2777
2789
عنوان

به پارتنرم گفتم گوشیتو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 87 پست
حرفای شما منطقی نیست واقعادر مواقع عادی و غیر عادی نداره! شخصی شخصیه دیگ ، یهو ک عوض نمیشهچیز بدی هم ...

خرید گوشی که بنظرم واقعا خیلی انتظار ریاده ، درسته چند ساله باهیمم ولی زنش نیستم که بخواد برام گوشی بخره و وظیفه ایی نداره

ن این کارو نکن دیوونه۷ ساله باهاشی هاااا اصلا من کار ندارم بقیه چی میگن ولی وظیفشهمن خودم پارتنرم شپ ...

الانم تعریف نباشه دوستپسرم گوشیش بهتر ازو گوشی منه 

اونروز گفتم گوشیتو میخام گوشی من مدل پایینه گفت بیا مال تو

من ترسیدم بیارم خونه گفتم بیخیال

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ حرفیه اخه چنددددساله که باهاشه دو تا گوشی داره خب برای چیشه اون یکی یه هفته بده دست این بنده خدا ا ...

اره میتونست گوشی رو پاکسازی می‌کرد میداد بهش

ولی بازم حرفش غیر منطقی نبود از نظرم.

بستگیم داره چقد صمیمی باشن باهم.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ن این کارو نکن دیوونه۷ ساله باهاشی هاااا اصلا من کار ندارم بقیه چی میگن ولی وظیفشهمن خودم پارتنرم شپ ...

پس الان چیکار کنم . میخوام گوشی رو تا یه هفته کلا خاموش کنم خودش دلش خواست بیاد گوشیش رو بده تا باهاش حرف بزنم

خرید گوشی که بنظرم واقعا خیلی انتظار ریاده ، درسته چند ساله باهیمم ولی زنش نیستم که بخواد برام گوشی ...

متوجه حرفم نشدیاا میگم باید حرفش پیش بکشه بدونه براش ارزشمندی

این کاملا جوری رفتار کرده بدون گوشی ی هفته بدونت سر میکنم مشکلی باعاش ندارم تو الان اوکی هستی؟؟

اره میتونست گوشی رو پاکسازی می‌کرد میداد بهشولی بازم حرفش غیر منطقی نبود از نظرم.بستگیم داره چقد صمی ...

نه پاکسازی و اینکارا رو نمیتونه بکنه اون‌گوشی آ ۱۰ داره یه آ۵۰ من ۵۰ رو میخام ، نمیتونه بریزه رو آ۱۰ چند بار انتحان کرده

پس الان چیکار کنم . میخوام گوشی رو تا یه هفته کلا خاموش کنم خودش دلش خواست بیاد گوشیش رو بده تا باها ...

قهراتون شده یک هفته طول بکشه؟

کشیده پس عادیه ولی خودتو زیاد ازش دور نکن

بجای اینکع میگفتی خسیسی باید میگفتی وقتی خودت نمیخای باهام دراتباط باشی پس منم تلاشی نمیکنم تا یک هفته دیگ بدون ارتباط بمونیم

هرچن وقت می‌بینیش؟؟

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
متوجه حرفم نشدیاا میگم باید حرفش پیش بکشه بدونه براش ارزشمندیاین کاملا جوری رفتار کرده بدون گوشی ی ه ...

پس چی کنم الان ، نمیخوام کات کنم باهاش ولی یجوری باید بهش بفهمونم که اگر بخواد اینجوری رفتار کنه میزارمش و میرم

متوجه حرفم نشدیاا میگم باید حرفش پیش بکشه بدونه براش ارزشمندیاین کاملا جوری رفتار کرده بدون گوشی ی ه ...

دقیقااااا 

منم میگم وظیفشه 

رابطه جنسی داشی یعنی بهش سرویس میدادی ک اونم بهت سرویس بده؟؟؟ مگ دو طرفه نیست؟ مجبوری انجامش دادی؟!

چ طرز فکرایی دارید شماها

حمایت و... باید دلی باشه ن چون رابطه داشتم باید فلان کنه! مگ آدم اون کارست:/

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
قهراتون شده یک هفته طول بکشه؟ کشیده پس عادیه ولی خودتو زیاد ازش دور نکنبجای اینکع میگفتی خسیسی باید ...

خودش بشدت اصرار داره حتی هر رور بریم ببرون ولی من‌نمیرم   ، مثلا قرار میزاره من نمیرم ، خیلی دیر میرم از عمد تقریبا ۲ هفته یکبار

پس چی کنم الان ، نمیخوام کات کنم باهاش ولی یجوری باید بهش بفهمونم که اگر بخواد اینجوری رفتار کنه میز ...

حس میکنم تورو همدم خودش نمبدونه

ادمیک ب کسی وابستکی داره و دوسش داره براش ارزشمنده دیگ همه تلاششو مبکنه خوشحالش کنه نه اینک ۱هقته بدونش سر بکنه

رابطه جنسی داشی یعنی بهش سرویس میدادی ک اونم بهت سرویس بده؟؟؟ مگ دو طرفه نیست؟ مجبوری انجامش دادی؟!چ ...

چندسالته شما

چیش شخضیه؟؟الان پیامای شخصی میشد گوشی اصلی همشو ریخت گوشی فرعی خیلی راحت کاملا نو میشعشمارع هایی ک د ...

چیش شخصیه؟؟ همه چیش 

لابد نمیتونه انتقال بده ک گفته 

2810