشی استفاده کنی. نشالل ...

مرسی عزیزم💋❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

تیغ زن چیه پس انداز زندگیمه

فکر خوبیه اسی جانبعدا به درد زندگیتون میخوره واسه خونه ماشین ...

کاش منم عقل داشتم اونموقع که همسرم اصرار میکردطلا سنگین برمیداشتم.چون  اونموقع اوضاع مالیش عالی بود. و واقعا هم طلا مفت بود نه مثل الان گرمی ۴ 

دونه چند گرفتی؟

3800 ک بود طلا کلا با تخفیف 310 در اومد

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

از هر نظر بخام بهش فکر کنم همین ک ب کسی ک دوسش دارم رسیدم ینی با کله ک خوبه کلا با همه چیز تو عسلم🤌 ...

واقعا رسیدن به کسی که دوسش داری و البته آدم درستی باشه خییییلی مهمه 

باید سعی کنی همینطوری هم نگهش داری ، رابطه مدیریت میخواد ، سیاست میخواد

از همین الان که نامزدی سعی کن روی این مهارتا کار کنی 

فکر خوبیه اسی جانبعدا به درد زندگیتون میخوره واسه خونه ماشین ... کاش منم عقل داشتم اونموقع که همسرم ...

عزیزم من ی سایز از دستم بزرگتر برداشتم چون میدونم تا عروسی دو یا سه تای دیگه برام میگیرن و خودم خاستم سنگین باشه چون الان مثل شما خیلی از این حرفا شنیدم و پشیمون شدن من خودم ظریف پسندم اما جاهایی باید منفعت زندگی و آینده هم در نظر گرفت و هروقتم همسرم اراده کنه همرو در آوردم و تقدیمش میکنم من آدم قدر نشناسی نیستم ک ریختن سرم

فدای شما❤️

از النگو بدم میاد ولی اینا خوشگلن واقعا دلم هوس کرد خخخخ

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

واقعا رسیدن به کسی که دوسش داری و البته آدم درستی باشه خییییلی مهمه باید سعی کنی همینطوری هم نگهش دا ...

شده جایی صفر بودم ولی زورمو زدم براش صدمو گذاشتم من خیلی همسرمو دوس دارم واقعا میپرستمش و چشم واقعا سعیمو میکنم همینجوری ک اون برام بهترینه منم بهترین ورژن خودم باشم براش❤️💋

وای چه قدر از طلا و النگو بدم میاد، خانواده شوهرم بخوان بگیرن می‌کشمشون😂😂

اره میدونم❤️

2810