2777
2789
منم همتون رو خیلی دوست دارم اتفاقا یکی دو هفته پیش رفته بودم اپال واسه خودم لباسای خوشگل خریدم هی م ...

یاسی ما بچه بودیم هرموقع که قهر میکردیم مامانم میگفت قهر کردی شوهر میخوای؟

حالا نمیدونم ربطش چی بود اما ما زود آشتی میکردیم 😂

حالا الان که تو شوهر داری اینو نمیشه بگم😁😁😁

اما قهر نکن خوب نیست دختر

بیا گزارش خریدت رو بده یاد بگیریم از همدیگه😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزدلم ؛ هدفم کرفتن وام های متوالی و تبدیل به طلا و ،.. تهش رسیدن به یه خونه نقلیه عزیزم بله من ...

عزیزم من مجردم

متولد ۶۹

اصلا اهل رفیق‌بازی نیستم و هیچ پولی برای رفیق خرج نمیکنم

دوست صمیمیم چند روز پیش تولدش بود و از ماه ها قبل هی میگفت فلان روز تولدمه

منم مبگفتم عزیزم میدونی ک من فلان جا شاغلم و خیلی شلوغم 

خلاصه در لفافه میگفت کادو میخوام

منم میپبچوندم 

چرا؟؟؟

اهل کادوبازی نیستم

نه میدم نه میگیرم

راحت ترم

تولدش ک شد چند روز‌. بعدش دیدمش

بوسیدمش و‌تولدشو‌ تبریک گفتم

واسلام😂😂😂

ضمنا من خیلی خیلی کار میکنم و برای خودم یه خونه مستقل خریدم

اتفاقا ادم مجردی تایم بیشتری برای کار داره و وقتش مال خودشه و ضمنا الان قطعا تورم از سالهای دیگه کمتره

هرچه زودتر پیشرفت کنی بهتره

راستی قرار نیست همسر اینده از دارایی های ما خبر داشته باشه

زرنگ باشیم😁😁😁😁

وگرنه به چشم عابربانک بهمون نگاه میکنن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یاسی ما بچه بودیم هرموقع که قهر میکردیم مامانم میگفت قهر کردی شوهر میخوای؟حالا نمیدونم ربطش چی بود ا ...

❤❤❤❤

یه پیراهن بلند استین دار ساحلی طور کرم روشن خریدم با سنگدوزی طلایی ۱۴۰۰

یه کمربند کنفی کشی صدف دوزی ۵۰۰

یدونه از این شال توری نازکا رنگ کرم اونم ۵۰۰

چون هوای تهران خیلی گرمه دیگه شلوار پوشیدن سختمه گفتم پیراهن بپوشم راحت باشم

از اتاق پرو اومدم بیرون شوهرم ده دیقه نگام میکرد میگفت عین عروسا شدی رسیدیم خونه هم از خجالتم دراومد هروقت میپوشم میگه خیلی بهت میاد😂

سایه طلایی و رژ قرمز هم میزنم لذتشو میبرم😁

از استانبول هم چند رایحه لوسیون بدن و بادی اسپلش ویکتوریا سیکرت خریده بودم دیگه اونا هم میزنم تو این هوا خوشبو باشم متاهل و مجردا غافل نشین

یه تیشرت لانگ سفید واسه صبحا که میرم بدوم ۵۵۰

از مزون سوییت لاولی هم تو اپال هم همیلا سنتر شعبه داره

در مورد زبان هم من سالها بود که ارزو داشتم زبان انگلیسیم خوب باشه بهترین راهش این بود که کلاس میرفتم ولی هی خودمو گول میزدم خودخوان میخونم که نشد

اول تابستون یه اموزشگاه ثبت نام کردم یه ترم رفتم کل تایم کلاس به لاس زدن معلم خانوم با پسرا میگذشت

دیگه فعلا معلم خصوصی گرفتم عااالی عاااالی خیلی خوب درس میده هزینش شد ۱۰ میلیون فعلا برای ۲۰ جلسه

شوهرمم حرفش هست که انتقالی بگیره محموداباد یا نوشهر یعنی شرایطش هست فعلا هنوز تصمیم نگرفته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منم تو همین شرایطم میخوام گوشی بخرم a55 خیلی سرچ نکردم ولی تو میان رده ها جدید اومدهاول دنبال ایفون ...

ممنون از نظرت منم دقیقا دوماهه همه تاپیکای گوشی رو خوندم رسیدم به a55 راستش شرایط وام دیج ی کالا نمیدونم چجوریه اگه چک بخواد نداریم  میتونم اولش ۱۰ تا ۱۵بدم بقیشم اقساطی 

ولی از کدوم سایت یا چجوری نمیدونم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
❤❤❤❤یه پیراهن بلند استین دار ساحلی طور کرم روشن خریدم با سنگدوزی طلایی ۱۴۰۰یه کمربند کنفی کشی صدف دو ...

