2777
2789
بنده هم با شما موافقم ما همیشه میرفتیم سر یخچال و کابینت و هرچی که دوست داشتیم میخوردیم و جالب اینجا ...

موافقم البته این دوستمون بعدش گفتن بچشون مثکه دو سالشه و خب درسته بهتره که بچه دو ساله سر یخچال نره 

ولی در کل ما هم تو خونه خودمون همیشه سر یخچال می رفتیم و هر چی می خواستیم می خوردیم ولی مهمونی که می رفتیم مامانمون بهمون قبلش می گفت یه دونه میوه برداریم 

حتی قبل از رفتن به مهمونی بهمون یه چیز خوراکی می داد که سیر بشیم اونجا نخایم غذا زیاد بخوریم یا همش بگیم گشنمونه 

دوستان ببخشید اینجا جای این حرفا نبود فقط جواب این دوستمون رو دادم 🌸🌸

خب دوستان من طی یک حرکت انتحاری رفتم طلاسی حساب کاربری باز کردم تا با پولای خرد پس انداز کنم،حقیقتش حوصله پارسیان خریدن و اینا ندادم🫣

حالا یه پستی بود یکی از دوستان درمورد طلاسی و میلی گذاشته بودن نمیدونم کدوم صفحه بود برم مقایسه کنم🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دوستان من طی یک حرکت انتحاری رفتم طلاسی حساب کاربری باز کردم تا با پولای خرد پس انداز کنم،حقیقتش ...

لطفا اگر این پست را پیدا کردین ب منم بگید، کلی صفحات را  گشتم ولی خیلی زیادن پیدا نکردم خیلیم زمان بره واقعا

خب حالا من بگم کاری که مامانم این ماه با حقوقش کرد 

۲ میلیون قرعه کشی وام 

۲/۷۰۰ وسایل عمده خرید من بفروشم به درخواست خودم دعا کنید برام فروش بره واقعا به سودش احتیاج دارم دم خواستگاریمه 

شایدم برای مامانم یچیز خوشگل خریدم

۱ میلیون قرض و قسط 

۱ تومن هم خرید خونه 

مونده ۳/۳۰۰

اول هفته همه دوستان گل بخیر و شادمانی❤ ان شالله هفته پیش رو پر باشه از برکت،حال خوب،رزق و روزی... رو ...

سلام دوست عزیز منم از قدمت ازدواجمون ۱۲سال میگذره کل ۱۲سال درحال پس انداز بودیم .الان خیلی از سالهای پیش خرج و برجمون بهتره ولی دیگه توان حتی۵سال پیش ندارم دلم میخواد همه چی رها کنم.

پیام شما منو یاد خودم انداخت.خداخودش یاتوان ادامه دادن بده باهمون روحیه یاتوان رها کردن باحس خوب

دوستان لطفا راهنماییم کنید 

من پنج ساله که متاهلم یه دختر دوساله هم دارم 

توی خونه پدرم در رفته کامل بودم یعنی هرچی میخواستم پدر و مادرم برام فراهم میکردن ( خدا رحمتشون کنه مادرم چهار سال و پدرم یکساله که دیگه پیشم نیستن 😢) 

وقتی ازدواج کردم همسرم درگیر بدهی خونه سازیش بود که طلاهامو دادم بهش که این اشتباه اولم بود 

بهرحال ازدواج ما موفق نبود و بارها تا پای طلاق رفت این بین از همسرم چندتا کلاهبرداری میلیاردی شد تا الان هنوز درگیرشیم و نزدیک ۶۰۰_۷۰۰ میلیون مونده ازش 

حقوق همسرم کلا میره پای قسطای خودش 

همسرم هرماه ۶۰۰_۵۰۰ میده به من که کلا خرج صیفی جات و اسنپ میشه خودمون ماشین نداریم 

خودم ۴ تومن درامد دارم که امکان افزایشش فعلا نیست 

هربار میرم بیرون احساس خیلی بدی دارم چون حس میکنم لباسام مناسب نیستن ( با اینکه گرون خریدم اما به دلم نیستن دیگه) 

موهام بخاطر دکلره اسیب دیدن 

پوستمم داره جوش هاش اذیتم میکنن 

الان ۳ تومن موجودی دارم 

منطقیه برم ۲ تومن هم وام ویپاد بگیرم برم لباس بخرم و به پوستم برسم؟

امکان مشاوره رفتن هم تا ماه های اینده ندارم 

میشه راهنماییم کنید که چجوری میتونم از این ۴ تومن استفاده کنم که اینقدر افسرده نباشم 

من فقط زمانی که زیاد پول دارم احساس خوبی دارم

خوووب سلام علیکم  احوالات چطور مطوره 🥳🥳🥳

نیاز به مشورت ریالی طلایی دارم😊😊

من ده گرم حدودا طلای شکسته دارم هشت میلیون نقد الان دارم

پونزده میلیونم یک هفته ده روز دیگه دستم‌میرسه

حالا چنتا گزینه‌رو میزه‌😂😂😂

۱)شکسته و نقدیارو بریزم وسط و یه نیم ست یا ست دستبند انگشتر بخرم ؟؟

۲)فقط نقدیارو ببرم قد همون دستبند یا النگوی اسپرت  بخرم 

۳)هشت‌میلیون و ک مخفیمه ببرم طلای شکسته بخرم 

۱۵تومنم‌بعدا طلای شکسته بخرم‌تا جمع بشه قد وزن‌یه‌سرویس در بیاد‌ بعد بخرم ؟؟؟

@masumehjoon    چی صلاح‌میدونی عزیز

و باقی بچه ها نظرتون چیست ؟

من هدف مالیم کم کم  پنج سال دیگه محقق میشه قصد داشتم امسال ماشین ثبت نام کنم ولی دیدم چای معطل قند دورم زیاده 

منصرف شدم 

و همون به خرید ملک و زمین  فکر میکنم و‌برای اون جم میکنم 

سلام خانوما.من ۲۶ تومن پول دارم ۱۳ هم قرعه. قرار شده همسرم هم ۱۱ بده که سرجمع بشه ۵۰ که طلا بخرم.تا ...

به نظر من طلا بخر

اما همه پول رو به یک تکه طلای ۵۰ میلیونی نده

چندتا تکه بخر که اگه بر فرض پول جور نشد لازم نباشه کل طلا رو بفروشی

مثلا اگه ۱۰ تومن کم میارین فقط انگشتر رو بفروشی و باز مثلا گوشواره و پلاک برات بمونه 

تا آبان طلا بالا میره برای همین دست و دلت نلرزد برای خرید طلا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خوووب سلام علیکم احوالات چطور مطوره 🥳🥳🥳نیاز به مشورت ریالی طلایی دارم😊😊من ده گرم حدودا طلای شک ...

سلام عزیزم.

به نظر من همون یه هفته  دیگه ۱۵ و ۸ رو طلا بخرید...شکسته ها باشه پس انداز....

چون هدف بزرگتری دارین

2810