2777
2789
سلام عزیزم ، کارت های اعتباری رو فقط میشه کارت کشید ، با د ی ج ی پی هم شاید بشه نقد کرد ولی مطمئن نی ...

ممنون 

ینی میتونم طلا فروشی یا جای دیگه کارت بکشم چ خوب.

اول فک کردم خودشون فروشگاه مشخص میکنن!

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم راهنماییم کنید مثلا من خیلی دوس دارم دماغم رو عمل کنم چون واقعا نیاز ب عمل داره و گوشتی یا چند عمل زیبایی دیگه از طرفی میخوام پس انداز کنم ...چیکار کنم این وسط

و اینکه این همه پس انداز کنیم و طلا بخریم آخرش ب چ درد میخوره‌؟

دوستان درمورد میکروبیندیگ وشیدینگ لب سوال دارم اگه کسی جواب بده ممنونم .دخترم میخواد لاین تتو میکرو وشیدینگ یاد بگیره ایا زود به درامد میرسه ؟یا لاین دیگه انتخاب کنه .الان باید ۲۵هزینه کنه .

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
چون قشم منطقه آزاده فقط یه پست داره خیلیا با لنج جنس رو می یارنبندرعباس و از اونجا فارس یا شهرای د ...

آره پست تیباکس دارن و گرون هم میگیره من یک سرخکن بدون روغن ۸لیتری دوستم از اونجا برام خرید و پست کرد نزدیک ۱تومن هزینه ارسالش شد با تیباکس تاخوزستان.

ولی اینا ۷۵هزینه پست برای سه تا شال گرفتن اونم ساده به جای شاین مجلسی فرستادن.

عزیزم سنگدان مرغ بیشترین می ان آهن رو دارههم متخصص داخلی برای خودم تجویز کرد هم پزشک اطفال برای پسرم ...

چقدر خوبه کسایی که اطلاعات تغذیه ایی دارن برامون بنویسن،

که مثلا چه مواد غذایی باهم قاطی به ارزش غذایی خوبی بوجود میاد ،یا چیزایی که نباید باهم قاطی بشن و بقیه چیزاااا

اگر برای فروشش مشکلی ندارن بردار یعنی مثلا تا پایان اقساط نتونی بفروشی خوب نیس💚مثلا بعداز یکسال بتو ...

سند به نام هست ولی اینکه داره به خاطر ۵۰۰ میلیون که قسطی میشه ۳۲۵ تومن سود میگیره یکم زورم میاد 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
وااای منم چقدر حرص خوردم که سوسیسا رو خورد😂دقیقا حرف شما متینخانواده ی شوهر من اولین باری که بعد از ...

با احترام به نظر شما 🌹

(چون حرف یه بچه هست من نتونستم رد بشم و نظرم رو نگم )

پسر خواهرشوهرتون کار اشتباهی نکرده ،مکالمه رو شما شروع کردید و ازش پرسیدید دوست داره یا نه 

و اینکه اگه غذایی رو دوست نداریم اصلاا مجبور نیستیم بخوریم البته ادب حکم میکنه اعتراضی هم نکنیم 💖البته سن اون بچه هم باید در نظر گرفته بشه

اون پسر هم با شما راحت بوده که  گفته سس مایونز دارید یا نه؟بعد هم که متوجه شده دارید به پسرتون گفته براش بیاره

و اینکه یهو این مدلی حرف زدن پسرتون با مهمان صحیح نیست 

مهمان تقاضایی داره که نامعقول نیست و باید براش به جا آورد نه اینکه ازش ایراد گرفت 

من نظر خودم رو گفتم عزیرم (گفتم چون بحث بچه هستش و اینجا یک محیط عمومی هست و خیلیااا  پست شما رو میخونن  نمیتونم رد بشم چون شاید خیلیا تاثیر بگیرن و همین رفتار رو با فرزند خودشون داشته باشن)

شما در سبک زندگی خودتون آزادید و هر طور که صلاح میدونید میتونید با پسر عزیزتون رفتار کنید و خیلی خوبه اینجا نظرات مختلف ارائه بشه

راستی عزیزم حساب مهربانی ام الان بهم ۲۲۱ تومن وام ۶ ماهه میده فردا مستاجر خونه برام ۲۰۰ تومن میزنه. ...

سلام گلم میشه ی لطفی کنید این وام رو برام کامل توضیح بدید من ب دنبال ی توضیح میگردم اینجا پیدا نکردم 🩷🩷خدا خیرت بده 🌼🌼

برای چه بانکی هست؟؟ 

برنامه ای داره نصب کنم بدون اینکه برم بانک؟؟؟ 

من‌گردش مالی خوبی دارم در طی ماه ینی همه درآمد شوهر جان میاد ب کارت من ینی حالا من این پول ها رو بخوابونم ب حساب ب منی ک خانه دار هستم هم وام میدن؟؟؟

راستی پول باید چقدر توی حساب بمونه تا بشه وام ۳۰۰ رو گرفت؟؟؟ 

ممنون میشم جواب بدید🥰🌼🌼

خوب عزیزم این که بتونیم وام بدون سپرده گذاری بگیریم که صد البته بهتر هست و به همین خاطر هم هست که هم ...

سلام عزیزم من دنبال یه وام ۱۰۰ تومنی هستم که نهایت یه ضامن بخواد چون ضامن ندارم ۱۰۰ تومن هم خودم دارم که از ویپاد گرفتم میخواستم اگه با سپرده هست مدت خواباندند طولانی نشه نهایت یک ماه دو ماه هم برام زیاده شما بانکی رو می‌شناسید که اینطوری وام بده و شرایطش سخت نباشه چون خیلی به این پول نیار دارم و پول خودمم بدن 

دوستان لطفا راهنماییم کنید من پنج ساله که متاهلم یه دختر دوساله هم دارم توی خونه پدرم در رفته کامل ب ...

به نظرم منطقیه💖اگه حالتون رو خوب میکنه 

هیچ چیزی مهم تر  از حال دل خوب نیست 

سلام گلم میشه ی لطفی کنید این وام رو برام کامل توضیح بدید من ب دنبال ی توضیح میگردم اینجا پیدا نکردم ...

سلام عزیزم 

وام مهربانی از بانک ملی 

در قدم اول باید تو سامانه بام افتتاح حساب کنی 

وقتی کارت به دستت برسه ( من این قسمتو نمیدونم چون دوستمون برام این مرحله رو رفته )

به راحتی از تو سامانه بام میتونی بری و از قسمت تسهیلات 

محاسبه گر داره و میتونی ببینی با توجه به شرایطت  چقدر سپرده و چه مدت بازپرداخت برات خوبه❤️

ضامن هم کد ملی شو میدی تو سایت و بعد از اعتبار سنجی بهت میگه ضامن ات خوبه یا نه 

با رتبه اعتباری خوب برای خودت و ضامنت به راحتی میشه وامو گرفت 

من رتبه اعتباری ام D هست ضامنم حتما باید رتبه اعتباری اش A باشه 

2810