2777
2789

خانما منو راهنمایی کنید لطفا❣

البته قبلا صحبت شده ولی من اسکرین نگرفتم و حالا برام سواله!

فرق میلی گلد و طلاسی چی هست؟🙈

دوستانی که خرید داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با کارکرد همسرم میتونم وام بگیرم منتها چند تا وام گرفتم. یکی از ایتمهای حقوقی من هرماه متغیره ممک ...

من بجای شما بودم وام نمیگرفتم دیگه

عزیزم ادمی کار میکنه که حقوقش رو بیاره وسط و استفاده کنه،بپوشه،بگرده،کمک حال شرایط اقتصادی همسرش باشه.وگرنه تو خونه ات میگرفتی میخوابیدی،ساعت ۱۰ بلند میشدی یه نسکافه کاپوچینو میخوردی،سو سو کارای خونه رو انجام میدادی و به بچه هات رسیدگی میکردی

من خودم شاغلم و دیدگاهم اینی هست خدمتت عرض کردم

حالا پیاز سیب زمینی شده مثال رایج این تاپیک 😅،چه اشکال داره واقعا خرج پیاز سیب زمینی بشه؟!مگه زندگی مشترک همه چیزش نباید مشترک باشه؟

خب خوراکم یه بخشی از مایحتاج زندگیه

پوشاکم یه بخشیش

وسایل منزل هم یه بخشیش

اگه قرار باشه زندگی قبل از سرکار رفتن شما و خرج خونه به همون منوالی باشه که بعد سرکار رفتن،،پس واقعا فایده کار کردن چیه؟؟!!

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
من بجای شما بودم وام نمیگرفتم دیگهعزیزم ادمی کار میکنه که حقوقش رو بیاره وسط و استفاده کنه،بپوشه،بگر ...

خب من دوتا وام دیگه بگیرم میتونم ماشینم رو ارتقا بدم 😁ی حرکت بزرگ و حال خوب کن میشه. 

متاسفانه هرچی میدوم نمیتونم خونم رو عوض کنم ب این نتبجع رسیدم فعلا متشینم رو عوض کنم نمیخوامم براش طلا بفروشم میخوام فقط با پول وام باشه. 

من مادر خودم کارمند بودن متاسفانه اصلا پدرم پول نگه دار نبود و این همه ما سختی کشیدیم در بچگی و مادرم نبود هیچی عایدمون نشد  من الان یادم نیست بچگی چ لباسایی میپوشیدم یا چیمیخوردم اما اگه همون پولو الان ک نیاز داشتم کمکم میکردن خیلی تو زندگی جلو میفتادم. نمیدونم چون پدرمادرم اینجوری کردن و اصلا پول نگه دار نبودن و از کارمندیشون فقط ندیدن مادرم و سختی و تنهاییهاش برام بود اصلا نمیخوام روش اونها رو پیش بگیرم😶 و اینکه بنظر خودم اگه پولمو تو حرکتای بزرگ بیارم وسط تاثیر کارم بیشتر دیده میشه و همسرم بهتر قدر میدونه😁

خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخ ...

مگه سر تا پای ی لباس خونگی چقدر میشه عزیزم. اشتباه نکن. . طلا رو ادم برای سرمایه های بزرگتر میفروشه ن برای لباسی ک دو روز دگیه دور انداخته میشه. یارانه دارین؟ یارانه رو بگیر برو بده لباس

من بجای شما بودم وام نمیگرفتم دیگهعزیزم ادمی کار میکنه که حقوقش رو بیاره وسط و استفاده کنه،بپوشه،بگر ...

نه عزیزم چرا به همون منوال قبلی باشه مثلا من حقوقم کلا واسه خودم بود ولی وقتی شوهرم میخواست ماشین عوض کنه بهش ۵۰۰ میلیون دادم این از نظر شما شراکت نیست؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب من دوتا وام دیگه بگیرم میتونم ماشینم رو ارتقا بدم 😁ی حرکت بزرگ و حال خوب کن میشه. متاسفانه هرچی ...

عزیزم ایکاش پلاکتو نمیسوزندی ثبت نامی مینوشتی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم اگه میخوای کمک کنی واسه پیشرفت زندگیتون خیلی هم خوبه اما1_کارت حقوقت دست خودت باشه 2_همه حقوقت ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم که بهم گفتید دست شما درد نکنه خیلی دو دل بودم چیکار کنم بدم ندم 

برای خرج کرد قسط ها و وام ها هستش 

بله درسته ممنونم از شما 🙏🏽🙏🏽🌹🌹🌹♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

رسالت میتونی وام بگیریمن الان سه تا وام به فاصله ۳ ماه از رسالت گرفتمفقط اعتبار سنجی باید پاسخگوی اق ...

