2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم هست تومن مخفی رو بذار همون‌طور مخفی باقی بمونه ..باهاش طلای شکسته ات رو ...

مرسی عزیزم چشم برم ببینم قیمتا اجرتا وزنا چجوریه  نه عجله ای ندارم دوتا عروسی در پیش داریم ک دوست دارم اون موقه داشته باشم هر‌چی سنگین تر   دست ادم برای خرید باز تره 

دلیل تبدیلمم اینه همسرم چند ماه دیکه میخواد سرمایه اضافه کنه میدونم قبل از اینکه سختی وام و جمع کردنشو بکشه  میخواد رو شکسته ها حساب باز کنه ( ولی زینتی باشه نمیکنه این‌کارو)

ک بعدا مثلاااااا به گرم پس بده 😂😂😂 این هشت تومن با پس انداز ماه های قبل در واقع چهار گرم بدهی ک بهم به وزن ژلا داشت و بدون اینکه بفهمه پس گرفتم 

حالا جدا گذاشتم کنار ک یه روزی دری به تخته خورد خوابزده شد  اشتبااااااها پس داد اینو بزارم برای کمک به اسم وام  یا قرض از کسی  بهش بدم 

توکل بر خدا 

برم‌ببینم چی گیرم میاد برم دست خالی نمیام شکسته دست دوم هر چی باشه میگیرم‌

فوقش دست‌دومو به اشنا با سود جزیی رد میکنم میره برای خرید سرویس‌

مرسی از دوستانی ک  نظر دادن 

شاید از نظر بقیه این کار کلاس کاری نداشته باشه ولی برای منی که برای جمع کردن حتی هزار تومن اون پولا ...

عزیزم جایی‌ک‌من کار‌میکردم  تا  یه‌ماه پیشو و بیای ببینی خندت میگیره از حرص   ته انبار کارگاهشون یه میز چندش و یه فضای خفه 

کنار برادرم همسرم  جفتشون غر غرو  جفتشون لجباز

قشنگ رو مغذم راه میرفتم یه روز وسط زمستون یه پارچ‌اب یخ خالی کردم رو جفتشون 

گفتم دیگه کار نمیکنم رفتن گشتن دیدن شرایط کاریشونو کسی قبول نمیکنه  با افزایش حقوق و جای بهتر مشغولم الان مسیولیتم بیشتر شده یه دونه جنس بدون اطلاع من خارح نمیشه پلی همون کارگاه یه  نظمی گرفته محبورشون کردم  حسابی به فضای اونحا برسن 

و در نتیجه روزیمون بیشتر شده 

چیکار به حرف مردم داری مردم پشت خدا هم حرف میزنن به منم حرف مفت زیاد زذن آره برو کار کن شوهرت ازت بگیره خرج پیشزفتش کنه گفتم تا حالا نگرفته من بعدم نمیگیره خپدم خواستم ک پول ازم گرفته نخوام تهش یه دعواس قرضی  نمیدم و راحت  و کلاس کاری هم فقط مشتری. داره ک نقد دستشه میاد خرید و یا خدمات میگیره هیچ کاری الان کلاس کاری‌نداره فدات شم 

پول داشته باشی تو کیفت  با کلاسی نداشته باشی  نیستی 

مدرک تخصیلی منم فوق لیسانسه ولی رشته من اشباح شده و الان با علاقه سختی کاری  میکنم و به درس و مدرکم نمیدم  فقط عمرم الکی رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومای عزیز. خانومایی که تهران هستید میشه یه راهنمایی کنید لباس مجلسی شیک با قیمت مناسب از کجا ...

سلام عزیزم، نمیدونم دوستان راهنمایی کردن یا نه. هم امامزاده حسن میتونی بری و هم پاساژ شانزه لیزه با یک و نیم میتونی برای خودت لباس زیبا تهیه کنی

ممنون عزیزم.. سپاس از نظرتون واقعا با حرف امثال شما میبینم چقد اشتباه داشتم و دارم خدا کمک کنه درست ...

