2777
2789
سلام از دیشب شروع کردم به خوندن این تاپیک تا الان تموم هم نشد دیگه خسته شدم راستی منم از اونایی هست ...

سلام عزیزم ❤️

به نظر من پات واجب ...اول پات رو عمل کن ...الویت اونو بذار 

بعد اینکه تو وقت داری دیگه دو ماه بعد حالا قرعه ات در میاد 

تا اون موقع هم از اینور جمع کن 

اکه هدفت برات خیلی مهم 👌 خیلی با حواس جمعی باید خرج کنی ...اندازه ی تومنی نذاری بی حساب خرج بشه 

برای هر چیزی بودجه بندی کنی ...طبق اون بودجه فقط خرج کنی ....نه زیادتر ...مابقی هر چی موند ...تبدیل کنی 

منم فردا روی کاغذ میارم میگم چیکار کن الان تو رختخواب هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بسلامتی و دل خوش،اگه امکانش باشه یه چندتا عکس بدی ذوق کنیم عالیه..و راجب سوالت،،من به اسم ماما ...

سلامت باشی عزیزم ممنونم از لطفت 🙏❤️

خدا به مامان مهربونت عمر با عزت بده 🌹من اصلا نمیتونم اینجوری بگم وحتی اگه بگم قرض گرفتم دعوام می‌کنه اگه بخواد قرض بگیره از دوست و همکار میگیره تا الان که اینجوری بوده راستش یه چیز دیگه هم به نظرم میاد اینکه وقتی الکی بگیم از این اون قرض گرفتیم الکی رو سر شوهرمون منت میذاریم منت چیزی رو که نیست البته من اینجوری فکر میکنم 

سلامت باشی عزیزم ممنونم از لطفت 🙏❤️خدا به مامان مهربونت عمر با عزت بده 🌹من اصلا نمیتونم اینجوری بگ ...

ممنون عزیزم..خب بگم که شوهر منم خوشش نمیاد ولی من میگم مامان که احتیاج نداره و خودش پیشنهاد داده،،و اینکه وقتی پولو دادم دیگهه اصلا به روش نمیارم که اره دیدی مثلا مامانم کمک کرد فلان کرد...اصلااااا،،،همون موقع که پولو براش کارت به کارت میکنم همون لحظه تموم میشه و دیگه هیچ صحبتی راجبش نمیکنم..فقط شوهرم بیاد خونه یا. زنگ میزنه بهم میگه از مامان تشکر کن،.

دوستان درسته پست نکته اقتصادی نداشت ولی نکته با سیاست بودن داشت 😅که برای هر شخصی با توجه به شرایطش لازمه

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

چقدرررر بغضی شدم با پیامتون

روح همسرتون شاد عزیزم😔

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام عزیزم خوبی چیشد برادرشوهرتون... ان شاء الله ک خیر شده باشه

سلام عزیزم متأسفانه وقتی رضایت دادن برای اهدا ایست قلبی کرد و به اهدا نرسید روز سوم محرم تموم شد.

دلمون خونه ...

الانم داشتم گریه میکردم براش که پست شما رو دیدم اصلا نمیاد به خوابمون....اصلا باورم نمیشه دیگه نیست مثل برادرم دوسش داشتم دخترم بی تابه عموشه...شوهرم تو خودش میریزه و داغونه ...منم دلم داره میترکه که چرا حواسمون بهش نبود چرا ازش غافل بودیم کاش همه اینا یه خواب بد بود،بیدار میشدم و به خودمون میومدیم که حواسمون بهش باشه...توروخدا هرکی دید دعا کنه جاش خوب باشه بیاد به خواب مون...دعا کنید خدا بهمون صبر بده نمیدونین چه حال بدی دارم ....تو روخدا بچه ها درگیر روزمرگی نشین و غافل از اطرافیان نشین....یه هو می‌بینین نیستن و هیچ کاری جز حسرت خوردن ندارین....من که افسرده شدم یه چشمم اشکه یه چشمم خون

ببخشید طولانی شد

سلام عزیزم ❤️ به نظر من پات واجب ...اول پات رو عمل کن ...الویت اونو بذار بعد اینکه تو وقت داری دیگه ...

