2777
2789
مهربووونم منم دل تنگت بودم اتفاقا منم اخر شبا سر میزنم شما هم کم پیدایی و میدونم مشلغه زندگیت زیادهخ ...

فدایی داری فراوون عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ لطفت و مرحمتت به من زیاد گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم رسالت هم همینطور هست امتیاز وام میمونه تا ۳ سال حالا قبلا که بیشتر بود و محدودیت نداشت الا ...

یک دنیا ممنونم ازتون 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
پول تو حساببش نزدیک دو تومن بود که چند روز اخیر بیشتر شد رفتم قسمت تسهیلات و ادامه کار رو رفتن الان ...

عزبزم برای من میگه انتقال فقط با شماره تلفن  متعلق به  به شماره حساب میشه دختر من که تلفن نداره با شماره خودم ثبتش کردم نمیدونم چرا نمیشه

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
فدایی داری فراوون عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ لطفت و مرحمتت به من زیاد گلم

سلام 

معصومه جونم گفتین قصد داشتین از مدیریت های نامادریتون بگین ولی پشیمون شدین

لطفا اگه امکانش رو دارین بگین و ما رو خوشحال کنید😍😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

آخیییییشششش

بلاخره همه صفحه هارو خوندم

برم لا لا کنم در آغووووش....😝

صبح چشم باز نکنم دوباره عقب باشم

زود تند سریع همگی برید لا لا

یادتون نرفته ک من معاون میتی کومانم هاااا

هرچند میتی کومان خودش هیچ نیستش معاون میخواد چکار😔😔

شب همگی بخییییر

سلام عزیزم، با احترام به نظرت، چیزی که باعث پیشرفت داداش و خواهرشوهرت شده، ولخرجی شون نیست، و چیزی ک ...

عزیزم چون قناعت کردم شوهرم تنبل بار اومد دیگه اونا زناشون انقد خرج دلشتن مرداشون بفکر افتادن باید بیشتر تلاش کنن بیشتر سعی کنن چون این زن خرج داره من اما قانع بودم شوهرم حرکت اضافه ای نزد چون من خرجم کم بود

کاملا با حرفتون مخالفم ببینید خواهر برادرتون راه پول درآوردن رو بلد بودن و اتفاقا خیلی بیشتر از اون ...

عزیزم اونا با زیاده خواهی شون به شوهرشون فهموندن این زن خرج داره و تلاش مضاعف کردن منم به شوعرم یاد دادم که من قانعم خرجم کمه و تو نمیخواد زیاد خودتو خسته کنی 

چقدر با حرفت موافقممنم اینو حس کردمولی متاسفانه از کوچیکی جوری بزرگ شدم که انگار پیش فرض قانع و پس ا ...

درسته گلم منم همینم 

ی پولی میاد دستم سردرگمم چی بخرم اخرشم خرد خرد پوله تموم میشه خرج چیزای بیخود میشه 

اصل کاریام میمونن

پست تون قابل تامل بود....ولیییییی عزیزم بارها معصومه قشنگم و بقیه دوستان گفتن جلوی دیگران ۲ دوتا ۴تا ...

میدونی زنی که قانعه و خرجش کمه در اصل داره مردش رو به بی پولی سوق میده مرد وقتی میبینه زنش خرجی نداره حرکتی نمیزنه . اما وقتی بیینه زنش زیاد از حد خرج میکنه میگه باید تلاشمو. مضاعف کنم

2810