2777
2789
جالب بود شاید اونا علاوه بر خرج کردن دنبال راه‌هایی برای افزایش درآمدشون بودن من خودم همسرم به شدت ...

نه عزیزم اونا با ولخرجیا به شوهراشون یاد دادن برو تلاش مضاعف کن 

منم با کارام بهش فهموندم زندگی راحته با هزینه های کم 

اونم لاکپشتی داره میره جلو .اتفاقا من شاغل بودم

هیچی هم ندارم چون همشو ریختم پای قرضاش پای شروع کار جدید

منکه توصیه میکنم بی ملاحظه گی به نفع مرداست

سلامت باشی عزیزم ممنونم از لطفت 🙏❤️خدا به مامان مهربونت عمر با عزت بده 🌹من اصلا نمیتونم اینجوری بگ ...

منم دقیقاااا مثل خودتم ستاره جان 

بخصوص اون منتی که گفتی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان_سبحان۷عزیزم من فروردین وام فوری از مهر گرفتم ده تومن الان نگاه کردم ک از اردیبهشت تا تیر معدل ...

خیر وام فوری یکبار

امتیازی میتونید بگیرید

وام فوری تا پایان اقساط نمی‌تونید بگیرید

معصومه جان ما چندین نوع تفکر اقتصادی داریم یکیش همووه که شما میگین بودجه بندی و قناعت و پس انداز منم ...

هزاااران لایک 

واقعا ی سری تفریحات و خرجها تا ادم جوون هس میچسبه 

پیر شدی نه حوصله ای هست نه سلامتی به اون صورت ک قبلا بوده 

من گاهی میخونم این تاپیک رو 

میبینم بعضی خانمها چجوری ب خودشون و خانواده اشون سخت میگیرن ک پنجاه سوت بیشتر طلا بخرن

جز خاطره بد برای بچه هاتون چیزی ب جا نمیزارید 

یکیش مادر خودم.....

عزیزم چون قناعت کردم شوهرم تنبل بار اومد دیگه اونا زناشون انقد خرج دلشتن مرداشون بفکر افتادن باید بی ...

صبح بخیر عزیزم، همینه که من از اول این تاپیک گفتم قناعت و مدیریت باید زیر پوستی باشه، نباید همه ما رو به اسم یه آدم مقتصد خسیس بشناسن و خودمونم نباید تو دام خساست بیفتیم، ‌ما درآمدمون رو با توجه به خروجیمون مدیریت می کنیم قناعت ثروت بی پایان هست و خساست زجر بی پایان. ما از روی خساست مدیریت نمی کنیم، خیلی جاها ما با مدیریتمون به منابع احترام میزاریم هدرشون نمیدیم، آدم خسیس مدام از خرج کردن پولش می ترسه وقتی می خواد به یکی هدیه بده به جای اینکه خوشحالش کنه ناراحتش می کنه بس که مدیریت بد و زشتی داره. ما اصل رو حتی تو کسایی که وضع زندگی خوبی ندارن، باید بر لذت بردن از زندگی:بذاریم باید بشینیم تفریحات کم خرج و کوچیک و پر انرژی که با بودجمون هم خوانی داره رو یادداشت کنیم برای بچه هامون نسبت به درآمد حتما خورد و خوراک خوبی تخصیص بدیم چون سن کودکیشون برنمی گرده حالا ورودی خیلی بالا نیست به جای گوشت گوسفند مثلا بوقلمون استفاده می کنیم کم تر استفاده می کنیم و و و ...بعد از واجبات پس انداز نمی کنیم نباید از واجبات بزنیم، اگر دیدیم بعد واجبات پولی نمیمونه، شروع کنیم به یادگیری هنر و ...و درآمدزایی کنیم، یه فرایند طولانی مدت هست نه یک شبه. معصومه جان هم خیلی جاها گفتن که طوری قناعت نمی کنن که شوهرشون بد عادت بشه و مدام فکر کنه که معصومه کم خرج می کنه

عزیزم بخشی از حرفام کلی بود و در جواب صحبت شما نبود 

یه موضوع دیگه که تو تاپیک می‌بینیم اینه که بعصی ها دچار استرس شدن، و مدام درگیر پس انداز، اینم غلطه، پس انداز بکنیم بقیه اش رو بسپریم دست خدا و با دعا و توسل خودمون رو آروم کنیم و از خدا بخواهیم رزق و روزیمون رو زیاد کنه، از ما حرکت از خدا هم برکت

ان شالله همه موفق و سربلند و پر روزی باشید 

سلام خانوم آقا رضا خوبی؟ آقا رضا خوبن؟ میخوای تغییر کنی؟ پاتو این تاپیک نذار. جدی میگم. اولش فکر میک ...

خیلی باحال نوشتی

من همیشه پس انداز میکردم یکی دو ماهی هست این تاپیک و دنبال و میکردم وقتی میدیدم همه دارن روش منو میرن خوشحال شدم که کارم درسته ولی به قول شما اینجا اکثرا از روش های قناعت و پس انداز میگن نمیدونستم برا خودشونم خرج میکنن تا وقتی ک با اقا رضا بحثم شد فهمیدم من اشتباه میزدم 🤣🤣

باید برا خودم هم ارزش قائل بشم

عالی آفرین قدم های خوبی بوده برای صورت یک مرطوب کننده بگیر با توجه به جنس پوست صورت مارک ژنوبایوتیک ...

