2777
2789
عزیزم اگه به اسمتون دربیاد و خودتون بتونید ۲۳۰ تومن اولیه رو جور کنید بذارید مطمئنا بعدا حوالشو حداق ...

اگه اشتباه نکنم ۲۳۰ برای طرح مادران گفتن احتیاجی نیست

اصن سر درنمیارم🥲 ینی اسمم در بیاد باید تو دیوار بزارم فروش حواله ..خودرو؟

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام ایام به‌کامتون جیباتون پر  پول صندوقچه هاتون پر سکه و طلا

گزارش ک چ عرض کنم یکم صحبت کنم. برم 

عااااااقا خیلی گرون شده همه چی از شونیده بگیر تا میوه و ....

من دیدم اینجوری پس اندازم داره کم میشه هفتگی یه‌تومن بودجه رو کردم ده روزی یه‌تومن 

حالا ببینم میرسااااانم یا نه 

این ماه شدیدا پر خرج  داره پیش میره ک کنترلش داره سخت میشه 

متاسفانه تو‌این گرما مواد شوینده هم بیشتر ‌مصرف میشه 🚿🧼🧺

دوتا کادو تولد زوری دادم 😏

باید پادری  ست فرشا بخرم ک از مهر ماه براش بودجه میذارم تا قبل از عید تهیه بشه 

صیفی جات 🥔🧅🍅 یکم بیشتر  خریدم  ولی تقسیم کردم و قایم کردم ک به چشم نیاد اگر تا اخر ماه برسونم ک عالی میشه 

ولی کلی وسیله برای فیریزر لازمه سبزی های مختلف وقتشو ندارم بایدخورد شده  حاضری تهیه کنم 😬😬

من همچنان پولم دستم نرسیده و نقدینگیمو به صلاح دید خودم تبدیل نکردم تا ثابت بشه قیمت طلا 

پارچه هایی ک خریدمو. وقت کردم یکیشو فقط برش بزنم ولی خوب شدیدا لازم هست وقت بزارم و تموم کنم چون لباس لازمم 

در راستای رسیدگی و توجه به‌خودم کوکتل پا  ک تموم شده بود و رنده پا ک خوب نبود رو تمدید کردم 

آبرسان و کرم دور چشم خریدم به همراه ماسک صورت

بچه ها از تخفیفات غافل نشید ولی بر اساس لیست خرید کنید من از تخفیفات اوکالا و اسنپ استفاده میکنم  و تخفیفی ک شامل شده رو میذارم تو باکس رسیدگی به‌خودم 

ولی میگم لیست داشته باشین واسه اینه ک همسایمون هر روز داره سفارش میذاره و اون روزی میگه بیشترر از قبل خرج شد ک لیستشو نگاه کردم دیدم کلا چرت و پرت  میخره 

مثلا انواع و اقسام دستمال کاغذی 

هرروز نوشابه چیپس ابمیوه  ـ چند مدل بستنی_نرم کننده مو ک اصلا استفادش نمیشه چون موهاش پسرونس 

میگم اینارو چرا گرفتی گفت تخفیف داشت 😑😑😑😑 ...خوب اینا میشه هله هوله چرت و پرت

هدف

لیست 

برنامه ریزی

مدیریت 

تبدیل نقدینگی 

اینا باهم باید انجام بشه 

تصمیم داشتم برای هدیه یه جشنی سکه بخرم ولی به دفتر خیر شرم نگاه کردم دیدم  سال ۹۸ چهل هزار تومن  کادو‌داده برای سه‌نفر  ک ورودی یه نفر برای  عروسی هم‌نمیشد دارا هم هستن شکر خدا حالا من حساب کردن طلا اون موقه تو اوجش ۴۰۰ ۵۰۰ بوده ک  الان ۳۵۰۰ هست منم ۳۵۰ میدم برای دونفر 

مشکل این‌وسط همسرمه ک  باید راضیش کنم 

@masumehjoon   بلا به دور عزیزم 

به من مربوط نیس ولی خوب کردی قبول نکردی  این سن برای ازدواج مناسب  نمیبینم به شخصه به‌نظرم یکم تو اجتماع بچرخه  هدفاشو پیدا کنه بعد انشالله به اهلش و با علاقه ازدواج کنه خوشبخت باشه انشالله 💖😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اشتباه نکنم ۲۳۰ برای طرح مادران گفتن احتیاجی نیستاصن سر درنمیارم🥲 ینی اسمم در بیاد باید تو دیوا ...

