2777
2789
عزیرم لطفا روش محاسبتون برای خرید سوت هم بگید مثل همین خرید دوستمون

عزیزم با مثال میگم 

مثلا شما ۶۰۰ سوت طلا خریدید قیمت تابلو ۳۵۰۰

طلا فروش بهتون قیمت داده ۲۴۰۰

شما باید ۰/۶ رو در ۳۵۰۰ ضرب کنید که قیمت طلای خام و بدونید

۰/۶×۳۵۰۰=۲۱۰۰

یعنی ۳۰۰ از شما میخواد بیشتر بگیره

برای اجرت حساب کنید اول ۳۰۰ رو بر ۰/۶ تقسیم کنید که اجرت برای یک گرم طلا رو بدونید

۳۰۰÷۰/۶=۵۰۰

یعنی برای یک گرم ۵۰۰ اجرت حساب میشه

بعدم که ۵۰۰ رو تقسیم بر ۳۵۰۰ میکنید که درصد اجرت براتون به دست بیاد

۵۰۰÷۳۵۰۰=۰/۱۴

اجرت رو ۱۴ درصد براتون حساب کرده

(محاسبات رو از راست به چپ بخونید)

بچه ها شما با ۱۴ سال سابقه تو‌کار زیبایی حاضرین بنا به شرایط که منطقه تون روعوض کردین الان برین توسا ...

نمی دونم چقدر از لحاظ مالی به درآمد خودت نیاز داری ولی واقعا بخواین بچه رو توی هر سنی که باشه از صبح تا غروب تنها بزارید کار درستی نیست 

الهی که روزی برسه که تمام مادران سرزمینم از روی اختیار و با کمال آرامش  سر کار برن 🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰۷ متقاضیش زیاد و بازار فروشش خیلی خوبه ، سودش هم خوبه سورن برا استفاده خوب نیست اگه موتور جدید باش ...

ممنون گلم لطف کردی

فقط  یه سوال مثلا تارا ۱۵۰ اختلافش با بازار مگه نیست

چرا حواله شو ۱۵۰ میخرن؟مگه راحت نمیشه با همون ۱۵۰  و پول پرداختی نمیشه صفر خرید

اینو متوجه نمیشم یا بازم گرونتره تو بازار؟

40 تومن داشتیم رفتیم واس خرید طلا.همیشه ما بدون اجرت 5 درصد می‌گرفتیم بار قبل طلای شکسته 2 درصد گرف ...

در راستای صحبت دوستمون که پرس و جو کردن و طلا فروش منصف پیدا کردن

خواستم بگم بچه ها واقعا اینو جدی بگیرید 

مثلا اگه شما یک درصد اجرت بدید واسه ۱۰۰ میلیون میشه یک میلیون چیز زیادی نیست به چشم نمیاد

حالا فرض کنید ۱ میلیارد طلا جمع کردید و میخواید برای خرید خونه بفروشید 

طلا فروش بهتون میگه یک درصد کم میکنم میخرم ازتون

یک درصد یک میلیارد میشه ۱۰ میلیون 

مطمئنا ۱۰ میلیون وقتی آدم بخاد خونه بخره خیلی به کارش میاد

در صورتی که اگه یه طلا فروش پیدا می‌کردید که به قیمت تابلو برداره ۱۰ میلیون به نفعتون میشه

این فقط مثال یک درصد بود اگه ۷ درصد بخرید و سه درصد هم زیر تابلو ازتون بردارن

واسه یک میلیارد میشه صد میلیون اجرت خرید و فروش

اینا رو نگفتم که طلا با اجرت نخرید دیگه خواستم ببینید با چه عددای بزرگی روبرو هستیم

پس یکم پرس و جو کردن واسه پیدا کردن طلا فروش منصف ارزشش رو داره واقعا

اگه شیراز هستید یا اطرافش طلا فروشی که من میفروشم به قیمت تابلو برمی‌داره طلارو

آدرس هم همینجا میذارم هر کس خواست

بازار زرگرا پاساژ فاخر طلای دماوند

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم میشه بگی قسط‌های وامم رو‌ کجای ویپاد نشون میده ؟پیداش نمیکنم

سلام عزیزم روی همون قسمت تسهیلات باید برید ولی وام برایند بعد از یک ماه و وام پشتوانه بعد از ۱۰ روز پرداخت اقساط رو نمایش میده ‌

عزیزم وقتی سوت داره حسابش سخته ادم نمیدونی اون مقدار سوت رو چطور حساب کنه اونم یک توضیحی میدید ممنون ...

عزيزم اگه مثلا ۲ گرم و ۶۰۰ سوت بود به جای عدد ۲ ، ۲/۶ بذار همین فقط بقیه محاسباتش مثله همه

اومدم یه تجربه از خودم بگم و برمیه وقتایی تو شرایط نا مناسب یه تصمیم هیجانی میگیریم و نظم و برنامه ز ...