بله شامپو و ماسک باید بخرم

ولی الان موهام دکلره ش مونده باید رنگساژ بشه 

نمیدونم الان رنگ کنم یا پروتئینه

یا تو همین حالت بمونه برم سراغ شامپو 

نمیخوام الکی هزینه کنم

دیروز طبق لیستم باید صندل شومیز برا مهمونی و سوتین میخریدم

که بیشتر قصدم خرید سوتین بود چون دو تا بیشتر نداشتم 

تنها بودم نمیتونستم اون یکی ها رو بخرم

رقتم جای همیشگی که جنساش عالیه ولی من همیشه از حراجیش میخریدم اونایی ک خوشگل بود همیشه نگاه میکردم البته ست هم خوشم نمیاد چون ش و رت کوچیک دارن اذیت میشم

یه نیم تنه ۲۰۰ تومنی خریدم

چند جا هم برا شومیز سر زدم ک زیر ۸۰۰ نبود 

صندل هم دیدم تا ۴۰۰ میتونم چیزی بخرم که به دلم بشینه

فقط نمیدونم برا خرید صندل صبر کنم تا موقع حراج تابستون بشه یا باید خرید کنم چون هیچ وقت تو فصل خرید همون فصل و انجام ندادم مگه اینکه قیمتش مناسب بوده باشه

صندل یه دونه نو دارم

ولی شومیز ندارم و فلا هم مهمونی ندارم احتمالا یکی دو ماه دیگه

راستی دیروز روز اخر یه نمایشگاه بود و یه غرفه ش کلی 

تی شرت نخ پنبه جنس خوب داشت ۲۵۰ با توجه ب اینکه داشتم نخریدم ولی بعدا پشیمون شدم

اصلا نمیدونم باید میخریدم یا نه

اگه یه خورده به اطرافیانت دقت کنی میفهمی تنها کسی که داره بخودش و شوهرشو زندگیش سختی میده فقط شمایید ...

خواهرم تازه خونه خریده هر روزم به فکر خرید یه وسیله س

ولی من علاوه بر قسط های خودم باید به فکر هزینه های مادرم باشم یک بارم نگفته که کمک کنه

عیب نداره میذارم رو حساب اینکه سرکار نمیره

ولی حرف شما درسته من خیلی سخت گرفتم و خیلی هم تلاش میکنم که مامانم ناراحت نشه حتی به خاطرش با همسرم دعوا میکنم

ولی اون اصلا اینجوری نیس

درسته گلم منم همینم ی پولی میاد دستم سردرگمم چی بخرم اخرشم خرد خرد پوله تموم میشه خرج چیزای بیخود می ...

خوب خیلی بده من همیشه یه لیست دارن پول میگیرم از صاحب کارم تقسیم میکنم هم لباس میگیرم هم طلا هم لوازم خونه هم برا بچه ها یه چیزی میگیرم.کلا دل خودمو نمیشکنم پس انداز هم میشه 💚 ولی به ترتیب اولویت 🌹

چرا این تاپیک که پربازدید میشه بجای راهکار راجب چیزایی ک گفتین میشینین احوال پرسی میکنین؟ چن صفحه با ...

نکته هامون تموم شده ۰۰۰۰

رفتیم سر علامت سوال؟؟؟؟

عزیزم شما از رو تاپیک رویا جون تاپیک اولش رو بخون بخصوص ۱۶ صفحه اول تمام نقطه ها اونجان

بخون شما هم بیایین از تجربیاتتون بنویسین🙏🙏🌻

من دوتا برادر میشناسم یکی برادر بزرگ که زیاد اهل پول درآوردن و مدیریت مالی نیست همیشه پول نداره و استرس قسط و قرض داره و همه اش بدهی رو بدهی میاره و وقت  و پول تفریح هم ندارن ولی نسبتا خرج میکنن

برادر کوچیکه هم همه اش دنبال پوله و وقت هیچ کاری نداره حتی زنش مریض شد گفت باید صبر کنی از سرکار بیام ببرمت دکتر ولی نهایت سالی یبار میرن شمال یا مشهد

بنظرم هردو کارشون غلطه❌

آدم باید هم پس انداز کنه هم سفر بره هم به وقتش بتونه از کارش بزنه به خانواده اش برسه هم مدیریت خوب داشته باشه💚

بعدشم اولویت ها برای افراد فرق داره مثلا شخصا ترجیح میدم به جای هفته ای یبار رستوران رفتن بزارم تو تابستان یه هفته برم شمال یا تو زمستون یه هفته برم مشهد.ولی بقیه میگن نه ما حتما باید بریم رستوران خوب شاید مسافرتشونم برن ولی من نتونم اونجوری زندگی کنم و زندگی بهم اجازه نمیده پس برا همه یه نسخه نپیچیم ❤️

در واقع من خودم مدیریت درست و اولویت بندی رو از شماها یاد گرفتم اینکه بیام اولویت بندی کنم طلا و پس انداز یا لباس و غذا کدومش واجب تره کیفیت بهتره یا کمیت قبلا خودم از همه چی میزدم تا پس انداز بشه و شوهرم هم همش بیخیال بود چون میدونست پول هست خونه هست ماشین و طلا هستش اما الان همه چی فرق کرده 💚من کلا زیاد رو خرج خونه مانور نمیدادم فقط چیزای ضروری ولی الان بهتر شدم سبد غذایی مون سالم تر و متنوع تر شده 

و با برنامه طلاسی آشنا شدم پس تقسیم میکنم یه بخش کمی میمونه برا پس انداز که خوب کافیه 💚ممنون از همه شما عزیزان 😘

2810