خوب اگه ۲۳۰ رو نیاز نیست بذارید خوب چه بهتر

دیگه چرا بدید به همکارتون 

خودتون حواله رو بفروشید

میتونید به خود نمایندگی ها هم بفروشید

از نمایندگی برید سوال کنید شاید خودشون بخرن 

سلام عزیزم ، برای وام فوری هم باید امتیاز جمع کنید .

سلام خسته نباشی گلم .یه سوال داشتم من وام ده تومنی ویپاد یکجا تسویه کردم که ۱۵ بگیرم ولی مینویسه بهبود رفتار مالی وقفله برام .با اینکه بیشتر از ۳۰ میلیون تو حسابم پول هست و کارتم تراکنش داره ...واقعا دارن سنگ میندازن جلو پا یا اعتبار ندارن یا چی؟؟؟اگه راه حلی داری بگو عزیزم وام همسرم هم ۲۵ باز نمیشه به پشتیبانی زنگ زدم میگه از رسوب پول استفاده کنین ولی معلوم نیست کی باز بشه سیستمی هست دست ما نیست🤔

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام خانم ها من اولین بار که میشنوم تو ماه صفر طلا بخرید خوبه . کسی اطلاعاتی داره؟اخه تا جایی که من شنیدم گفتن ماه صفر ماه گناه و معصیت و عزاداری و بعضی ها میگن نحسی هم هست 

سلام خسته نباشی گلم .یه سوال داشتم من وام ده تومنی ویپاد یکجا تسویه کردم که ۱۵ بگیرم ولی مینویسه بهب ...

سلام عزیزم ، بگذارید ۱۰ روز همین ۳۰ میلیون داخل حسابتون بمونه احتمالا باز بشه براتون ولی کلا برای وام پشتوانه ویپاد اذیت میکنه برای مبالغ بالا .

الان برای من هم تا ۲۰ میلیون خوب بود و باز شد ولی بعدش هر کاری کردم باز نشد .

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید همکار همسرم بهشون گفتن ب خانمت بگو طرح مادران ایران خودرو ثبت ن ...

اگر به اسمت در بیاد یکی از اون 5 الویتت  باید توی یه هفته کل پول اش رو واریز کنی توی یه هفته میتونی جور کنی 

50 میلیون الان بهتر از هیچی سال های بعد هست معلوم نیست این طرح مادران سال دیگه بهتون تعلق بگیره یا نه 

كلن عزیزم وقتی پولی نمیزاری  و طرف قرارع کل پول رو بزاره اوکی هست این قضیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانمتو اون صدا و اون حسی رو از من متوجه میشی که درون خودت داریاین رو جدی گفتم ها.

عزیزمی😍😍❤💛💜

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام به همه ی دوستان تاپیک

یه گزارش بدم واسه مرداد قبلا اینجا گفتم که حدود۱۰روزپیش ۸۰میلیون وام گرفتم تصمیم گرفتم بذارم ویپاد تا وام۴۰تومنیشو بگیرم ولی متاسفانه از روزی که من پول دستم رسید طلا همینجور رفت بالا به پیشنهاد یکی از دوستان اینجا گفتم نصف پولو طلا بگیرم بقیشو سکه جمع کنم ۲۰تومنم خودم داشتم میشد۱۰۰میلیون ولی تقریبا۳۵میلیون بدهی دارم بادید بدم دیگه رفتم طلا فروشی میخواستم۵۰تومنشوالنگو بخرم هم واسه پس اندازهم مصرفی سه تا النگو گرفتم ۱۷گرمو۲۰۰سوت طلاگرمی ۳۵۴۰بود میشه بگین خوب حساب کرده النگوها نو بود هرچند از نصف پولم بیشترشد به مبلغ ۶۵میلیونو۷۰۰هزار

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید همکار همسرم بهشون گفتن ب خانمت بگو طرح مادران ایران خودرو ثبت ن ...