عزیزم برای زبان حتما هدف داشته باش

یعنی نگو میخوام یاد بگیرم که حالا فقط بلد باشم

به خودت بگو میخوام آیلتس رو مثلا ۷ ۷.۵ بگیرم. 

یعنی هدفت این نمره باشه و به معلمت بگو برای این هدف آماده ات کنه.

بدون هدف که بخونی باز باید هزینه کنی و برای هدفت هم بخونی

اتفاقا منم هفته قبل آزمون زبان مخصوص دانشگاه فردوسی رو دادم و قبول شدم و براش خوشحال ترینم.😍😍😍

لباس هاتم خوب خریدی انشالله همیشه برای مهمونی و عروسی و سفر بپوشی. برای طلا چقدر پس انداز میکنی ماهیانه و طلا رو به چه صورت میخری یعنی سکه یا پارسیان یا مصرفی یا شکسته؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم برای زبان حتما هدف داشته باشیعنی نگو میخوام یاد بگیرم که حالا فقط بلد باشمبه خودت بگو میخوام آ ...

اره اصلا چون قصد مهاجرت دارم فقط تافل کار میکنیم هر ۴ تا مهارت

البته من قبلا هزاران بار کلی سریال انگلیسی از جمله فرندز و بیگ بنگ و آشنایی با مادر و گیم او ترونز و اینا دیدم اونا هم خیلی کمکم کرد

مبارک باشه ایشالا همیشه به موفقیت

در مورد پس انداز من چون ادم خیلی ولخرجی نیستم یعنی مثلا درسته خرید میکنم و اینا ولی بر حسب نیازم، پول نقد میذارم تو حسابم (همون کارگزاری مفید که کارتشم همون ویپاده) وقتی به یه مبلغی رسید باهاش سکه میخرم

خیلی اهل طلا نیستم شوهرمم اصلا اجازه نمیده بیرون استفاده کنم بخاطر مسائل امنیتی و خفت گیری اینا

از حقانی مثلا ریز یه پارسیان خریدم بد نبود

کلا روشایی که خانوما تو این تاپیک میگن رو همش رو استفاده میکنم وام بلو و ویپاد هم گرفتم با اون میخوام گوشی ایفون بخرم خودش سرمایه گذاریه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاسی جونم خیلی دلم میخواد عکس خریدات رو ببینم

باشه بمناسبت بازگشت شکوهمندم دورهمی میذارم ولی فقط همین یه دفعه چون حسابی تنبلم باید خیلی فشار بیارم برم سرکمدم😂❤

سلام عزیزم بله فعلا که همون اعتبار هست و نمیشه به صورت نقدی وام رو گرفت البته ظاهرا قرار هست نقدی بش ...

سلام عزیزم خوبی خدا خیرت بده میشه راهنماییم کنی🥺 

من کارت ویپادم هنوز نیومده وحدودا ۴ روز دیگه مونده فقط تا برداشت وام ۱ تومنی

اگه برداشت نکنم اتفاقی میفته مشکلی پیش نمیاد؟؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
قربونت برم عزیزم ♥️ مثل همیشه عالی 👏👏👏👏آره عزیزم خودم زود ازدواج کردم کجا رو گرفتم 😁😀جز مسیلوی ...

معصومه خانم اون مبلغ بخش زیادیش برای کالباس و خیارشور بوده من الان فروشگاه بودم کمترین قیمت کالباس ۱۵۰ تومن بود الییی بالاتر خیارشور هم ما همین چند وقت پیش پنج تا گرفتیم پنجاه هزار اون روز هم رفته بودیم ساندویچ بگیریم خود فروشنده گفت خیارشور واقعا گرون شده 🫢

آدم خودش درست کنه بصرفه تره ولی خب حوصله میخواد دیگه

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

باشه بمناسبت بازگشت شکوهمندم دورهمی میذارم ولی فقط همین یه دفعه چون حسابی تنبلم باید خیلی فشار بیارم ...

مرسی عزیزم اخه یه جوری قشنگ توضیح میدی آدم خوب دلش میخواد ببینه،اگه راستشو بخوای خودمم تو این موردا تنبلم،بازم مم

عزیزم ۱۳ساده الان حدودا چه قیمتیه؟

من حدودا دو هفته قبل خریدم ۵۰ تومن

بعدش چون واردات ازاد شد حدودا چهار تومان ارزون شد

الان رو خبر ندارم 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810