2777
2789
جلسه ای ۴۵۲تومنه عزیزم ۱۰جلسه خیلی گرون درمیاد

سلام  اگه اینستا داری ی پیج دارم محشره.خودم تا حالا بالای ده تا رو دنبال میکردم هیچ کدوم بدرد نمی‌خوردن. ولی این خانم جسارت رو ب خانمها یاد میده .واقعا ماهیگیری یاد میده نه اینکه ماهی دستت بده.خواستی برو ببین ی مدت تو پیج باش همه چی دستت میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-pzp4z ثبت‌نام کنید و 10 میلی  هدیه بگیرید!

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-pzp4z

با اولین ورود و زدن کد دعوت 10میلی گرم معادل33 هزارتمن بهتون میده ک میتونین شما هم دوستاتون و دعوت کنید و کلی درامد داره 

تا حالا ست نمیکردم مگه اینکه شانسی ست میشد باید این مورد هم مد نظر داشته باشمهمیشه ارزون ترین شامپو ...

یک مغازه معتبر که رنگ مو می فروشه  یا آرایشگری که تو کارش حرفه ایه می تونه کمکت کنه

آراستگی مو خیلی مهمه 

اگر رنگ موهای خودت طبیعی هست فعلا فقط شامپو و ماسک خوب بخر موهات عالی میشه 

بعد پول جمع کن رنگ و کراتین کن

نه خیلی گرون نگرفتم فقط کیف که تا حالا بیشتر از ۱۵۰ پول نداده بودم

عالی آفرین قدم های خوبی بوده 

برای صورت یک مرطوب کننده بگیر با توجه به جنس پوست صورت  مارک ژنوبایوتیک خوبه

یک شامپو و ماسک خوب هم برای موهات 

برای دندون هم که گفتی تکمیلی داری هر چه سریع تر اقدام کن 

سلام دوستان 

ما به لطف خدا خونه خریدیم

البته واحد های مسکن ملیه که تازه تحویلمون دادن

ولی خب فعلا کار داره

باید نقاشی کنیم و کمد دیواری و کابینت و... بزنیم

میخوایم یه بخشی رو قسطی انجام بدیم

توی عوض کردن اجاق گازم دو دلم

اینکه عایا صفحه ای ارزون بگیرم و زیرشو کابینت بزنم یا نه فعلا از گاز خودم استفاده کنم تا بعدا یه گاز بهتر بگیرم؟

اگه تجربه ای در این زمینه دارید بگید لطفا

و اینکه چه مارکی خوبه؟

پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنمان شالله فردا برمیگردم خونهاطراف ما مرکز خرید نبود ...

آفرییییین بهترین کارها رو کردی.

منم مثل شما هستم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که یکی از دلایل من برای شاغل بودن،وجهه اجتماعی هست و حال خوب.....اینطوری که  فقط دارم جمع میکنم و جمع میکنم.

و اطرافیان احتمالا با خودشون میگن چه فایده این شاغل بودن،مثل ندارها میگذرونه و.... .

تو پیام های قبلی گفتم که من اینقدر یه لباس رو نگه میداشتم که از مد میرفت و مجبور می شدم ببخشم یا الکی استفاده کنم.همیشه ترس از نداشتن داشتم....ولی خب الان باورم اینه هرچه دارید و ندارید بپوشید و برقصید و بخندید،البته پس انداز هم بکنید.....که سر هر کوچه خدا هست.

و اینکه من یک الگوی خوب میتونم برای دخترم باشم،خوب بپوش،خوب بخور و خوب پس انداز کن....نه افراط و نه تفریط.

قیمه نذری یه مزه دیگه میده واقعادلتون نخواد اینجا اینقد غذای نذری میدن هر چی تو یخچال و فریزر میچپو ...

آره واقعا. البته بخش زیادی از حرفام مزاح بود ولی قیمه نذری یه چیز دیگست. مامانم تا وقتی مشکل پا درد نداشت هر سال نذری قیمه داشت، کل فامیل و محل رو میداد بازم اضافه میومد، این سالها دیگه نمیتونه، کمک نقدی به هیات میکنه.

نوش جونتون، قبول باشه ما رو از دعاهاتون محروم نکنید. 

این غذاها به نیازمندا برسه واقعا خیرش خیلی بیشتره

نه خیلی گرون نگرفتم فقط کیف که تا حالا بیشتر از ۱۵۰ پول نداده بودم

سلام خانوم آقا رضا 

خوبی؟ آقا رضا خوبن؟ 

میخوای تغییر کنی؟ 

پاتو این تاپیک نذار. 