معصومه جان من واسه وامهایی که واسه خرید ماشین هستن اقدام کردم نمیتونم پولها رو بزارم اول عمل کنم تا کارهارو انجام ندادم عمل نمیکنم این ماه قراره بیمه تکمیلی بشیم تحقیق کنم ببینم خرج عملم به چه صورته در ضمن باید به فکر قسط وامی که در پیش هست باشم

اره واقعا ادمی برای رسیدن ب ی آرزوی ک شاید هم یک درصد بهش ندسه تمام روزهاو وقتهاسی ک میتونست خوش با ...

دقیقا عمرو جوونیتو پول ذره ذره جم کنی که ببینم ایا پیر میشی توش زندگی کنی.

پیرم که میشی انقد دردو مرض ادم میگیره که اصلا نمیفهمی خونه زندگی چیه.

بازد ادم حد وسط باشه ولخرجی هم خوب نیست ولی به اندازه خرج کنی عالیه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
دقیقا عمرو جوونیتو پول ذره ذره جم کنی که ببینم ایا پیر میشی توش زندگی کنی.پیرم که میشی انقد دردو مرض ...

ماها ی سریامون  میگیم نخوریم . نپوشیم. مسافرت نریم. رستوران نریم. ک مثلا ی روزی یخایم خونه دار بشیم. یا نمیدونم ماشین لوکس. ی عده میرسن ک هیچ حالا یا با خوشی استفاده میکنن یا ب قول شما درد و مرض میگیرن دور از خون همه نی نی سایتیا و براشون لذت نداره. اما اون عره ای ک هی جمع میکنن و جمع میکنن اما یا تورم نمیزاره ب ی جایی برسن یا  چیزای دیگه کلا زندگیو باختن.و حیف اون روزا و ساعت هایی ک میشد قشنگ خورد قشنگ پوشید و انجام ندادیم.

سلام یه چی هم من بگم

دیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنم

من خونه دار هستم ولی دست تنها خیلی خسته میشم با چند تا بچه تازگی ها یه مربی مهد میاد خونه ام هم به بچه ها توی درسا کمک می‌کنه هم بازی می‌کنه باهاشون هم من استراحتی میکنم 

حدود ده تومن بهش میدم برای چهار روز در هفته روزانه چهار ساعت به نظرتون این کار من ولخرجیه ؟ وقتی مربی بچه ها هست از لحاظ روحی خیلی بهترم اینم بگم پیش خانواده خودم نیست یعنی رفت و آمدی نداریم

یه چیز دیگه توی دو ماه اخیر میخواستم دلم رو بزنم به دریا و پسرم رو ببرم گفتار درمانی و کاردرمانی که حدود ده میلیون ماهی برام آب میخورد هم اعصابم از شکنجه گاه کاردرمان و گفتاردرمان خورد بود هم بابت پولی که باید هر ماه میدادم 

به هرحال وقتی دیدم پسرم علائم اوتیسم نداره و گوشاش هم سالمه و نوار مغزش هم سالمه تصمیم گرفتم توی خونه خودم باهاش کار کنم و در عین حال آنچه تجربه نشون داده با بزرگتر شدن حرف زدنشون بهتر میشه راستش هنوز مطمین نیستم کارم درسته یا نه ولی از لحاظ روانی آروم شدم 

پسرم سه سال و نیمه هست و اواسازی داره تنبل هست در کلمه گفتن هنوز جمله نداره ولی خیلی شیطون و زبله 

از چند روزگی جلوی تلویزیون گذاشتم اونم انگلیسی ناأگاهانه بهش ظلم کردم الانچندماهی هست تلویزیون رو جمع کردم

التماس دعا دارم 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
سلام کبراجان صبحت بخیر برای سفته چقدر هزینه کردی؟

سلام عزیزم.

ببخش دیر جواب دادم، تاپیک خوبمون خیلی زود جلو می ره و من وقت نمی کنم همش رو بخونم، هر وقت فرصت پیدا می کنم می یام از آخر چند صفحه رو می خونم.

من چند ماهی میگذره، هزینه ی دقیقش یادم نیست ولی حول و حوشش رو بهت میگم.

اول برای ثبت امضای دیجیتال به مبلغ حدود ۲۵ دادم.

بعد برای سفته که به مبلغ ۱۲۰درصد ارزش وام هست . مبلغ نزدیک ۵۰تومن

موفق باشی عزیز دل.

مادر شدن خیلی خوبه... اما مادر داشتن قشنگ تره.!! 😔 وقتی لایک کردم، یعنی برای چیزی که ازت یاد گرفتم ، برات دعا کردم، خیر ببینی.🙏  لطفاً شما هم برای من دعا کنید.ممنون 🌹
2810