2777
2789
سلام عزیزم نه هفت درصد معقوله برا طلا دست دوم چند گرم بود گوشواره سکه هم از چند جا بپرس ببین کدومش ک ...

۱،۳۳۰سوت بود آخه همیشه با همسرم طلا میخریدم اونقد چونه میزد با ۵ درصد یا کمتر میخرید این سری تنهایی رفتم حس کردم زیاد گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ی سکه داشت یه گرم و چند سوت بود ۳و خورده ای درمی‌آورد

۴۰۰ تومن از سکه ۳ میلیونی کم بشه که میشه بالای ۱۰ درصد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دوستای عزیزم سلام 

اومدم بگم از میوه های این فصل تا جایی که میشه بهره ببرین . همه جوره مثلا همونطور که دوستان گفتن زردآلوهای یه کم له شده یا آلو زرد و آلو سیاه  رو بخرین برای لواشک استفاده کنین. یا مثلا هلوهایی که یه کم له شدن (فقط له ها خراب نه) با قیمت پایین بخرین  و بیارین خونه تمیز بشورین هسته رو جدا کنین با نصف لیوان آب بذارین بپزه بعد از رب ساعت بذارین از داغی بیفته بهش یه قاشق شکر بزنین و خوب توی میکسر یا با گوشتکوب مخلوط کنین و بذارین یخچال تا خنک بشه به این ترتیب یه مارمالاد هلوی بسیار خوشمزه خواهید داشت که من عاشق طعمشم ترش و شیرین. نزدیک خونمون یه مغازه میوه فروشی هست که میوه های این مدلی رو با قیمت پایین تر میفروشه و بسیار تاکید داره ازین میوه ها بردارین چون رسیده تر  و خوشمزه ترن. خدا بهشون برکت بده واقعا.

سلام دوستان عزیز من تقریبا ۲۰ ..۲۵ تومن با وام خونگی و ویپاد تونستم جور کنم الان بنظرتون بدم یه لنگه ...

سلام عزیزم برای افتتاح حساب ویپاد باید حضوری برم بانک پاسارگاد ؟من اون بانک حساب ندارم.با چند درصد وام میده؟

دوستای عزیزم سلام اومدم بگم از میوه های این فصل تا جایی که میشه بهره ببرین . همه جوره مثلا همونطور ک ...

منم موافقم چندوقت پیش کیلو ۱۰ تومن می آدمیه فروش سر کوچمون چند کیلو خریدم بر بچه هام لواشک خونگی درست کردم هروقت خوراکی میخاستم یه تیکه میدادم 

من زیاد سر درنمیارم فک کردم از ۳ ملیون ۴۰۰ کم بشه بهتره تا از یه گرم و ۳۳۰ ۷۰۰ تومن کم بشه🤦‍♀️

بله عزیزم حق با شماست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
کار خیلی خوبی کردی پولت هدر نمیره مبارکت باشه انشالله انشالله منم شاغلم اما حقوقم رو تصمیم دارم بدم ...

عزیزم اگه میخوای کمک کنی واسه پیشرفت زندگیتون خیلی هم خوبه اما

1_کارت حقوقت دست خودت باشه 

2_همه حقوقت رو بهش نده

رسالت میتونی وام بگیریمن الان سه تا وام به فاصله ۳ ماه از رسالت گرفتمفقط اعتبار سنجی باید پاسخگوی اق ...

من با کارکرد همسرم میتونم وام بگیرم منتها چند تا وام گرفتم. یکی از ایتمهای حقوقی من هرماه متغیره ممکنه صفر تومن باشه یا دوتومن یا هفتصد تومن یا... 

دلم میخواد اصلا حقوق خودم رو صرف سیب زمینی پیاز نکنم و باقیمانده حقوقم رو هم وام بگیرم. 

همسرم مخالفه میگه ی کم جا نفس کشیدن بذار چون حقوق خودشم انچنان زیاد نیست و معمولا تو خرجای یهویی مثل تعمیر ماشین یا پزشکی و...  ک پیش میاد باقیمونده حقوق من ب کار میاد و خرج میشه. همسرم میگه حقوقم کمه از من توقع قسط پرداختن نداشته باش خودت میدونی.. 

الان نمیدونم اون وام رو هم بگیرم ولی چون ی ایتم حقوقیم متغیره اگه حداکثرش رو بگیرم قسطا رو میرسونم اما اگه ازون کمتر بگیرم نمیرسونم. شما جای من باشید چ می کنید؟ 

از نظر خوراکی اصلا سخت نمیگیرم اما از نظر پوشاک هممون کم داریم نمیدونم چیکار کنم ولی خب خیلی زورم میاد پولم خرج بشه و اصلا ب چشم نیاد ک کجا خرج شده. 

خانما سلام لطفا جواب منم بدید من دیروز رفتم ۱،۳۴۰طلای دست دو گرفتم یه جفت گوشواره بچگانه ازین حلقه ق ...

د

سلام عزیزم. دست دوم معمولا همون ۷ درصد هست تا ۵ درصد. نگران نباش زیاد نگرفته. مبارکتون باشه

2810