عه چه خوب .من فکر می کردم اقساطم باید تموم بشه . اما خوب مشکل اعتبار سنجی دارم . همون موقع هم امتیازم به ۵۰ می‌رسید اما اعتبار سنجی ام کمتر زد😑 البته ۴ ماه دیگه یکی از قسط های دو تومنی ام کم میشه برای اون موقع میتونم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخ ...

من بودم اینکار را نمی کردم ، کمدهای لباسی ام را مرتب می کردم حتما دو سه تا چیز مرتب تر پیدا می کردم .

الان من مهمونی دعوتم به جای اینکه سریع برم خرید در کمد ها را باز می کنم و فکر میکنم کدوم با کدوم بهتره . 

یه اشتباه کردم تیشرت نو ام را پوشیدم باید همیشه یه تیشرت نو و یه جفت جوراب نو ست رنگ تیشرت آدم تو کمد برای این مواقع داشته باشه

سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

سلام منزل نو مبارک. انشالله همیشه شادی توش مهمون باشه ، پلو پز نداری؟ نمیتونی موقت از کسی قرض بگیری ؟ اسنک‌ ساز هم خوبه . 

پیکنیک هم برای این مواقع خیلی خوبه.

این خیلی معقول نیست اما خوب پیشنهاده : وسایل ببری خونه مادر یا فرد صمیمی چند وعده غذا بپزی.

من اگه پسنداز مخفی باشه رو نمیکنم .

یا مثل قرض میدم .

یا میگم مامانم داده .

من چون حقوق دارم می‌دونه پول دارم 

من با کارکرد همسرم میتونم وام بگیرم منتها چند تا وام گرفتم. یکی از ایتمهای حقوقی من هرماه متغیره ممک ...

یه پیشنهاد

دو سه تومن پس انداز بکن و انگار اصلا نداری بعد وام را بگیر ، اون موقع که حقوقت میرسه خوب میدی ، اون دو سه ماه که نمی‌رسه از اون پس انداز برمی‌داری . 

اینجوری پولت را خرج یه چیز خوب تو زندگی کردی نه اینکه بعد سی سال کار کردن ، بقیه بگن پس رفتی سر کار چی شد ؟! بگی من این و این را خریدم ، این قسمت را برای اون دوستمون که گفتند مگه پیاز چشه! گفتم 

خواهر جان ، این ها هم تجربه بقیه است ، ما استفاده میکنیم. البته من خودم همیشه یه مبلغی را میگذارم برای خرج های خونه و ... 

خیلی ناخن خشکی نمیکنم .😜😜😜😜 

البته شاید همسر شما کسی هست که بعد از خرید ملک یا چیزی نصف را به نام شما بزنند اما بقیع .....

مورد داشتیم که آقا وام می‌گرفته و پس انداز و وسیله و ملک و .. میخریده. خانم خرج زندگی و ... بعدش را دوست ندارم بگم که چی شد ولی خودتون ته قضیه را بفهمید 😒😒😒😒😒😒😒

کار خیلی خوبی کردی پولت هدر نمیره مبارکت باشه انشالله انشالله منم شاغلم اما حقوقم رو تصمیم دارم بدم ...

نههههههههه. نکن دختر . لطف مکرر حق مسلم . در باب این مسأله میشه ساعت ها معایب را گفت ولی شما از من ده سال سابقه کار بشنو و نکن .

من تجربیات دوستانم را دیدم که میگم

اره عزیزم شاغلم، از اردیبهشت همین امسال، هم وام گرفتمم همم از حقوقام، الان عکس میزارم، زیاد جالب ...

ارامش جان، من با توجه به کنجکاوی درونی 😆😆

رفتم تاپیک هات را خواندم و نتیجه گرفتم اصلا اصلا نده 😅😅 خیلی هم سعی نکن مادر همسرت باشی😐 بهش بگو تو بزرگتری و عاقل تر 🥲 الکی . اینجوری تمام مسیولیت زندگی روی دوش تو می افته ، هی حقوقم ، حقوقم هم نکن😘 اصلا به جوری برخورد کن که انگار تو پول نداری 😁 رفتی طلا هم خریدی با ایشون نرو و بهشون نگو ، طبق اتفاقی که دفعه قبل افتاد ❌

یه صندوق امانات هم توی یکی از بانک ها باز کن و اونجا طلاهات را بذار.

کلام آخر : زندگی را سخت نگیر دختر جان😎 تو هم کودک درونت را فعال کن مثل همسرت 

2810