سلام عزیزم 

شما طرح مادران رو ثبت‌نام کن. برخلاف سایر ثبتنامی ها طرح مادران نیاز به پول اولیه نیس.انشاالله اگه اسمت در اومد میتونی حواله شو بفروشی به قیمت خیلی بالاتر از ۵۰تومن

اون موقع ممکنه خود همین دوست همسرت از شما ۲۰۰هم برداره ،در صورتی که کمی طماع باشی ،که در این مورد چیز بدی نیس.

خود شرکت خودرو هم حواله رو ازت میخرن.البته موقع ما اینطوری بود.

ولی با هیچکس فعلا قرار مداری نزارین.فعلا فقط ثبت‌نام کن و منتظر نتایج باش‌.به اون همکار هم بگین چون پول نمی‌خواد ،خودمون ثبت‌نام میکنیم ،انشاالله در اومد حواله شو می‌فروشیم.

و اینکه ماشین هایما رو راستش من خبر ندارم بازارش چطوره ،بهتره سمند سورن یا ۲۰۷یا چیزی که بقیه دوستان میدونن خوبه ثبت‌نام کنید 

خب 

بنام خدا

امشب من به حول و قوه الهی تونستم وام ۳۵میلیونی 😁😁ویپاد رو بگیرم.

در این بین خیلی ممنونم از مامان و بابام که پولشونو امانت به من دادن و همچنین از همسرم که وامش رو با اینکه چک داده بود به من داد تا یک هفته تو حسابم بمونه.

و از تمامی دوستان که باعث آشنایی من و ویپاد شدن.🥰

خب من ۳۵وام برآیند گرفتم .و چون قبلاً وام ۷تومنی پشتوانه رو گرفته بودم میبایست اول اونو تسویه میکردم.

پس الان چقدر برام مونده »»»»۲۸میلیون تومان

من قصد دارم النگو زینتی بخرم البته اگه همسر عزیزم بابت قسط و قرض های فراوانی که داره ،ازم میگیره

النگو من ۳۳الی۳۴قیمتشه 

باقیشو از کجا بیارم ؟

خدا می‌دونه 

انشاالله که همه مون به خواسته هامون برسیم 

عزیزم قیمت گرم طلا چند بودمن با طلای ۳۵۰۰ حساب کردم۲۸۵ تومن بیشتر ازتون گرفته که میشه ۸ درصد

عزمزمه گفت با طلای خام حساب میکنم من سر در نمیارم میشه روش محاسبه طلا رو با زبون ساده بهم توضیح بدی حس میکنم هرسری میرم یکم بیشتر ازم میگیره یجورایی کلاه میذاره سرم با اینکه سر درنمیارم

وام ویپاد گرفتم ی تومن درحالیکه کارتش هنوز دستم نرسیده بعد انصراف زدم الان اون یه تومن خودم که زدم ب ...

عزیزم ویپاد خودش پشتیبانی داره 

سوالتو از خودشون بپرسی زودتر به جواب میرسی تا اینکه اینجا مطرحش کنی

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

@masumehjoon    

سلام معصومه جون ، خدا سلامتی بده انشاالله 

خوبین؟

چقدر پاقدم من سنگین بود ،به محض اینکه نام و رمز کاربریمو بلاخره پیدا کردم اومدم ازت مشورت بگیرم ،که دیدم نیستی

بازم الحمدالله که به خیر گذشته و الان پیش مایی

من از طرف جامعه ی مردا ، پدرا ازت ممنونم که حال شوهرتو با حرفات ،با سیاستت خوب کردی ،اجرت با امام حسین 

حالا چرا جامعه مردا ،چون من طرفدار صد آتیشه بابام هستم وقتی گاهی مامانم بهش غر میزنه و تیکه میندازه ،حالم خراب میشه و می‌خوام واسه ناراحتی بابام بمیرم.البته مامانم هم بابامو خیلی دوست داره ها ولی بخاطر تصمیمات مالی اشتباهی که داشته هرازگاهی دیگه یک چیزی میپرونه.

معصومه جون تو کامنت بعدی مشکلمو میزارم راهنمایی می‌کنی لطفاً 🥺 🥺 

2810