جدی میگم. 

اولش فکر میکنی داری با حرف بچه ها تغییر میکنی، اما بعدش میبینی چهار تا قناعت جدید به روش سامورایی پیدا کردی‌ .

ببین تو جاذب قناعتی. 

میای تاپیک، تا دو روز بچه ها یادشونه بهت آلارم میدن، بعد بچه های ثابت گروه عوض میشن، یه موضوع جدید میاد، شما اون گوشه میشینی موزتو میخوری، بیشتر غرق پس انداز میشی. فقط روش جدید یاد میگیری. 

بهونه نیار آی من اینجا با کمک بچه ها تغییر کردم، اولشه. 

بذار دو روز بگذره. 

اصلا من متحیرم شما این تاپیک رو چطوری و در طی سرچ چه چیزی پیدا کردی😁 خواستی حرف بزنی یه کلبه ای اون ور هست، دورهمی، بیا اونجا. 

اینجا نیا. برات خوب نیست. 

به خودت ظلم نکن.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

تو ایران تورم ۴۵ درصد وجود داره و هرسال بیشتر میشه شما اگ پول زیاد دستت میاد بجای اینکه همش یادگرفتید طلا بخرید باید سرمایه گذاری  کنید و بیزنس راه بندازید ک هرسال درامدتون بیشتر بشه 

یااونیک واقعا یه چیزی نیاز داره میگ اونو بخرم یا طلا😐معلومه مثلا باید یخچالی ک سوخته رو عوض کنی 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
سلام دوستان ما به لطف خدا خونه خریدیمالبته واحد های مسکن ملیه که تازه تحویلمون دادنولی خب فعلا کار د ...

گاز صفحه ای Leto+ دارم ۷ ساله ازدواج کردم داره برام کار میکنه 

در ضمن خواهر جان میتونم بدونم چه سالی مسکن ملی ثبت نام کردید که امسال تحوبل دادن؟ 

اگر مایل بودی میزان واریزی و وامش هم بگو که. چقدر بوده و ضامن خواسته یا نه 

منم ثبت نامی ۹۹ مسکن ملی ام باز این هفته ۵۰ خواستن تا حالا ۶۰۰ ریختیم وامش هم هنوز ندادن 

گفتن امسال میدن 

خونه خشک خشکه؟ اخه مسکن مهر عمم اینا اونموقع که ثبت نام کرده بودن کابینت متوسط رو ب پایین کرده بودن تحویل داده بودن فکر کردم مسکن ملی هم داره 

مبارک باشه به دل خوش استفاده کنید ایشالا توش هر لحظه تون قشنگ باشه 

به من خیلی گفتن ثبت نام نکن به درد نمیخوره اما کردم. گفتم سرمایه‌س بالاخره نهایت ادم میفروشه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
تو ایران تورم ۴۵ درصد وجود داره و هرسال بیشتر میشه شما اگ پول زیاد دستت میاد بجای اینکه همش یادگرفتی ...

شما خودتون بیزینستون چیه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

منم سال ۹۷ازدواج کردم همسرم ی خونه۷۰متری تو ی جای پزت ی زمین با ی،۴۰۵مدل۹۳داشت..ک سال ۹۸با پس انداز و وام و فروش زمین ی خونه۱۱۵متری ی جای خوب و اباد گرفتیم اونموقع۳۵۰میلیون..سال۹۹ی مغازه شراکتی خریدیم ۱۸۰میلیون سهم ما بود..سال۴۰۰پارس تیوفایو برنده شدیم اینو فروختیم با مقداری وام پارس رو تحویل گرفتیم ولی دیگه تورم نذاشت کاری کنیم فقط ۴۰۲ کابینتای خونه رو عوض کردیم ۱۰۰میلیون ..این وسط هم تو دوتا شزکت ۱۲۰میلیون ضرر کردیم ..تا امسال همون نصفه مغازه رو ک نسبت ب تورم اصلا پیشرفت نکردم سهم مارو۶۰۰تومن فروختیم ی نصف خونه پیش خرید کردیم ۱۳۰۰ک فعلا فقط ۱میلیاردشو دادیم..۶۰۰مغازه ۴۰۰ پس اندازخودمون..بگم ک شوهرم ی کارمنده..در حال حاضر هم ی دخمل ۵ساله و ی دوماهه دارم..واقعا سخته با حقوق کارمندی

2810