چقدر نکته خوبو به جایی گفتید عزیزم،دقیقا همینطوره ادم که میره تو خط پس انداز انگار دیگه نمیشه ازش بیای بیرون،چون خودمم دقیقا همین چند وقت تو شرایط شما بودم و دیدم واقعا دیگه داریم فشار زیادی تحمل میکنیم و ترمز کشیدم و زدم کنار تا یکم نفس بکشیم و از این سن و ازاین لحظه زندگی بتونم لذت ببریم،

بقول همسرم تو مسیر پنج ساله ایی که میخواییم به هدفمون برسیم و تو این پنج سال له و داغون بشیم و وقتی به هدفمون رسیدیم دیگه هیچ رمقی نداشته باشیم که بتونیم ازش لذت ببریم بهتره تو بازه زمانی هفت ساله به هدفمون برسیم و تو این مسیر هم لذت ببریم و تا وقتی به هدفمون هم رسیدیم روح و روانمون داغون نباشه و بتونیم لذت به هدف رسیدمون رو ببریم،

دوستانه جان ❤️

سلام و درود به قلب های شما و وجود شما

حال دلتان خوش و خوب

ماشالله به جونتون و خداقوت به انگشتان مهربانتان که برامون مینویسید، و خورشید تاپیک هر روز طلوع زیبایی داره به نور وجود شما و قوت و قدرت دستان شما که می نگارید. 

با همه ی قلبم سپاس گزارتان هستم ❤️

خوب اگه ۲۳۰ رو نیاز نیست بذارید خوب چه بهتردیگه چرا بدید به همکارتون خودتون حواله رو بفروشیدمیتونید ...

😑خرید و فروش حواله خودرو غیرقانونیه بعدش ببره نمایندگی بفروشه!!!!!!

اگه به اسممون دربیاد پولشو چه جوری بلید بدیم؟دنا پلاس بهتره یا تارا.قیمتشون چنده

تا یک هفته فرصت داری پول واریز کنید.تو دیوار زنگ بزنید به چند نفر که حواله خودرو میخرن.

اشتباه نکنید یوقت یه مدت بود که کسانی که حواله میخریدن می‌گفت وجه اولیه واریز کنید بعدش ما ازتون میخریم.یعنی ۲۳۰ملیون به اضافه نصف اختلاف قیمت کارخونه با بازار

دوستانه جان ❤️سلام و درود به قلب های شما و وجود شماحال دلتان خوش و خوبماشالله به جونتون و خداقوت به ...

پوراندخت اگر در این محفل زیاد دست به قلم نمیشوم، فقط به یک دلیل است، 

و آن هم حفظ مسیر و خط مشی تاپیک هست، 

که دوستانی عزیز، چون شما،  بهتر و بیشتر از من مقتصد، کدبانو، آشنا به اصول حسابداری و اقتصاد و پس انداز هستین، پوراندخت فقط شعر میگه 😊😂🥰

بسیار از شما آموختم، از همه ی شما، اخلاق، و زندگی آموختم و همچنان می آموزم. دوباره و دوباره و هزارباره تشکر میکنم که باید زبان قدردانی داشت و خوبی هایتان را به زبان آورد. ❤️

دوستانه جان ❤️

تابستان گرم را میگذرانیم، خدا کند این گرم شدن کره ی زمین، نعمت هایمان را کم نکند، و ما در پی نعمت،  بی تاب و بی طاقت نشویم،

لطفا همگی آب را دریابیم، میدانم که بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی و صنعت هست،

ولی ما هم، در مصارف خانگی، میراث داران نیکو و منصفی برای آب باشیم، 

در طول روز، در شستشو، در پخت و پز، در رفت و روب، لطفا آب را به اندازه استفاده و مصرف کنیم، که این نعمت را بیشتر و بهتر حفظ کنیم. 

به واقع، در حیرتم از خلقت آب ❤️ 

از آب آموختم، وقتی با درخت همنشین شد، آن را سبز و پر بار کرد.

وقتی با آتش ملاقات کرد، آن را خاموش کرد

به ناپاکی که رسید، آن را تمیز کرد.

با آرد که هم آغوش شد، آن را آماده طبخ کرد.

وقتی با خورشید متفق شد، رنگین کمان ایجاد کرد.

ولی اگر تنها بماند 🥹 و اگر تنها بماند،  رفته رفته گندآب می گردد. 

دل آدمی هم، به مانند آب است، وقتی با دیگران است، زنده است ❤️

و در تنهایی مرده و گرفته.

« باهم » بودن هایمان ❤️🥹

2810