2777
2789
😂❤️والا سرویس شدم

حالا جدا از شوخی دوستانِ جدید الورود ضمن عرض سلام و خوش آمد جهت اطلاع به عرض می رسونم این عنوان تاپیک چندین سال هست زده شده و هر دفعه چند هزار صفحه پیش رفته 

گاهی ترکیده گاهی پریده گاهی....

ولی خیلی از دوستان اینجا قدیمی ان و چند ساله سریالی تاپیک ها رو دنبال می کنند

رویا جون استاتر هستن

خانوم های بزرگواری مثل معصومه جون،مامان سبحان،تیتان و ... خیلی از عزیزان دیگه با تجربه های ناب شون کاربران را همراهی می کنند

چکیده نکات این تاپیک را می تونید در تاپیک های استاتر پیدا کنید و از اونجا بخونید و در ادامه تاپیک با ما همراه باشید

و شما هم خیلی زود دست به قلم بشید و از تجربه های مفیدتون برامون بنویسید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

منتظر بودم اخرش پیشرفت های شما رو بخونم 

ولی بدجور زد تو ذوقم 😐😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

چرا این تاپیک که پربازدید میشه بجای راهکار راجب چیزایی ک گفتین میشینین احوال پرسی میکنین؟ چن صفحه باید بزنیم جلو تا بالاخره نکاتو بخونیم؟ منک سه چهار سری اومدم نکته ای نتونستم بخونم از بس حرفای اضافی زده میشد

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
خب حالا اینکه شعاره، هرکسی بسته به معیشت خودش خرج یا پس انداز میکنه اینم خیلی تاپیک خوبیه من خیلی چی ...

نحوه بیشتر خرج کردن رو برای اون عزیزانی نوشتن که به اصطلاح از اون ور بوم افتاده بودن

چرا این تاپیک که پربازدید میشه بجای راهکار راجب چیزایی ک گفتین میشینین احوال پرسی میکنین؟ چن صفحه با ...

بیشترین دلیلی که تاپیک ترکیده رفتن توی پربازدید و اومدن کاربرهای جدید به تاپیک و بحث و جدل سر مطالبی که اختلاف نظر داشتن بوده

راهکارشم بستن تاپیک روزهای تعطیل هست که اوقات فراعت بیشتره و بازدید بالا میره

ن،مینم دوستان گلم حواسشون هست و سعه ی صدر نشون میدن تا استاتر آنلاین بشه

خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخرم ازبس نخریدم شوهرمم میگه یه چی درست حسابی بگیر امروز میخوام دلو بزنم به دریا خرید کنم ...طلا خریدم ازخودم زدم الان لباس ندارم 

خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخرم ازبس نخریدم شوهرمم میگه یه چی درست حسابی بگیر امروز میخوام دلو بزنم به دریا خرید کنم ...طلا خریدم ازخودم زدم الان لباس ندارم 

سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون 

قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹

4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گاز نداره🥴روز اول کامل از بیرون غذا گرفتیم هم خستم بود هم وسایل باز نشده بود دیروز صبحونه شوهرم آش گرفت ونون تازه دیگه ظهر دست به کار شدم مرغ و سبزیجات گذاشتم سرخکن اگه این سرخکن نبود خیلی سخت میشد برام امروز هم مرغ و سبزیجات گذاشتم سرخکن بچه های من فقط مرغ و گوشت دوست دارن ناراضی نیستن از این وضعیت اما خب هزینش زیاد میشه طولانی مدت باید چاره ای اندیشید 

یه چیزی بگم من این 3ماه اخیر 4گرم طلا از حقانی داشتم 3تومن از طلاسی و 12هم پول نقد که شوهرم نمیدونست اما خب پول لازم بود من همه رو بهش دادم که کارش راه بیفته شما چجوری طولانی مدت پس انداز مخفی دارین؟

این وسط پول لازم نمیشه همسرتون؟

به اسم کس دیگه هم نمیشه قرض داد من از قرض گرفتن خوشم نمیاد شوهرمم مگه واقعا واجب باشه مخصوصا از فامیل وآشنا قرض نمی‌گیریم فقط از دوست 

حالا من خیلی برام مهم نیست که مخفی بمونه اما واقعا برام سوال شد مثلاً شوهر پول نداشته باشه خودتون رو میزنید به اون راه یا چی 😁 امروز شوهرم ماشین رو برده بود سرویس پول لازم بود  منم از طلاسی پول برگشت زدم خیلی خوشحال شد خودمم حس خوبی دارم که به کسی رو نزدیم و خودم پس انداز دارم 

خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخ ...

سلام عزیزم 

به نظرم کار درستی نیست طلا بفروشین برای لباس

حالا که شوهرتون بهتون میگه لباس خوب بخر خوب چرا خودش پول لباس رو نمیده؟؟

میتونید این ماه یه دست لباس بگیرید ماه بعد هم همینطور

، کلا برنامه ریزی کنید کم کم لباس ها رو بر اساس الویت   بخرید ،

بچه هایی که مدیریت مالی بیست دارین راهکارتون برای عو۲ کردن ماشین چیه هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیشه آ ...

خوب وقتی میشه ماشینو عوض کرد که یه پولی داشته باشی روش بزاری در غیر اینصورت باید با همین سر کنی فروختن ماشین و پولشو بانک گذاشتن و وام گرفتن هم ریسک و دردسر خودشو داره🧡

2810