خودتو سرزنش نکن تو هم آدمی و پر از احساسات

پر از عقده پر از خشم پر از غم

ولی سعی کن یه مدت روی رفتار اون زوم نباشی رو رفتار خودت تمرکز کن الکی براش زبان بریز

ببخشید وام مهربانی چقدر و چند مدت سپرده داشتین؟

من از اسفند حساب داشتم فکر میکنم 

موجودی ام از ۴۰ تومن کمتر نبوده 

این بیست روز آخرم بخاطر معامله خونه ای که داشتیم پول ها تو کارت من بود که حدودا ۲ میلیارد بود 

الان مجددا حسابم خالی شده که فردا دوباره ۲۰۰ واریز میشه 

✅ ولی بهترین کار افتتاح حساب مهربانی و ثبت نام تو بام هست اونجا راحت با اپلیکیشن میتونید حساب کنید 

البته اینجا دوستان میگفتن بانک ملی طرح جدیدی گذاشته که از مهربانی بهتره ولی اسمشو نمیدونم 

سلام خانمای گل یه سوال دارم همسرم و برادرش بل هم یه مغازه دارن ۵۰ ۵۰ سرمایه گذاشتن حتی زحمت وقتی که میزارن همه چی ۵۰ ۵۰ ست

ولی برادرش یک ونیم برابر ما سود میبره البته همسرم بهش میده چون دخل و خرج دست اونه

میگه چون اونا مستاجرن و تو شاغلی (من) درآمد دارم 

میگم مرد حسابی چ ربطی داره هر کار میکنم قبول نمیکنه یعنی محاله توجیح بشه

به نظرتون اگه از حسابش بردارم گناهه چون کارتش دست منه و متوجه نمیشه 

چیکار کنم 

معصومه جان نظر شما چیه 

نه عزیزم باید برید قسمت تسهیلات و پرداخت قسط رو انجام بدید .خود به خود کم نمیشه از حساب .

سلام عزیزم اگه راهنمایی کنی به من ممنون میشم. من وام ویپاد ۲۰ تومانی تازه گرفتم و از ۲۷ تیر تا ۱ مرداد با کارت خرج کردم حالا چک کردم بخش تسهیلات رو فقط گزارش تراکنش ها رو میده و پیام داده‌ همه  اعتبار مصرف شده. بعد ۳۵ روز گزینه پرداخت قسط میاد یا الان جای دیگه برم.ضمنا  ۳۵ روز از ۲۷ تیر حساب میشه یا ا مرداد 

عزیزم ما با قطار میریم و هتل جدا میگیریم ۴تفریم بچه ها کوچیکه بلیط قطار رفتو برگشت یه کوپه ۴تفره ...

خیلی خوبه 

با بچه ،قطار عالیههه ،کلا من مسافرت با قطار رو خیلی دوست دارم(متاسفانه قطار مازندران هر روز برای مشهد حرکت نداره و یه روز در میون هستش برای همین ما اینسری نتونستیم قطار بگیریم)،ادم خیلی راحته 

با بچه غذا درست کردن هم براتون سخت بود انتخاب خوبی کردید👏👏👏

عزيزاني كه مدرس زبان انگليسي هستين واقعا اين هنر بزرگيه كه از اين هنر كسب درامد كنيد و من خيلي تلاش ...

به خدا ۳ ساله عجیب تو سرمه باز کنم ولی حداقل یه میلیارد میخوام…از کجا بیاد :(

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
به خدا ۳ ساله عجیب تو سرمه باز کنم ولی حداقل یه میلیارد میخوام…از کجا بیاد :(

تو برو جلو تو مدار قرار ميگيري در برات باز ميشه فقط كافيه حركت كني خدا خودش آدمهاي خوبو سر راهت قرار ميده

فقط ترس به دلت راه نده برو....پر قدرت برو💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
وااای منم چقدر حرص خوردم که سوسیسا رو خورد😂دقیقا حرف شما متینخانواده ی شوهر من اولین باری که بعد از ...

یاد دیالوگ نقی معمولی افتادم بنده خدا بچه یه سوال ساده پرسیده پسرتون یه جواب سخت بهش داده😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم جایی‌ک‌من کار‌میکردم تا یه‌ماه پیشو و بیای ببینی خندت میگیره از حرص ته انبار کارگاهشون یه ...

منم مثل شما  ارشد دولتی  دارم بادرس به جایی نرسیدم میخوام برم کمک شوهرم که کارگاه داره  مغازه بزنم جنسی که شوهرم تولید می‌کنه رو بفروشم اما یکم میترسم و استرس دارم به نظرتون انجام بدم اینکارو ؟

من باور دارم خواستن توانستن هست
منم مثل شما ارشد دولتی دارم بادرس به جایی نرسیدم میخوام برم کمک شوهرم که کارگاه داره مغازه بزنم ج ...

سرمایه میخواد و من یکم استرس دارم که نگیره اینکارو مجبوربشم جمع کنم با کلی ضرر

من باور دارم خواستن توانستن هست
2810